Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Monika (27) 24821499
Ierakstīts
On 20.12.2023. at 09:54, Atgadijums teica:

No sākuma sāka nost ādina kas jau likas skechy aizmaucu pie urologa sis ar tadu sudinu vates kocinu noriveja adinu un rezultati papilona 31 un 51 😄hwz kapec tu doma ka nav , bet nu jaa pagajusi vairaki menesi tagad man mute kkadas karpinas(papilonas)un rikle kkads kunkulis vislaik trauce dzivot un tas tapec ka smekeju vel + visai tai slimibai  + nevaru pienemties svara un man jau vairakus menesu pec kartas caureja un night sweati taka jaa nebrinisos ja atklass vel kko😉 

Dzīvais mironis :D

Link to post
Real MILF ALINA
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 14. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 14. janvāris - Iemesls nav norādīts

Par anālo nejautāt, bet atnākot mēģināt tur ielikt. Alina protams pretosies, bet tas ir kā teātris no viņas puses :DD

Link to post
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
On 2022.01.9. at 15:45, zorotito teica:

Bet nepajautājot ņemt un likt mutē bez izsargāšanās līdzekļiem ir līmenis. Vēl pie tam sūkājot par ,,pievilcīgu,, cenu mašīnās. Tur arī kontingents pa 25 brauc…

prātiņ nāc mājās…   Cerams daudz upuru nav un pati pārstāja līdz izārstēsties. 

Es visu mūžu (maukojos jau gadus 26 vismaz) esmu devis aiz vaiga bez gumijas, un ne reizi neko neesmu saķēris, takšto nevajag 

Link to post
Lielas kaunuma lūpas
Ierakstīts
On 2021.05.5. at 15:33, Girts77 teica:

Jāpaskatās . Es runāju par vienu veci, kas liek sludikus, tjipa grib redzet kā viņa sievu citi drāž. Patiesība ir tāda, ka tā nav viņa sieva, no malas viņš atrod kādu muļķiti , kas parakstās, veči atbrauc , skuķi  drāž, pats skatās un dračī. Koroče - es šī tā uzrāvos, atbraucu kā uz grupņiku, skatos , skuķis sabijusies , jūtu, ka nav kaut kas kārtībā, atteicos. 

Man gan paveicās, bet tas bija pagājušo gadu ap decembri. Teica, ka varot darīt ko grib ar meiču, nu tad es ar izpaudos. Stūmu rīklē kā M91. Tās rīstīšanās skaņas man patīk. Nu un protams liku anusu izlaizīt un paņēmu šoko cehā :). Tā kā vecim arī perversi eksemplāri gadās :D

Link to post
Baiba (38) 24787196
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 17. septembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 17. septembris - Iemesls nav norādīts
On 2021.04.23. at 10:30, mv82 teica:

Vai nu Baibai sakārojies asākas izjūtas, vai arī kāds labdaris veic mārketinga pasākumus :) Sludinājums un saņemtā atbilde:

Capture6.JPG.c47688731010e5c9e1c5314287056f82.JPG

Capture88.thumb.JPG.69af8081fc75134f16d643e62a5142f2.JPG

Eu, bet šitais būtu labs, gultā Baibulim sāktu dupsī stūķet pa kluso, Baibulis tipa pretotos, kā pēc scenārija epastā, un klients viegli savaldot Baibuli tiktu iestrādāts viņai šokolādes cehs, pašai negribot :)

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Vecīt Tu slims esi? Ko piepisies tai meitenei? Tāda sajūta, ka tik Tu pats neēsi tas pienapuika kam neiedeva par puscenu... Kad sūdīgas maukas te ķengā un liek visu info tas norm. Kad tādu pašu mudaku no mūsu loka ieliek tā sākas lielie taisnības meklētāji... Advokāts uzmeties, par velti jau nerej, gan jau kaut kas pašam neapmierināju nu tad izpaužas tagad! Ja Tev neadekvāta cena nenozīmē ka visi tādi kapeiku pisēji, vari braukt uz Liene ielu un pa čiriku dzenāt  savas triperenes

Davai tu mudak pasaki man to acīs !!! Cerams veselību esi apdrošinājis !!!

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Fui babnik, izmazgā muti ar ziepēm un smadzenes ar balinātāju. Prostitūtas arī ir cilvēki, ja neesi pamanījis, un tādas pašas pakalpojumu sniedzējas kā jebkurš jurists, ģimenes ārsts vai pārdevējs veikalā. Ja tu veikalā sāktu neadekvāti uzvesties tevi ļoti fiksi izstumtu āra pa durvīm. Viena lieta ir - prostitūcija nav regulēta un tiesībsargiem pa lielam ir PD kas notiek ar meitenēm, tāpēc jāiet aplinkus ceļiem lai idiotus deaktivizētu un citas par tādiem brīdinātu.

 

Gribi mainīt situāciju? Ierosini likumprojektu par prostitūtu tiesībām uz drošību un neaizskaramību un šo tiesību nodrošināšanu; parādījies te kārtējais gudrītis kas grib super servisu pa pieciem dālderiem, tanī pašā laikā uzskatot prostitūtu par mēbeli.

 

Ja tu attieksies pret mums kā pret anonīmu caurumu, tu mums būsi ne vairāk kā pustukšs naudasmaks no kura pēc iespējas ātrāk izvilkt žūksni naudas un izmest ārā pa durvīm. Tie foruma iemītnieki kas meitenes ciena vismaz pamata līmenī tādus tekstus kā tu rakstīt neatļaujas :)

 

Pieslēdz smadzenes arī tu un izlasi, ko es sākumā rakstīju. Skaidrs, ka ir jābrīdina par mentiem un nemaksātājies , kuri aizlaižās nesamaksājuši, jo dēļ tādiem mums naudu prasa uz priekšu ja neesi jau patstāvīgais. Bet ne jau jāpublisko telefons, kad cenšās nokaulēt cenu stundu pirms tikšanās. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Nu un? Ierieba meitenei, lai nākošreiz domā. Sieva uzzināja? Lai domā kur sprauž daiktu. Viss ir ļoti vienkārši.

 

Aizskāra svēto mauku. Viņas točna lielāka daļa Latvijā uzvedās kā dievietes. Un tu vēl aizstāvi. drīz jau te sāks likt numurus ar tekstu "29........ pazvanīja un apjautājās par cenu, un nesarunāja ar mani tikšanos" Točna Zanītes bildi vajadzētu ielikt ar seju, ja nav smadzeņu pašai, tad nekādu skādi tā bilde ar neizdarīs !!!

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

70-100e par meiteni nav neadekvāti, sāksim ar to. Turpināsim ar to, ka puisis pats ir vainīgs. Un atceries, tādi foto un tu pēc tāda izgājiena ilgi nestāvēs.

 

Vai puisis tik tiešām ir tik vainīgs, lai publiskotu viņa telefona numuru ?? Tu man draudi ??? Varbūt esi Zanītes sutiks ???

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Dažreiz var piedot jaunākiem cilvēkiem, bet nu šis jau bija sviests.

 

20491682 - norunājam tikšanos, kā noteikts stundu pirms tikšanās zvana un telefona sarunā vairāk izskan ''eee'' ''nu jaaa'' ''baigi dārgi'' ''varu maksāt pa daļām'', pieklājīgi atteicu un noliku klausuli. Pēc tam sūta kaudzi ar sms - jauns, nevainīgs, darīs visu un vēl mēģina kaulēties utt utjp.

 

Un ko tev tas cilvēks izdarīja, ka jāliek publiski melnajā sarakstā ??? Mēģināja nokaulēt neadekvāti augsto cenu Zanīt ???? Pakustini smadzenes, pirms te liec privātu informāciju. Varbūt vēlies, lai es tavu bildi ar seju te ieliku ???

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.