Es biju pie viņas kādus gadus 3-4 atpakaļ, un tad jau piefiksēju ka bildes ir gadus 10-12 ja ne 15 vecas, atceros ļoti tieva, kalsna. Pakaļa vidēja arbūza izmērā. Un vispilgākā atmiņa - piedāvāja ieelpot popperi
Vot arī patrāpijos Pērnavas ielas rajonā, un tieši tajā brīdī kad ieslēdzas tas ka vajag tagad izšaut kuli, automātiski smadzenes tālāko rīcības plānu nodeva penim.. Penis bļ.. skatās, rekur ir, piestāju, prasu cik, kas un kā, tīri intereses pēc (pirmā pieredze ņemt mašīnā tās, pat nezinu kā nosaukt),15 euro minets, domāju, domāju, ai pohuj davai. kaut ko kaut ko un pēkšņi penis pārslēdzas uz smadzenēm - skatos sēž un kaut kāda ne tāda, pēc skata priekš šļuras pa 15 euro itkā ok, zobi ir, seja normāla, aromāts arī kaut kāds, bet takā sāk migt ciet, prasu narkomāne esi? nē tu ko utt, apstājos un saku kāp ārā, un sākas, nekāpšu, samaksā, sapratu ka vieglāk būs vnk iedot atsūkāt, jo dēļ tā jau arī viņa atradās manā mašīnā. parādija kaut kādu stajanku, apstājos, izslēdzu gaismas, izvilku desu, uzvilku gumiju un saku, ātrāk sāksim ātrāk beigsim, šī atkal mieg ciet, un kaut ko stāsta ka visas citas zagles un narkomānes, parādās čujs ka viņa mēģina mani appist, iemidzināt uzmanību, domāju labi, paskatīsimies (tel un maks stāv manās durvīs kabatiņā), nu un tad esam tikuši līdz tam sūda minetam pa 15 euro, atlaižu benķi un ar acu kaktiņu skatos uz savām mantām, un vēroju viņu, sāk darboties, tjip aizsvilstas, (viņas poza no blakus sēdētāja takā pārliekusies un ar labo roku turās pie manām durvīm) un skatos, mans čujs ir malacis, šī ar roku takā noskanē kas atrodas manā durvju kabatā. saku, nemaz nedomā, izdari kas tev jādara un viss. Tad pēkšņi vairs nav miegaina un ātri atsūkā un viss.
Tāda man tā pieredze, nevajag lētās, nevajag!!! kule itkā izšauta, bet jūties sliktāk nekā pirms tam.
Ierakstīts
Es biju pie viņas kādus gadus 3-4 atpakaļ, un tad jau piefiksēju ka bildes ir gadus 10-12 ja ne 15 vecas, atceros ļoti tieva, kalsna. Pakaļa vidēja arbūza izmērā. Un vispilgākā atmiņa - piedāvāja ieelpot popperi