Eu, dzeki, es saprotu, ka ''pervim delom'' masinas un meitenes pec tam... bet... vismaz padalaties ar kautko labu, pie ka Jus braucas ar tiem bumeriem... Citadi te galigi tuksums forumaa...
o-o-o jā šito es arī atceros, vēl jau bija "slepenais eksperiments", tur pašā tālākajā telpā, stūrī, varēja mierīgi maukt trasē, nu tā, tjipa, lai neviens neredz: :)
Jaa, ''Slepenais'' ari bija las.... Bet nu laikam viss bija labs, kad bijam jauni:-) Tagad jadomaa kaa taas jaunaas piedabut kautko dariit:-))
---Voldins, 4BKreklos pashas Tev karsies kaklaa tas vecas, ja esi kautcik ok:-))
5 ls kabatā aliņiem + cik sapazīstoties kāds uzsauc, tad pēc programmas protams ka karaoke jānodziet, kaut kas no Ļube repertuāra (Kombat piemēram ), tad tālāk noripināties lejāpa trepēm uz dance dance zāli, ar pleciņiem pagrūstīties, tad iziet laukā izkauties (ja nav slidens tad ir visnotaļ lielas izredzes pašam neciest nemaz), tad ievaļīt atpakaļ, kaut kā tikt garām apsargiem kuri stāv pie trepēm uz leju un sjo ! Vakars tavs :D
Vareja ari iztikt bez agresijas, bet tas, ka ar 5Ls pietika - gan fakts. Un veel atceros, ka Kardinals bija taa vieta , kur meitenes Tev knieba dibenaa, kamer Tu pats dejo ar kaadu citu... Vot bija laiki:-))
Ierakstīts
Lūk sis man patik - 800Ls mēnesī + dzivoklis:-)) Tu vinai maksa, dod dzivokli, bet kamer Tu darba, si valejas ar citiem:-))