Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sara 26466790
Ierakstīts

Vo tikai te maaaciit nevajag, shii saita buutiiba ir info apmainhja, un ja kaadai te kucei kas nepatiik - nelasi, vo laiki pienaakushi.......blhje....apdirshanas te es nekur neizlasiiju.....un vispaar- maukaam shis te viss nav domaats, bet normaaliem dzhubariem !!!!!

28911840
Ierakstīts

Nu zini, es tev nenoticeeju - man nerodas iespaids, ka tu lhoti daudz nopelni ar sho te savu nodarbi, jo - pirmkaart tu lhoti regulaari ( lasi - sistemaatiski ) reklameejies, un tas jau izraisa negatiivu pretreakciju - praksee ir taa, ka zinu meitenes, kuras vairaak vispaar nereklameejas, bet klienti, nu ja ne rindaa staav, tad nu uz to pusi ir.....

Tas protams ir tikai mans skatiijums uz sho te shtelli 

Starp citu - ariiii veelos sho te nodarbi atmest - staigaat pie meichaam, tikai nesanaak, laikam buus jaameklee psihologa padoms - izveidojusies sava veida atkariiba.....

Jaa, veel viena lieta - peedeejaa- ar ko TUR pelniisi maiziiiti ?

Paldies par atbildi.

Par Atklātību!
Ierakstīts

es shito visu huinhju lasot gandriiz saaku vemt.......taada luuk ir mana attieksme, jau maukas lietoju lhoti sen - nelieliishos, un lasot sajuusmas rakstinhus un shnhukstus par muusu LV darboneem, kuras visas sheit galvaspilseetaa ir no gherevnhjaam, kuraam ir ja nesimti, tad tuukstoshi paarkaapushi paari....un veel taadaa iemiileeties - nu blhjee - steidzami pie psihologa un galvas daktera...

tas buutu saakumam......taalaak, visas vecaas pezhas, kas te reklameejaas jaugadus 15 - slavenaa Nata no ghertruudenes uttt, daudz vareetu nosaukt - slinkums, ir arii jaunaakaas ar ilgu staaazhu - nu kaada tur khiimija ???? tur ir tikai kaaposts....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.