Добавлено: 20.08.2020 | Просмотров: 3090 | ID объявления: #4540626
Двухэтажные апартаменты 😉Тихий центр.
Only for men who choose for themselves all the best😏 wants to spend time in the company of a young, beautiful, educated girl.( для теx, y кого есть желание провести время в компании молодой,красивой,образованной девушки)
GREAT COMPANY IF YOU need to go somewhere and you DONT WANT To Be Alone. And I know how to accustom to various situations so that others easily will believe what i am your girlfriend)) *****And also i I have a girlfriends, we can spend time together...)
Номер телефона: 2618**** Показать номер
Электронная почта: jen***@inbox.lv Показать е-майл
Добавлено: 2020.08.20 17:30:13
ID объявления: #4540626
It kaa ir viena jauna un riktiigi miniatuura kas ikdienaa klasiska, bet piedaavaajaas ka gribeetu lai vairaaki taa energiskaak un rupjaak panem. Vot maybe ja kaadam interesee jaasametas kopaa un jaarealizee
Ko teiktu ja sheit savaaktos kaadi interesenti, kam patiktu doma par kaadu min 3 h paartiju ar izraudzitu vienu labaa liimenja meicju. Gan izskata zinjaa, gan darbibu amplituudaa?!
man ārzemju draugiem vecpuišu sviniibaam jaasariiko balle - jau sho piektdien - aktuaali kur atrast jaunu, bet atveertu plašam spektram, ballei kur vienīgā ar čaļu kompāniju.
ideaali, ja patiik daudzkas. vai varat palidzet ar idejam PM! Galvnenais slaida un kas panesaas bez bremzeem.
Iisti pat nezinu, ko lai piedaavaa pretii. Ja kaadam ir idejas ko ieteikt, bet gribas liidzsvaram ko - nu sakiet kas aktuaali
Zinu vienu, kas ir reaali miniatuura. Nav mega jaunina, toties kjermenis ljoti “petite”. Un tehniski darbiibaa ljoti atverta. Ja kaadam interesee un ir veel citas versijas zinaamas, rakstiet PM - apmainisimes pieredzem
Kungi, vai Katja nebija bisku aizkerusies priekstatos par vecumu - repskeyivi, vienreiz biju baznicas iela, atvera dama ap 40, pateicos par uzmanibu un aizgaju. Lasot jusu komentos saaku nozjelot ricibu
Ierakstīts
Vienai no Ukrainas iebraucējām gana labi padodas dominēšana. Varu pm padalīties