Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Elizabeta 26752001
Ierakstīts

Sveiki, ieraudziju interesantu sludinājumu:

Nepieciesama atputa no visa apkarteja?tad es esmu tiesi ta kura tev sniegs visu nepieciesamo lai butu patieaam apmierinats...masaza,klasika,analais.viss nepieciesamais prieks tevim ir tiesi mani.
Ja brauksi pie manim tad viss bus tava masina vai tava izveleta viesnica.ari varu izbraukt pie tevis.viss tikai ar prezarvativu.Atrodos Lauvas iela.izmerini mani 165/59/2.5 also outcall!!! 26752001

Jautājums - vai kāds jau ir novērtējis? Nav kāda no vecajām darbonēm vienkārši numuru nomainījusi? Šeit neko neatradu..

post-12264-0-54270500-1449418860_thumb.jpg

Madlna 24841680
Ierakstīts

Interesē atsauksmes par šo jauno dāmu, sludinās intim.lv. Zvanu, vispirms pacēla krieviski runājoša meitene, kad iedeva Madlēnai telefonu, tad viņa teica ka šodien esot divas, tomēr nepameta sajūta, ka tas varu būt kāds konveijeru hatņiks, izklausījās arī ka Madlēna runājot smēķē Pozitīvi tas, ka vēlas tikai 30eur un esot 175 gara un slaida. 

Ir kādam bijusi iespēja viņu satikt, ir atsauksmes? 

http://intim.lv/lv/adv/read/hetero-woman-looking-for-sex/493844/index.html

Sara 26466790
Ierakstīts

Piedošanu, bet ņemot vērā Roberts80 iepriekšējos tekstus par VIP meitenēm, tad savelkot to kopā ar šo tekstu un kaut kādiem tekstiem, ka Robertiņa sievai esot 55kg tāpēc sushi ēst nedrīkst man ir pilnīgi skaidrs, ka Roberts nav 80, Roberts ir nulle. 

Zhasmin
Ierakstīts

nu tā principā autors padalijās ar nekam nenoderīgu stāstu, jo pat ja te ir tādi cirvji, kas gatavi 500 maksāt par to ko principā var viegli dabūt par 30-50, tad ģeniālais, biezais, visu Dpili priekšā paņēmušais raksta varonis nav publicējis ne linku uz sludinājumu (nu kaut vai tās žasmīnes, tas taču nav privātuma aizskārums), ne telefona numuru, principā neko un tāpēc vien stāsts ir 0, kaut gan man tāpat šķiet, ka te kāds vienkārši ākstās pie mātes kompja.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.