Sveiki es atvainojos par tiem ko vakar nesatiku vai nesizgāju. Biju diezgan piedzērusies un aizgāju gulēt. Varbūt kāds ir kas varētu atvest 0. 7 bonīti un 2cigarešu paciņas dzelteno kamielīti.
Var būt kādam ir meiteņu kontakti, kuras var piebiedroties pirtiņā. Vai ir kādas meitenes, kas vēlas piepelnīties. Mēs adekvāta kompānija maksāt spējīgi un saprotam ko nozīmē vārds nē.
Es domāju, meitene, ka šoreiz ne par gangbang ir runa... Man liekas, ka ar to domātas meitenes, ar kurām var pavadīt laiku pēc izsaukuma pirtīs uz kādām stundām divām... nu kuras uz to parakstās... tādi kā ''maļčišņiki''... iesperiet man, ja es kļūdos.
Jā zvirbuli tev taisniba. Bet ari gang bang butu interesants piedzivojums (laikam neveikls musu izpildijuma). Bet jebkura gadijuma no finansilam saistibam neizvairamies un attklati piedavajumiem
Ja kādam ir numuri ar aktīvām fejām ceturtdienas vakarm, gatavs pabalstīt.
Biebri saprotu ka tēma apspriesta 1m reizes, piedodiet. Interesē meitenes kas strādā izbraukumā vakaros pirtis un tam līdzīgi. Puh lv pa reizei paradas ir ari parbauditi kadri, bet izskatas ka tel un foto mainas katru nedelju. Varbut kadam ir labs parbaudits variants.
Ierakstīts
Sveiki es atvainojos par tiem ko vakar nesatiku vai nesizgāju. Biju diezgan piedzērusies un aizgāju gulēt. Varbūt kāds ir kas varētu atvest 0. 7 bonīti un 2cigarešu paciņas dzelteno kamielīti.