Biju pie ðamâs , ðovakar. Nu teiksim tâ - na ïubiteïa. Meitene no krievijas piepelnîties atbraukusi saka- ðeit vairâk sanâkot. Novçrtçjums nu tâ viduvçjs, visu grib âtri - âtri un pa domam. Bet es neïavos -par 25 divas reizes beidzu. Pozitîvs moments bija tas , ka dvielis bija sauss un tîrs, istaba normâla. Atrodas aiz Radisona . Nu teiksim tâ , ilgi vçl lîdz daþam labam mûsu meituka lîmenim.
Visu laiku es novēroju visus komentārus un beidzot pats domāju reāli izteikties, un še tev , jau esmu suteners. Neesmu jau nekāds profs vērtējumā , bet reāli esmu gandrīz 50 % no saitos reklamētām apmeklējis, bet šī ļera no Brīvības 173 un Rita pie skonto halles ir reālākās, bet tā jau ir tikaI MANAS subjektīvs viedoklis, un katram jau ir savādāks viedoklis.
Da neesmu es nekāds suteners , biju pie viņas , teica , ka braucot no Jūrmalas, strādājot bez starpniekiem. Tai dzīvoklī vēl bija kādas 3 meitenes. Viņas vārds cika atceros ir ļera ( saīsinājumā ) , tā viņa vismaz stādijās priekšā.
Ja es reti uzrakstu kaut ko , tas nenozīmē , ka esmu kaut kāds suteners!!!!!!!!!!!!!!
Ierakstīts
Tagad apmetusies pļavniekos, tieši tā Reex rakstīja 10LS masāža, 15 - 20LS kontakts stunda.