Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Bezkontakta 15 Minūšu Vizīte
Ierakstīts

Paldies  Dievam. :-D Vēl Domina varētu beigt rakstīt gudrības šinī forumā, bet uz to jau laikam cer tikai ļoti optimistiski noskaņoti lietotāji. :-D

Ak viedais, mazais kompleksu un piņņu nomocītais nabadziņš....Tiešām jūtu Tev līdzi,jo tik kaislīgu katras manas vismazākās aktivitātes momentiņu var pamkanīt tikai tāds cilvēciņš,kurš tuiešām domā,mokās un klusībā cieš no mīlas pret savas tik absolūtas uzmanības objektu....Ak Tu...Bebīti....Protams šāda slepena un kaislīga mīola,kuru pavada regulāra dračīšana darba laikā,piemēram zem rakstāmgalda,jau ieraugot vien,ka kaislību objekts parādās kaut vai iztālē...Saprotu arī Tavu nopūtu "paldies dievam",jo bieži vien šaadu perversiķu perversā dievinā šana un pielūgsme,vienlaicīgi apvienojas ar pamatīgām bailēm satapt mūzu klātbūtnē...un,kaut paradoksāli,bailes ir saistītas ar to,ka lai kā nabadziņš iztēlē alkst pēc tuvības ar savu karalieni,tanī pašā laikā viņam ir šizofrēniskas bailes,ka dāma varētu viņu izvarot un piesmiet....Jo tad tāču viņa ieraudzītu,ka slepenais pielūdzējs ir tik pat kaa bez virišķības pierādījuma,orgāna,kas atšķir vīrieti no sievietes....Bravūrība un tukši uzbrukumi personībām,kuras kaitina ar savu psiholoģisko spēku un atšķirīgo morāli,parasti tieši arī nodod lecīgā,bravūrīgā seksa giganta unn visziņa nabadzību viņa vīrišķā sākuma pašā saknē-tautā šādu kompleksu un savas nepilnvērtības apzināšanās sindroma izraisītu bravūrību, parasti sauc par "mazā pincīša siundromu...ES kā līdzjūtīgs cilvēks,varu Tev ieteikt kādu labu ārstu,varbūt tevi vēl var glābt no smagākām sekām veselības jomā......kaut kā neomulīgi,ka tik dezīgs mans piekritējs,nesaņemot speciālista palīdzību,var sasirgt,sasirgt varbūt pat ar kādu no sistēmas saslimšanām,un tas būtu bēdīgs un grūts gals...jo cilvēs ne tikai vairs nevarētu sekot savas iemīļotās izdarībām,izteicieniem un interesantajai dzīvei....nē-daudz smagāk būtu tas,ka viņu vairs neinteresētu arī citi cilvēki,attiecības,sekss un vispār dzīve.....Ja tā īsti precīzi,sekss jau vcinju interesētu gan,bet tas jaun būtu tas traģiskākais....Impotence-vīrieša liselākais bieds jau nav tad,kad seksu negrib,kaut varēt vcar..impotence ir,ka vīrietis kaisli vēlas ,lai izkaltušais draudziņjš sakustas,bet draudziņš spītīgi neinteresējas par sava saimnieka gribēšnām....un loģiski tiešām ir tieši tas,ka tieši šādi skauģi,ar žulti pildīti pelēcīgi,bet nenovīūdīgi cilvēciņi,kuriem milzu baudu sagādā citu apkakāšana un aprunāšanaurdēšana un nosodīšana arī ir visizteiktākie agras impotences potenciālie upuri....patiesībā paši savas nenovīdības upuri...Pokemoniņ,sāc vairāk skatīties uz sevi ,nevis uz citiem,citādi ātri vien var pienākt tas brīdis,kad tas,ko citi sauc par vīrieša lepnumu un goda simbolu,tavaa izvirtīgi skaudīgajā un žults pilnajā kjermenī pēkšņi būs kļuvis par noželojamu karājošos strēmelīti...taa tavs pimpuks var izdomaat tev atriebties,ka tu citu cilvēku apsprfiešanai veltī vairaak klaika,nekaa vinja ruudiisanai un darbinaasanai....:D :D :D
Ierakstīts

Tiem, kuri raksta man privātajā sarakstē, varu paskaidrot, ka manā dzīvē ir notikušas dažādas izmaiņas, starp tām  arī tāda, ka  atkal esmu sākusi bezkontakta vizītes iespējas, visiem,kuri to vēlētos. Tā, ka laipni lūgti- 15 euro par manis aplūkošanu, 30 euro, par vizīti pie divām Dāmām uzreiz......Laipni aicināti. Man kā eksbicionistei, šīs vizītes sagādā patiesu prieku..... :P

Ierakstīts

noleemu atkal izcelt saulitee teemu,kas it kaa jau izdiskuteeta 3 meeneshus...un daru to taapeec,ka taa ir man tuva teema,un kaa mana pieredze raada,ir daudz saadu bezkontaktu vizishu cieniitaaju,kuri kaadreiz veelas arii taa-aatri un labi....gan man gan puishiem....shii arii ir viena no manaam lietaam par naudaam ar seksu saistiitaam....Man ljoti patiik,ka puishi man biezshi luudz taadu iiso shovinnju-tiiri visvairaak uz cichiem acis teemeejot baudaamu....un patiik taapeec,ka esmu savaa zinjaa eksbicioniste,un ka tagad man sho psrs laikaa kriminaali sodaamo nodarbi(viirieshu eksbicionisma paarstaavjiem,jom sievietes tik plashi nebij manaamas)ne tikai atljauj puekopt,bet veel pat samaksaa kaadu latu......mainaas laiki,mainaas tikumi....ja ,kads kurshs teemas vecuma deelj,vinjuu nav pamaniijis,jo saitaa ir nesen,bet teema interesee-tas lai raksta man personiskajaa sarakstee-konsulteeshu labpraaat...

Kunilings Un Drošība
Ierakstīts

Nju tiesi ta,es tikai gribeju verst uzmanibu,ka meitenes iet uz analizem,bet viriesi ne.

Un cik te lasu tad tiek runats tikai par slimam meitenem nevis dzekiem.

Ja kada butu slima tad padomajiet cik no Jums ari butu slimi:D

Un vel..........saslimt var ari no fistinga,skupstiem uz lupam,vsp no visa,tikai atkarigs cik liela koncentracija slimam cilvekam ir tas bakterijas un cik stipra ir imunitate tam veselajam.

kaa tad nez var saslimt no fistinga?????? jebkaada,un lai kas to veiktu kam-sieviete virietim vai otraadi....fistings ir diezgan smaga iejauksanaas cilveeka lejasdaljas orgaanos,kuru ieksiene ir ljoti juutiiga,var tik ievainota utt.......kas kas,bet nu fistings bez steriliem lateksa cimdinjiem tak ir absoluuta sterilitaates un nepieciesamaas higieenas neieveerosana!!!!!! un tad tev buutu pieljaujams fistings ar cimdaa neieteerptu roku,ko????....traks var palikt....

Es satikos pāris reizes ar šo meiteni vasarā, šonedēļ man ir konstatēts C hepatīts, tas ir skumji.

C-hepatiits ir viena no mirstamajaam kaiteem,un ljoti daaargaa aarsteesana ir tik smaga,ka daudzi to uzsaakushi,jau peec nedeeljas to paartrauc-blakusparaadiibas ir briesmiigas....un daudzus,njemot veeraa vinu organisma un vispaareejaa veseliibas staavoklja deelj,aarsti pat nenjem pretii ar visu lielo pikji(tuukstoshos)-tas pabiedeeshanai

Tachu-ir arii prieciiga zinja-atskjiriibaa no AIDS,kas galvenokaart izplataas dzimumceljaa,arii caur asiniim,C-hepatiits izplataas tikai caur asiniim(teoreetiski gan ir pieljauta dzimumceljaa iegustama c-hepatiita varbuutiiba ,procentuaali sho varbutiibu izsakot ar 0,001%)-un saliidzinot ar AIDS,kas arii izplataas caur asiniim,tad c-hepatiita uznjemsana caur asiniim ir daudz vieglaaka un buutiibaa 100% atskjiriibaa no AIDS,kurs galvenokaart atnaak pie cilveekiem caur seksu.....Teoreetiski visi narkomaani,kas lieto injiceejamas narkotikas ir C-hepatiita neesaataaji. Ljoti daudz cilveeku ar c-hepatiitu inficeejusies caur asinspaarlieshanu(viiruss tikai 1988 gadaa tika atklaats,Latvijaa donorus uz to saaka paarbaudiit tikai peec 1994 gada....pie zobaarsta,operaaciju zaalees,savaa laikaa inficeejaas gan slimnieki,gan aarsti. Tagad c-hepatiits ir vieniigaa infekcija,ar kuru slimam cilveekam izdarot manipulaacijas,saistiitas ar asiniim ,kjirurgam vai laborantei obligaatim ir jaabuut diviem cimdiem uz katras rokas.....Taatad-puisim ar c-hepatiitu jaapadomaa,ja vinjs nav narkomaans,tad kur vareeja iedziivoties shajaa trakajaa kaitee-pie zobaarsta,operaacijaa,asinis paarlejot(arii tagad asinis paarlejot,daudzi tiek pie c-hepatiita,jo pirmos meeneshus,kad cilveeks ir saslimis,analiiizees vinjs neparaadas),vai varbuut tatuu salonaa,vai varbuut piirsingu veicot,kur biezhi par instrumentu vienreizeejo lietoshanas atljhauju tiek aizmirsts......nu taa kaut kaa-

traks ,ljoti traks ir c-hepatiits,bet varu apgalvot,ka Latvijaa nav konstateets neviens cilveeks,kurshs buutu pie taa ticis nodarbojoties ar seksu.....Taadi ir manaa riiciibaa esoshie objektiivie dati

Foot Fetish.
Ierakstīts

Nu, jautājums vēl joprojām aktuāls. Vai ir kādi zināmi varianti?

nu ja jau aktuaals,un mana atbilde Tev nav devusi kaadu sapratniar to,kaadas meitenes vai daamas poiedaavaa footfetish visaadaas taa nianseees-tad paskaidroshu-buutiibaa Tev ir jaameklee starp Diominatrix paarstaaveem-tas ir vinju laucinjs-saakot no parastaa-visiem zinaamaa zaabaku laiziishanas varianta,liidz pat visizsmalcinaataakajiem footfetisha veidiem.....protams,pashai man tas ir ljoti labi iepaziitsun apguuts laucinjjshs,bet apgalvot ,ka jebkura Kundzes pakalpojumu piedaavaataaja iekljauj savaa repertuaaraA arii sho-to nu tieshaam nevaru......Tev jaazin kaadu parametru un izskata meiteni veelies,lai nodotu sevi vinjas kaajinjaam ,peedinjaa,zekjiteem,utt-un tyad skaties sado-mazo sadaljaa,kuras to piedaavaa.........Maz esot -patiesiibaa jaasaka uzreiz-meitenju,kas tieshaam to maak un pie kuraam griboties atgriezties atkal un atkal-puishi taa vismaz saka............man pashai gan ir vairaaki ljoti regulaari footfetish miiljotaaji,kuri paliek uzticiigi maniem zaabacinjiem,kurpiteem,zekjiteem,plikaam peedinjaam,utt....mani arii fascinee puishu auzrautiiba un it kaa atsleegsanaas no visa paareejaa shii procesa laikaa......Ja nevari neko atrast sado-mazo kategorijaa,kas Tevi uzrunaatu,uzraksti-varbuut kaadu meiteni Tev izdomaashu,kuru zinu kaa shaadas lietas prateeju.........Redz -es jau nepiedaavaaju sevi,jo ja Tevi mans variants buutun intereseejis,gan jau ka tu buutu raksrtiijis personiski....tad nu taapeec tagad pirmais variants tev pasdam pamekleet sado-mazo kategoriju sludinaajumos-varbuut kaads poiedaavaajums tevi uzrunaas....... B) ........ja ne-pajautaa man-varbuut atceros kaadu veertiigu meiteni par kuru gadiijies dzirdeet labas atsauksmes......

snapback.pnglisais (06 Декабрь 2012 - 04:29 ) писал:

prieks IZIREJAMAS sai peleko suninu vairak neka vajag, tas ari piesaista.

Alexxa-

Paldies par kompilmentu

To pat nevar nosaukt par komplimentu-ja visam seit rakstosho (par savu paaraakumu visaas lietaas par visiem un visaam-arii saviem biedriem-tie jau arii tiek noniecinaati un izsmieti,briizhos,kad domas nesakriit) brasho draazeeju pulkam buutu tik daudz peleeko shuuninju,kaa Alexxai,kuru viens otrs iipashi grib noniecinaat-neredzu tik nevienu vinjas rakstu,kuru vareetu nosaukt par provokaaciju (varbuut pat ne daudzums tas svariigaakais,bet shuuninju kvalitaate un aktivitaate) ,tad shaadu komplimentu kaa no lisaa nosleeepumainaa Alexxa sanjemtu daudz biezaakaa slaanii......

Alexxa, kāds tiešām vēl domā, ka Tu esi Sindija? :lol:/> :ph34r:/>

PS. Ja es maksāju, es Tevi ņemu. Ar netīriem nagiem, ragiem, kājām, slienām, utt. Īres mašīnas arī pacieš visu, Tev kā pērkamai, tāda ir ikdiena. Ciet klusu !

nesmuki......daama tachu var izveeleeties,kuram iziireet sevi ,un kuram nee......vinja nav mashiina,bet dziiva buutne....

Par tiem pashiem minetiem bez gumijas,kunillingu un taapat skuupstiihanos runajot,varu mineet divus ljoti nepatiikamus un neizaarsteejamus viirusus mineet-herpes un papillomas viiruss-papillomas viirusam pie tam ir vairaak kaa 50 dazaadu variaaciju, un daudzas no taam ir ljaundabiigu audzeeju izraisiitaajas,un ja nav veel sakjerts taads viiruss,kaapeec censties to tomeer mekleet....

Vai Ir Kāda Skaista Bargā Kundze
Ierakstīts (rediģēts)

Redzi,daargais veestulju draugs,mees abi vienaa zinjaa uzvedamies piniigi vienaadi kaa aunapieres,kur katrs no taadiem spiitniekiem censhas atstaat sev to peedeejo vaardu..... :P ...un tajaa pashaa aunapieres garaa,es tomeer atkal nenotureeshos un atljaushos pateikt atzinjas sakaraa ar Tavu peedeejo veestuli...(un shoreiz nu taas tieshaam buus peedeejaas,kas naaks no manas puses.'''

Tavaa veestulee izteiktais domugrauds,ka teema esot bijusi par "skaistu Bargo Kundzi",liek man saprast,ka nemaz neesi lasiijis,ko tad es vispaar saku peec Tava posta izlasiishanas.....JO TIESHI TAA JAU BIJA MANA SHIIS TEEMAS PIRMAJAA POSTAA PAUSTAA DOMA-KA JAUTAAJUMS IR BIJIS PAR SKAISTU KUNDZI,BET TAVA ATBILDE RAKSTIITA PAR CITAAM-NE AR SKAISTUMU SAISTIITAAM SIEVIESHU KATEGORIJAAM..

Un ta kaa es par vienu ,bet Tu atkal citu,kaa pats nupat atzinies,izraadaas.nemaz neizlasot,ko esmu rakstiijusi,noleemi saakt ar apsaukaashanos.....un taa izveidojaas shii briiniskjaa sarakste,sapratnes un cienjas garaa veidota............ :D :D :D

. Viss-es jau pati sev esmu apriebusies,ka nepietiek sajeegas paatraukt bezjeedziigu sarkasti ar cilveeku,kurhs nav pat mana skatiena veerts.....Visnozeelojamaakais ir cilveeks,kurshs speejiigs izsmiet un njirgaaties par citu liidzcilveeku fiziskaam nepilniibaam.......Tas ir nozeelojami,apnjirgt cilveekus,kuri jau taa,arii bez shaada veida njirgaam un nievaam daudz ciesh deelj taadiem defektiem.....

Ja gribi kaadu uzvareet,ja gribi nolikt uz laapstinjaam,ja gribi pazemot,pieraadiit kaada nieciibu,ciinies ar godiigiem ierochiem-neaizskar izskatu un kropliibas,ko saskati-ciinies gariigi,pieraadot,ka esi veertiigaaks,gudraaks un skaistaaks savu iipashiibu un talantu deeelj,nevis taapeec,ka jaunaaks,taapeec,ka tievaaks,vai taapeec,ka skaistaaks-taas ir lietas,kuras neesi pats saviem speekiem sagaadaajis,taapeec lieliities ar taam ir vienkaarshi PIZDEC..............

TAA KA UZSKATU DISKUSIJU PAR SLEEGTU..... B)

Rediģēja Domina65
Ierakstīts (rediģēts)

Labi-shaadi striidi ir neaugliigi,un galu galaa noved tikai pie arvien lielaakas strida abu pushu debilitates....Tomeer.....

veel par peedeejo Tavu -atkal dikti miiljo veestuliiti-paaris vaardinjus....Ja kas-manaa personiskajaa paskastiitee ir atnaakushas uzslavas un cienju paudoshas veestules par to Tev domaato traktaatu,bezizmeera garumaa...viiri rakstiija-cepuri nost...(tas taa-palieliities gribeejaas)....

Briesmiiga izskata kustonis-tavi vardi par Keit...nu tik pretiigu kaut ko pateikt ir jaamaak un tas ir nozeelojami,kaa taa varr izteikties pat par visnegliitaako sievieti pasaule,ja vinja taada buutu.

.

Un tas ,ka Tu pat uudensliideeja teerpaa nenaaktu man ne tuvumaa-kaapeec man to staasti-es tachu nelieku vai neluudzu naakt Tev man tik tuvu,ka tas vareetu kljuut pa draudu Tavai veseliibai....

Bet izklausaas tak varen smiekliigi-jo es jau nio sevis nobiities nevaru-esmu jau pieradusi,jo spogulii tak katru dienu redzu,taa ka Tavs paarbiilis izraisa tikai smieklus un nozeelu,ka ir tik bailiigi viirieshi..

Rakjstiju tikai taapeec,lai Tu veeltreiz apdomaatos-kurshs PATIESIIBAA ir negliits un kropls-vai tas,kuru daba ir skaistumaa apdaliijusi,vai tas,kurshs atljaujas fiziskos truukumus apsmiet,nozaakaat un kjengaaties.......veelu Tev tikai to labaako,varbuut paaugsies un kljuusi par jauku un taktisku virieti........pietiek lamashanaas un pietiek jeeliibu........Veidojies,izgliitojies,virzies uz augshu,nevis rakaajies meeslos......ceru,ka pamaniiji-neesmu Tevi ne nokjengaajusi,ne nolamaajusi,ne arii izteikusi kaadu pretiigu vai meliigu apgalvojumu....izteicos skarbi,bet inteligjenti,cilveeku valodaa .un pat neesmu atljaavusies Tev kadu neskaistu epitetu veltiit.....vai pamaniiji????

Rediģēja Domina65
Nika 29786406
Ierakstīts

Reālas dzīves fotografijas

Ar zaļo paltraku kreisais krūšu gals visnotaļ amizants izskatās :D

tas nu bija riktiigi melnais humors par amizanto kruushu galu:D:D:D.....brr...visas detaljas tajaas bildees ir amizantas....:D:D:D

BET IZSKATAS PAVECA SIEVIETE JAU.

Vispaar nespeeju noticeet,ka taa ir viena un taa pati buutne...ja pirmajaa savaa veidolaa taa ir jauna, visai svaiga izskata meitene,tad otrajaa savaa izpausmee taa jau ir divreiz vecaaka par pirmo bilzhu meiteni,bet vecums jau pats par sevi nebuutu tik traka lieta,ja tajaa nebuutu taada alkagoljickas vai totaalas narkoshas ziimoga gan sejaa raugoties,gan uz pumpainajaam,plankumainajaam aadas redzamajaam daljaam uzmetot aci.....Buutiibaa,esmu redzeejusi,kaa normaala sieviete 1-2 gadu laikaa paarveershas par sevis pashas tragjisku karikatuuru..un alkohols tik aatri to lietu nepaveic.....izsaku pienjeemumu-narkotikas...Oraalais bez gumijas,kuni un tamliidziigi prieki,gadoties tikai mazaakajam pushuminjam mutee vai uz citaam gljotaadaam,taa C-hepatiits buus klaat kaa likts...jo tas caur asiniim izplataas 20 reizes vieglaak un aatraak nekaa kaadreizeejais bubulis aids.....vvai....cik te ir daudz interesantu lietu ,ko paveerot...un padomaat...par visu ko....

Ierakstīts

Tak ejiet dillēs Jūs! domina65! Netaisos lasīt kaut kādas maukas disertāciju par tēmu: "Es esmu viszine, bet diemžēl mans izskats man vairs neļauj tirgū nopelnīt pietiekoši $$$$$," tāpēc rakstu memuārus un piesienos citiem memberiem un viņu postiem.

Jā neesmu pieredzējis BDSM jomā un lepojos ar to! Bet sievieti vēlos redzēt slaidu, koptu, bez liekā svara augumā virs 170! Šādas būtnes nav nesastopamas! Sākot ar 50LS var dabūt normāla izskata sievieti!

Kas attiecas uz tevi, tad domāju, ka tavas komplikācijas sievietei es nepieskārtos pat ūdenslīdēja tērpā!

p.s.

Tev, Gators, arī iesaku nevazāt gudrības! Get some life instead!

Ļoti neglīta lamāšanās,pie tam, atkal nevis par tēmu,bet vienkārši ,lai izgāztu samazgas. Pareizrakstības un latviešu valodas gramatikas likumu neievērošana, liek domāt,ka arī arī šajā jomā nevari lepoties ar vecumam atbilstošām zināšanām....Un vēlreiz-manis rakstītajā postā bija pausts viedoklis ,kurš sasaucās ar tēmu,manas domas attiecīgajā jautājumā.....Nekā personiska....Tāpēc piedomā vien vairāk pie sevis,nevis izlej savas samazgas uz citiem foruma dalībniekiem....Nav smuki.....

Kunilings Un Drošība
Ierakstīts (rediģēts)

:DUn veel-kaut arii meitenes saka,ka nealkst peec laiziishanas,tomeer lielajam vairumam piedaavaajumaa ir kunnilings,poza 69un tamliidziigas lietas.....piedaavaa ,domaaju,taapeec,ka ir bezgaliigs daudzums sho laiziitaaju un izlaiziitaaju un vienmeer gatavo laiziit visaam un jebkad,kad tik pezha buus tuvumaa....

Nenoliedzami, nenoliedzami-kuni sievietei arii parasti sagaadaa baudu,ja prasmiigi veikts.........;bet dievs pasarg-nevis puishiem,kuri grib kuunjot un maksaat par to naudu ir jaadomaa,cik droshi meitenei taisiit sho kuni,bet meiteneem,kuras to piedaavaa-fuuu-visaadaam netiiraam muteem(nekur nav tik daudz bakteeriju kaa cilveeka mutes dobumaa),ljaut skaaarties klaat taa,kaa to driiksteetu atljaut un arii veeleeties tikai no izredzeetiem viirieshiem.......

.un visas slimiibas shaada kontakta laikaa,parasti tiek nodotas nevis no piizdinjas mutiitei,bet no netiiraas,bakteerijainaas mutes,un taa var buut pat vesela bukjete uzreiz-gan sts,gan papillomas viiruss,herpes viiruss,kas it kaa nav sts,bet ir ljoti nepatiikamas slimiibinjas,no kuraam nekad muuzhaa-ja dabuusi no sava laiziitaaja,atbriivoties vairs nevareesi.

.......fu fu fu -puishi ar muuzhiigo veelmi laiziit- juus man taa esat apnikushi ar saviem luugumiem(jo kunillings biezhi ir arii praktizeejoshu Kundzu piedaavaajumaa)....ja visiem ,kas man to nepaartraukti diedelee,es ljautu shaadi papriecaaties......(brr...pretiigi pat iedomaaties sveshas mutes pie manaam apakseejaam luupinjaam.).....tad droshi vien mana peteniite buutu jeela jau nobraukaata baardainiem muuljiem ap to slienaajoties....un bez tam-lielie kuni taisiitaaji-vairums no jums domaajat,ka esat baigie asi shiniii jomaa-smagi maldaaties-lielaakaa dalja no jums ir pilniigi neprasas un tizli meeles bezjeedziigi kustinaataaji-ljoti maz ir viirieshu,kam talants uz to,un ticiet man-tie nav tie,kas meklee ,kam palaiziit

......tiie ir tie,kas miiljotai baudu sagaadaat veeloties ir uztveerushi vinjas organisma vibraacijas,un ne pirmaa,ne arii 21 reizee,veel neesot meistariibas kalngalaa,vinji dara,jo juut,dara ar baudu.....bet par normaalu viirieti uzskatu tikai taadu,kurshs laiza tikai vienai un vieniigajai...un neafishee to,zinaamaas viirieshu aprindaas esosho aizspriedumu deelj -tajaas aprindaas kauns ir virietim,ja vinjs laiza sievietei,un taapeec neviens no vinjiem nelaiza unn nav laiziijis-prieksh puishiem(bet laiza un ir laiziijis savai vieniigajai-un ar iipashu-greeciigu baudas sajuutu-daru to,kkas man ir aizliegts,bet aizliegtais auglis ta izraadaas salds...un tas,ka tas jaapatur nosleepumaa,arii ir perversi uzbudinoss apstaaklis......

Taa ka-miiljaas meitenes,uzmanieties no laiziitaajiem ,kunilingotaajiem,vispaar visa veida masveidiigajiem pezlaiziem-vinju mutes var atnest jums daudz nepatiikamu raizhu ....Taa kaa puishi te breec kaa par vistrakaako greeku-minjetu bez prezha,varu vinjiem objektiivi oponeet-

minjets bez prezha ir 10 reizes drosaaks par kunilingu bez "preza"!!!!!

fanaatiskos kunilinga plieprasiitaajus-melnajaa klientu sarakstaa!!!!!!( Retorisks sauklis)

Rediģēja Domina65
Kunilings Un Drošība
Ierakstīts

A nafig pērkamām meitenēm uzbāzties ar laizīšanu?

Tad jau pa taisno var klientam pirms tevis mutē paņemt :D

Esmu laikam nedaudz aizspriedumains šajā sakarā

Perfekti-vīrietim tak sevi arī ir kaut cik jāciena,lai galvā nelīstu neveselīga vēlme palaizīt tur,kur visi citi tikai bāž iekšā.....Kunilings vispār ir savā ziņā (priekš sievietes noteikti) sevišķas attieksmes ,īpašas tuvības un cieņas izrādīšana tai,kurai to dara....
Dziļais Minets, Jana - 22350503
Ierakstīts

piedaavaajumu nesavienojamais kokteilis vien jau paraada,ka iista vinja nav tajaa noziimee,ka visas shiis lietas samikseetaas no dazaadam teemaam nevar buut tiesaam patiikamas un vienaadi aizraujosas vienam ciklveekam......vispaar jau lielas dalja sievieshu ir kuciites peec dabas un veelmeem,un veel viena-ne tik liela-ir domineejosas sievietes peec veelmeem un buutiibas......bet shii meica censas ,nepiekasiishos jau nosauktsjaam vien lietaam,kuras nav raksturiigas un interesantas ne dziljo ne seklo minjetu karalieneem,veel bez visa taa nosaukt sevi arii par kundzi......jociiga kundze-vinjai jaagruuz strapons tam,kurs to veelas,liidz pat mandeleem,bet nee-vinja arii dzilji grib panjemt....vispaar ieshaavas galvaa variants,kas varbuut prieks vinjas buutu taads iipashs kundzu un kuchu savienojuma sedevrs-taa buutu poza 69- un vareetu abi reizee njemt dziljajaa.....

Dziļais Minets, Jana - 22350503
Ierakstīts

Nav feiks, bildes ir īstas ..

Bet lai komentē tie, kas pie viņas ir bijuši un tādi ir daudz, jo darbojas jau sen, silikoniem pat naudu nopelnījusi :D

Mani nevelk kaut kā pie šitām sinoptiķēm :D , kas gan lietu piedāvā u.c., tur ir skaidrs, ka ir pārāk pro attieksme uz to visu ..

Un tā kā topika autors nevar ierakstīt neko normālu topika nosaukumā, jo links intim.lv tāpat drīz nedarbosies, tad iekopēju sludinājumu >>

FOTO MANAS 100%(PRIVĀTI)..DZIĻAIS MINETS,KUNILINGS,MASĀŽIŅA,KLASISKAIS UN ORĀLAIS SEXIŅŠ,KUNDZE,FOOTFETISH,69,PROSTATAS MASĀŽIŅA UN FISTINGS VĪRIEŠIEM(IR STRAPONS),SPĒLĪTES AR VIBRATORIEM,ZELTA LIETUTIŅŠ,LOMU SPĒLES U.C.

Sūtītājs

Vārds     JANA

Telefons     22350503

E-pasta adrese

blondinocka3@inbox.lv

Foot Fetish.
Ierakstīts

Tagad ieraudzīju Tavu jau pusgadu atpakaļ uzdoto jautājumu.....Un es kaa no taqa Bargaa BDSM gala šajā jomā esmmu daudz pieredzējusi-bez tam arī pamatīgi stiprinājusi savas teorētiskās zināšanas par šo fetisha veidu....Varbūt Tevi pat pārsteigšu,kad uzrakstīšu tādu interesantu faktu,ka kāju fetišs ir gandrīz vai visvecākais fetiša veids visā pasaules vēsturē-pie kam īpaši ar to ir aizrāvušies tieši augstas kārtas vīrieši-aristokrāti un pat karaļi un lieli valdnieki.....Noprotu,ka tieši Tu esi tas ,kurš vēlas pafetišot ap daiļā dzimuma kājiņām-nu tā es domāju-jo tieši vīriešiem ir raksturīgiu dažadi Foot Fetish paveidi un novirzieni......Esmu šinī jautājumā profiņš gan teorētiski,gan arīm praktiski-par cik gribētāju ir tiešam vairāk nekā es jebkad būtu varējusi iedomāties......Tagad ļoti modē irnācis ir arī tāds šīs ievirzes intetresants papildinājums kā Foot Job......Puiši to vēlas,viņiem tas patīk...Atkal protams,katram ir ļoti atšķirīgas lietas un nianses,kuras intersē katru personīgi.....Pie kam visai dažads un atšķirīgas.....Šī, ir publiska atbildfe,ja nu vēl ir kāds interesents,lai tad arī viņam ir iespēja šo info izlasīt......Ja Tev ir vēl kādi konkrētāki un varbūtne visiem klāstāmi jautājumi,vari man uxrakstīt tos personiski......

Mekleju Kuplas Vaverites
Ierakstīts

Tikai ņem vērā, ka kuplas vāverītes var slēpt šo to, ko negribas rādīt klientam. Piemēram, papilomas un tamlīdzīgus veidojumus, ar kuriem ir viegli inficēties, bet no kuriem vaļā tikt ir ļoti sāpīgi...

informaacija par papilomaam seviskji liekama aiz auss buutu tiem,kuri veelas kunilingu ar nepazistamu sievieti,pat ar paziistamu-vinju var buut inficeejis iepriekseejais partneris.....taa ka sniegt oraalus priekus sievietei ir tikpat biistama lieta kaa minets bez prezervatiiva-ne tikai papilomas-arii visas paareejaas infekcijas taa iespeejams dabuut......un ja minetu droshu var padariit prezervatiiva lietoshana,tad kunillingam taada droshiibu nedod nekas......

Ierakstīts

Pēc postu garuma uzreiz var redzēt kam tiešam nav ar ko nodarboties dienas garumā.

Tika uzdots jautaajums,un es centos peec iespeejas saturiigak uz to atbildeet. Piekriitu,ka mani posti briizhiem iznaak paaraak gari-taatad neprotu tik labi savaakties,lai uzrakstiitu iisaak un lakoniskaak. Un tomeer,esmu paarliecinaata,ka tiem ,kam shii teema interesees, izlasiis rakstiito uzmaniigi liidz galam un nenosodiis mani par to,ka bijis paaraak daudz jaalasa. Bet kaapeec tevi mana rakstiitaa sakaraa ieintereseeja manas nodarbes dienas garumaa,to gan nespeeju saprast....Ja tu domaa,ka man vajadzeetu buut nodarbinaataakai ar svariigaakaam lietaam nekaa rakstiishana,tad diez vai izdosies manai slinkajai buutiibai uzspiest kljuut par rosiigu un darbigu personiibu...Visu muuzhu esmu bijusi visai slinka,un nemaz neveelos kljuut chaklaaka......Paldies tiem,kas vnk uzraksta,ka burtu par daudz,tas man kaut druscinj paliidz piedomaat pie liekvaardiibas. Bett Tavu komentaaru taa arii nesapratu. Ko tu ar to gribeeji pateikt? Ja shii teema neintereseeja,tad jau nevajadzeeja vnk lasiit. Tanii pashaa laikaa tieshaam zinu-jaacenshas rakstiit iisaak.....Centishos!

Ierakstīts

OOOO!

Te viss ir pateikts ļoti skaidri un spēcīgi! :D :D :D

Man kā pilnīgam nejēgam šajā jomā ir tikai viens jautājums, vai pēc tam kad bargā kundze klientu atskalda un izfukā, var paņemt priekšā arī bargo kundzi, jeb ĪSTA bargā kundze paliek nepieejama?

Pohhemon Tava atbilde uz šo jautājumu man neeinteresē, jo kā uzskatāmi paskaidroja Domina65 Tu šajā jomā esi nepieredzējis amatieris!

Pazīstot vīriešu psihi, gan es domāju, ka Tavu interesi tas tikai uzkurināja un šobrīd Domina 65 ir nr1. Tavā sarakstā :wub: . Drīz mēs dzirdēsim varoņteiku par to kā Tu dabūji ādā no šīs mīlas dievietes!

Bet jautājums Dominai65 un citiem Speciālistiem: sex ir vai nav, jeb tikai klope????

Pats negribu iet un uz savas ādas to visu pārbaudīt, jo kautkā nevilina iespēja dabūt ar žagaru pa riekstiem :) un vēl par to visu maksāt dusmīgam :angry: sievišķim!

Seksa ar iistu Bargo Kundzi nav,saku "iistu" ,taapeec,ka sludinaajumos ir neskaitaami prostituutu piedaavajumi ,kuri vai nu tieshaa veidaa piedaaavaa nospeeleet arii Bargaas Kundzes,vai nu arii vnk ir nosaukushas savu pakalpojumu sarakstaa arii taadas lietas ,kuras ir no Bargaas Kundzes repertuaara). Ja runaa par Bargo Kundzi,kas nodarbojas tikai ar sho teemu(varbuut daziem paaarsteigums buus tas,ka mineeshu taadu faktu,kaa shis- Bargaas Kundzes pakalpojumi, arii tiiri teoreetiski-ne peec likumdoshanas,ne peec pashas lietas buutiibas,neskaitaas prostituucija,taapeec taadu lietu bez sirdsapzinjas paarmetumiem var piekopt preceeta vai vnk kaadu tiiri sieviskjiigi miilosha buutne),tad taada-iista- Bargaa Kundze ir kaa karaliene saviem vergiem,kuru vinji iekaaro un veelas,bet tas vinjiem taa arii paliks kaa veelme,kaa ceriiba varbuut ,bet nee-Seksa nebuus-Bargaa Kundze ir taa,kura shajaa speelee izmanto un lieto savu cieminju,bet sevi ,savu kjermeni Kundze lietot neatljauj.. Bet-Kundze,iista kundze,tomeer paliks taada arii tajaa gadiijumaa,ja vinja tieshaam buus PATI dikti sakaarojusi,lai vergs vinjai iesprauzh-tad vinja var paveeleet arii to-ko vergs nemaz nav gaidiijis un cereejis-tikai tad,ja vinjai tieshaam taa sagribeetos,(bet tas paarsvaraa nenotiek ar praktizeejoshaam Kundzeem,jo vinjaam ir vai nu viiri vai miiljaakie,kuriem vinjas ir uzticiigas un tikai vinjiem pieder kaa sievietes un vergus vinjas nemaz nespeej uztvert kaa seksa partnerus.Par seksu ar Kundzeem parasti iet runa,ja Kundze nevis tieshi veic specializeetas BDSM tematikai atbilstoshas sesijas interesentiem,kuri uz taadaam piesakaas,bet ja vinja vnk ir kaadu vergu izveleejusies par pastaaviigu verdziibas objektu un vinjs ir tieshaam patstaaviigs partneris gan BDSM speeleem,gan arii vispaar iepaticies vinjai kaa pienjmams partneris seksam) ......Veel par Kundzes bardziibu un polpulaaru miitu shajaa sakaraa....-Bargaa Kundze var buut arii visaa buutiibaa labsirdiiga Bargaa Kundze,atskjiriibaa no viedoklja,ka vinja ir riktiiga sadiste,kurai patiiikk tieshi pati mociisana un pazemosana,ka tik kaadu klapeet,kas pa rokai pagadisies....nee -taa nebuut nav-vinjai patiik mocit taapeec,ka mocaamais vai pazemojamais pats to veelas-un mociit un pazemot vinja censhaas tieshi tik,cik attieciigajam vergam tas ir par patikshanu.Kundze nepaarsniegs savaas izdariibaas ar kaut ko taadu,kas vergam ir nepieenjemams,un saaks riikoties taadaa veidaa,kaa vienkaarshi vinjai sagribeesies pashai sava sadisma delj.Ja riikkosies patvaljiigi sadistiski ,tad vinja arii vairs nebuus nekaada Kundze,bet vienkaarshi sadiste,un taa jau buus diagnoze....Vieniem vaardiem sakot,Kundze ar vergu dariis visu ko,ko vinjam buutu patiikami izmeegjinaat,iznjemot vienu-vergs var nezin ciki ljoti gribeet seksu ar Kundzi-seksa te nebuus,izstiepies vai saraujies...(te nav taa kaa masaazhas salonos,kur par attieciigu piemaksu vai vienkaarshi taapat,var sarunaat arii kaut kaadus seksa pakalpojumus.....vai arii kaa pie prostituutaam,kur par attieciigu piemaksu var sarunaat kaut ko no Kundzes repertuaara)

Mature No Salaspils, 260410**
Ierakstīts

Jaa Babnjik-tieshi taapeec,ka meerkjis rakstiitajam bija taads.ka veeleejos ar rupjiibaam konkreeti tevi izprovoceet tevi atbraukt pie manis un pateikt man to aciis,ko esi uzrakstiijis,vieniem vaardiem sakot paraadiit drosmi klaatienee shiis lietas ,ko par mani fabricee, tikai aci pret aci-nevis aizmuguriski, taapeec tas rakstiitais bija tik rupjs un piedauziigs,Bet tagad tu vari turpinaat savaa iesaaktajaa garaa,mani tu vairaak neizporovocesi uz rupjibaam,un vispaar uz veel kaut vienu kaadu atbildi tev publiskaa vietaa. Es ar tevi neveelos diskuteet,jo turpinaadama taadaa garaa ,nebuutu ne mata tiesu labaaka par tevi...bet tikpat nozeelojama..Buutibaa jau tagad juutos veel nozeelojamaaka.......Reagjeejot uz tevi es pati tagad arii esmu taada pati kaa tu-diemzeel taa ir sanaacis :ph34r:

Mature No Salaspils, 260410**
Ierakstīts

Es patiesaam atvainojos,ka to briesmiigi rupjo un skarbo personiski meerkjeeto zinju nejaushi iesuutiiju publiskaa apritee-tas bija domaats tikai un vieniigi konkreetajai personai.....Taa bija nejaushiiba,un man pashai nepatiiikama...Es te lamaaties vai aprunaat neesmu naakusi....Tikai zeel,ka juus ,taisniigi buudami neapmierinaati par negliitu publisku izrunaashanos,neviens neesat sapratis,kaapeec es sho zinju rakstiiju....Taapeec,ka ieraugot klajus apomelojumus par sevi,pie tam veel taadas lietas minot,kas man nekad muuzhaa nebuutu vareesjusas poraataa ienaakt,es taa apstulbu,ka nezinaaju,kaa taa var rakstiit....Bet juus absoluuti neiedziljinaadamies zinjas motiivos,nosodaat tiai un vieniigi mani-aciimredzot juus ticat,ka Babnjika kungs ir raksiijis taisniibu par mani,vai nu arii uzskataat,ka apmelot publiski ir piedodami un normaali,katraa gadiijumaa,siikums... Man gan vienmeer ir licies,ka par visu ko ,ko cilveeks var atljauties par otru teikt-ir izplatiit melus.....Jo tas,ka jus esat izteikushi sheit savas domas par mani,izejot no manas riiciibas,man liek paskatiities tikai un vieniigi uz sevi no malas un nokauneeties par sevi,nevis buut dusmiigai par to,ka esat izteikushi VIEDOKLI,lai cik skarbs butu viedoklis,tas ir viedoklis,par to nevar dusmoties uz taa paudeeju,jaadusmojas tad ir uz sevi,ja tu par sevi shaadu viedokli pats esi izraisiijis .. Bet MELI,ir tas,par ko es sashutu,un kas vienmeer manii iraisa izbriinu-kas apmelotaajus dzen uz taadu riiciibu.....Un diemzeel nolaidos pati veel zemaak par pashu apmelotaaju,vispaar reagjeedama uz vinja meliem,un veel trakaak tas, ka reagjeejot un atbildot tikai un vieniigi personiski,nokljuudiijos ar vietu,kur iesuutiiju taas jeeliibas...Es pati tagad juutos nolaidusies zemaak par to,kurshs vakar likaas zemaaks par zemu...Luudzu piedoshanu tiem,kas lasiija taas pretekliibas,jo publiska apsaukaashanaas nebija tas,ko biju veeleejusies....Tas vnk taa sanaaca...Un buutiibaa-man pashai tas ir laba maaciiba.....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.