jap tas bija baigi daudz gadu atpakaļ laikam kādi 5 inflācija pamatīga nekas slikts nekas afigenna bet bija OK... pa 100EUR toc nav vērts interesanti ka es vinia pa jaunu nebiju es biju daudz jaunāks
ja tādu kuci sauc pie sevis tad tikai ar pēcapmaksu nekādu naudu uz priekšu, ja pakalpjums nav tā vērts tad ssumma ir attiecīgi jāsamazina vai nav vispār jāmaksā, ja atnāk feiks tad pasaki ka maksāsi tai kas fočenē
Vēlēlos uzsākt diskusiju par latviju pērkamo meiteņu cenām. Man liekas ka šitais kas tagad notiek ir jau drusku pa traku. Piemēram, kā var resna, neizskatīga meitene prasīt par seksu EUR 70. Es saprotu tās skaistules par EUR 100 . OK tādām var maksāt un arī vēl jāskatās kāda viņai ir attieksme. Kādas ir jūsu domas par cenām?
nu izskatās ka šobrīd jau ir vēl trakāk....
visādas kraņas jau šobrīd praktiski standartā prasa 100EUR un bieži tas tik par 1X... tas ir pseccc kas te tagad notiek... vēl jauna tendence pusstundu noīsināt uz 20 min stundu uz 40 min ... karoč polnii pizeec ja agrāk bija 25-30ls sākum cenas tagad jau standarts praktiski ir visām sotaks
man vienreiz mauka nospēra naudu laikam kādi 30ls bija 5 gadi atapakaļ nu neko es viņai tādu sutu sadevu ka nekur nelikās un atdeva aizbraucu uz adresi un vina pa durvju apaksu pastūma redzēt mani pat negribēja Nu es viņu ar ar pareizo pieeju tu ar dabūtu atpakaļ.
Un kad konstatēji ka pazuda turpat dzīvoklī vai vēlāk? Ja turpat dzīvoklī tad elemntāri vispār varēji dabūt atpakaļ trakākais tas ka pie viņas es jau biju bijis 2 reizes iepriekš. Tā ka neko nekad nevar zināt
nevajag likt = zīmi starp lētākas un konveijers. Tās ir divas dažādas lietas. Konveijers var būt kā dārgas, tā lētas. Lētas gan biežāk drošvien, bet nu anyway attieksme, attieksme, attieksme ir tā, kas veido konveijeru vai nekonveijeru.
es teikšu ka pieredze... labāk ja meitenei nav maukas pieredzes tāda kurai pēkšņi svajadzējās skanošo no tādām man vislabķās atmiņas palikušas, a tās kuras jau 5 gadus močī tur konvejiers pa
Meitenes uzmanieties, virietis norekinas ar viltotu naudu. Melni pusgari mati, normalas miesasbuves (nav resns), un ipasa pazime - dzimumloceklii bumbinas zem adas. Tel num . 20538921. Saka ka esot no Maskavas. Nolika naudu uz kumodes zem zurnala, tapec ari nepieversu uzmanibu ka nauda viltota.Visu izdara pa fikso. Saka, ka draugs gaida masina un vai vins ari nevarot ienakt pec vina. Neuzkeraties!
Es pat pazinoju policijai jo uzskatu ka neviens nav tiesigs parkapt likumu, neskatoties uz manu nodarbosanos.
tagad menti baudīs visiem normalas miesasbūves, melniem pusgariem matiem večiem bumbinas zem locekļa :D
Kā šajā gadījumā var iegrāmatot ieņēmumus un izdevumus? Tu kases ieņēmumu orderi parakstīsi ar savu vārdu, uzvārdu? Un izdevumus - prezervatīviem, lubrikantiem, seksšopā iegādātām precēm? Varu iedomāties, kā VIDā ķiķinātu... Saimniecisko darbību sagribēji... Masieres ar sertifikātiem - tās gan varētu maksāt nodokļus. Ir tāds profesiju klasifikators, kur prostitūtu ar lupu nesameklēsi. Vācijā gan šī nodarbe ir iekļauta oficiāli šajā sarakstā. Viņas attiecīgi maksā nodokļus, bet par to ir sociāli nodrošinātas, pat pensijā oficiāli ātrāk var tikt, jo 65 gadīgas jau gluži neviens nevēlēsies un pašām jau aŗī nē.
Dārgajām meitenēm jābūt uzmanīgām ar tik kapitāliem izdevumiem - tur gan VID ātri ir klāt un pieprasa pamatot naudas gūšanas avotu...
nu ok tad kā īsti sanāk ja par naudas pelnīšanu kā maukai nodokļi nav jāmaksā tad kur problēma vidam pateikt ka ar maucību naudu nopelnīja???
un kas tad to cenu paliidz uztureet,ja ne juus pasha,un tas nenotiek tikai prostituucijas biznesaa,vispaar LR ir tendence uz overpraisoshanu un pie kam vaajpraatiigu,piemeeram muusu vecriigas restoraani,kad pie manis ciemos atbrauc aarzemju draugi,man ir kauns par muusu vecriigas rrestoraanu cenaam,draugi uzreiz uzprasiija kaada ir videejaa darba alga riigaa un dzirdot manu atbildi ir vienkaarshi shokaa,man leetaak ir paeest Londonaa restoraanaa nekaa vecriigaa.piemeeram vilnja lietuvaa,vecpilseetaa tur var paeest apmeeram divas reizes leetaak nekaa vecriigaa,pie apmeeram taadas pashas videejaas darba algas.kaa jau teicu turpiniet maksaat 100 un vairaak eiro,driiz shluras pacels praisu liidz 250eiro un apmeklees vinjas vieteejie aptrakushie biznesmenji,paareejie vai nu draaziis savas sievas/draudzenes vai nu sitiis kulakaa vai nu brauks pie meiteneem uz krieviju vai rietumeiropu
tieši manas domas maukas ir izlaistas !!!! Pirmkārt nekad naudu uz priekšu un ja pakalpojums bildes laiks neatbilst reklamētajam tad honorārs ir attiecīgi jāsamazina vai pat vispār nav jāmaksā nav viņām nekādi apsargi utml huiņas huju viņas to var atļauties es varu derēt jūs ble 99% pēc sūdiga pakalpojuma kā suņi astes iežmieguši kājstarpē ejat prom bet es tā nedaru ja ir ir huiņa bijusi tad vecenei to pasaku.... nu vot paši padomājiet jūs te rejiet forumā bet rejiet uz tām kucēm pēc sūdīga servisa nevis astes starp kājam iežmieguši atskrien un vaukšķ te tikai
problēma ir ar tāda bez tā ka menti piegriezuši skābekli ka lielai daļai ir zemas prasības vot kad es lasu šeit ka priduraki priecājas par masāžu paglaudīšanu kā paši raksta kur no reālas masāžas huiņa vien ir and tad raksta ka moš vēl piekāpšu ... nu debilims paši esiet tās maukas izlaiduši tad kad kucēm visi biezu vārdu pateiks un citas sankcijas sekos tad ar līmenis mainītos...
Citēju Zvirbuli: "Ja kāds neatbrauc, var taču kādu mirkli arī atpūsties, iztikt bez klientiem."...nu nevar tās jaunās iztikt bez klientiem, nevar; viņām smadzeņu vietā kases aparāts uzmontēts un klients pa lielam ir slaucama govs!
PILNĪGI PIEKRĪTU visām maukām ir tikai kases aparāts galvā tas neizpaužas tikai ar uzmešnu bet arī citādi...
beidziet sprēgāt,latvijā,nav vērts maksāt nodokļus un naudu emkām,braukt uz Sankt-Pēterburgu jums neviens nevar aizliegt,pat āboltiņa,brauciet,baudiet dzīvi un nesmilkstiet.Kāds te iesaka braukt uz Kijevu vai Prāgu,tas viss ir labi,tikkai,trīsreiz tālāk un dārgāk,kā uz SPB,bet laiks,kā zināms,ir nauda,ko labāk pavadīt pie skaistām sievietēm,kā ceļā.
problema tāda ka uz krieviju vīzu vajag... man tas nepatīk kijeva nebūt nav 3X tālāk... anyway martā braukšu uz maskavu tad ja laiks sanāks apciemošu turienes daiļavas papētot portālus galva griežas no piedāvājuma cenas vēl ar ņemot rubļa kursu ar izskatās ļoti saldas
Nu bet jobans rots - kurš ar varu liek iet pie tādām dārgajām? Nu neejat un viss! Kādas problēmas, nesaprotu? Es piemēram par to nemaz "necepjos" un nečīkstu! Katram savas vēlmes un vērtību sistēma. Var jau būt, ka tādiem, kuri izmanto dārgo meiteņu pakalpojumus, tas šķiet adekvāti un viņi ir ar visu apmierināti - nemāku spriest. Pa lielam tiek maksāts par izskatu, sajūtām un attieksmi. Ir cilvēki, kuri to ievēro un kurus tas piesaista. Piesaista sīkumi, detaļas. Smuks apģērbs un labas sieviešu smaržas.. Pieļauju, ka "dārgās dāmas" to visu spēj nodrošināt. Varbūt labāk spēj atrast emocionālo saiti un vieglāk, dabiskāk komunicēt ar klientu. Ja meitene būtu konvejera variants, tad tas viss kaut kur paslīdētu garām, pazustu tajā tiešajā pakalpojuma pirkšanas procesā, individuālajā egoismā. Neesmu neviena pusē, bet cenšos skatīties uz visu no malas. Daudzi varbūt "cepjās" jo kā vīrieši jūtas nedaudz aizvainoti, ja nespēj dabūt ko vēlas - jo ķermenis taču visām +/- vienāds un kā tas var būt, ka viena pārdod sevi par 50 eiro, kāda cita - par 150! Samierinieties ar domu, ka tas nav priekš jums un viss! Meitene var prasīt kaut 1000 eiro par tikšanos - kāda problēma? Ja atradīsies dīvaiņi, kuri tādu naudu maksās, tad tā tas vienkārši būs un viss! Visas tā noteikti nedarīs - tas vienkārši neies cauri. Protams, mūsu ekonomiski un demogrāfiski sačakarētajā valstī ir daudz visādu dīvainību un īpatnību, bet nevajag salīdzināt ar Eiropu! Juridiski mēs esam Eiropa, bet praktiski kaut kāds neizdevies brīvā tirgus un sociālisma variants. Tad nu arī esam tur, kur esam. Domāju, ka nākotnē nekas pozitīvs nav sagaidāms - ne šajā lauciņā, ne valstī kopumā.
es arī neeju tik ... atrodas diemžēl priduraki kas iet un tad smilkst te forumā kā piečakarēja tam ar šis topiks domāts lai atvērtu acis citiem un pateiktu ka visticamāk naf vērts pie tām dārgajām iet. Ja tiešām būtu tās dārgās tā vērtas un tad mēs te čīkstētu kāpēc tik dārgi prasa tad būtu cita runa ... runa iet par prastu appisienu kas izveidojies ņemot vērā super zemo piedāvājumu un kādas tam ir sekas... tātad jebkura resna pakaļa var sarakstīt brīnumu lietas ielikt feikas bildes un izlikt ūber cenu un tad nu mums jātic jābrauc un jāmaksā NĒ TĀ NEBŪS tāpēc ir šis forums un topiks un tāpēc ir cepiens!!!!
Nu tieši tā. bet es jau nebiju pirmais, kurš te gribēja NO ar LV salīdzināt. Viņu 100€ ir kā mums kādi 30€ Un tādēļ jau arī saku, ka tur vispār viss sākas tikai no 100€ Citi te raksta, ka par 50€ dabūjuši bezmaz vai no playboy vāka. Ņemot vērā manu profesionālo darbošanos esmu ticies un runājis ar daudz meitenēm, šajā biznesa sfērā. Ārpus gultas. Katrai ir sava cena, piedāvājums un klienti. Te jau citi salīdzināja ar auto cenām, un tieši tā arī ir. ir Dacia, Nissan, Audi un Bentley. Ar visiem var nokļūt no punkta A uz punktu B Bet atšķirībā ir lux klasē un komfortā, un ekstrās. Jo vairāk ekstru ,jo dārgāka cena. Jo lielāks komforts, jo dārgāka cena. Tāpat arī ar meitenem , gribat īstenot savus fetišus un vēlmes, tas arī attiecīgi maksās. Ja kāds teiks ,ka par vienu cenu jabūt pieejamam visam, tad welcome back to ussr, kur visā valstī piens maksā vienādi.
principā cepiens te vairāk ir par to ka te LV visādas Leldes utml mēģina fordu par s klases merša cenu pārdot... citās vietās eiropā ja meitene prasa 3X vairāk kā vidēji tad tu ar dabūši +/- 3X labāku servisu bet te tā NAV!!!
Bet Roberto piekrītu: stāsti par "citādu pieeju" visām naudas tresītājām ir vienādi... Vislabākais piemērs ir tāda viena krievuška-resna, pretīga, vulgāra (spriežu pēc bildēm un komunikācijas) kura tagad 300eiro prasa un sola 7 debesis... Man šodien bija visi "labumi" uz ko tik ļoti uzspiež Lelde-sarunas, neskatīšanās uz pulksteni utt... Meitene 20gadīga, simpātiska, priekš sava vecuma apbrīnojami sakarīga un jauka... samaksāju 40eirikus... Un maksāšu vēl un vēl un vēl...
nu pieņemu ka jauniņā pavisam vai kas nereklamējas eskort sadaļās, bet alternatīvajos variantos tipa pret materiālo palīdzību, man ar tādi varianti ir bijuši... un tur tādas leldes kas sabojātas jau pa masažņikiem tuvu nestāv ar saviem 150 vai velns viņ zin cik EUR...
man palīdz tas kad es pirms tam noskaņojos tā teikt, 1 min pirms speru kāju pa dzīvokļa durvīm nosolos sev ka nu jā 90% būs cūka priekšā un tad ja vien nav pārstaigums (meitene baigi labā) tad laižos prom. Faktiski noskaņoju sevi uz iešanu prom pirms veru vaļā durvis. Ja iet kā naivs ēzelis domājot ka tur tur tā modele ir priekšā tad grūti neaiziet ....
Piekrītu,ka dārgas tās sievietes,bildes arī bieži nepareizās u.t.t. Visu šito cenu politiku varam regulēt mēs-pakalpojumu pircēji un ļoti vienkārši. Piemēram atrodi sludinājumu,kur prasa 50 eur/st ,saki 30 eur vai neka. Otrs ja foto sludinājumā atšķirās no reālās meitenes,tad momentāli cenu kā minimums uz pusi nost un vispār,lai medicīnas kartes sāk uzrādīt.Piemēru vēl daudz ir,tā ka viss atkarīgs no mums
par tām fočenēm es jau teicu ka ja bilde reāli atšķirās tad pēc seksa sakam ka maksāsi tai kas bildē :D jo ar tevi dīla nebija kad pa telefonu runājām dīls ar meiču kas fotkā, tad lai tā modele no ASV vai krievijas brauc un saņem savu honorāru un padalās
Ok, bet es vēljoprojām nesaprotu ko tu vēlies ar to panākt.
Lai es nolaižu ciparu? Es neesmu banknote, lai visiem izpatiktu.
Man ir savs klientu loks, kurus apmierina gan mans augums, gan cena, gan attieksme.
Par dzirnavu ielu, nav ko noliegt, kaut kā jau par šādu sfēru man bija jāuzzina.
dari ko gribi... BET
Tas ko es izdaru ir atveru acis citiem tālāk jau katra paša ziņā iet pie tādas kas mānās ar savām bildēm un uzdod sevi par to kas realitātē NAV...
Tu vari darīt ko gribi tālāk man jau ir pofig... tikai jūs visas maukas brīnaties kāpēc kā pati raksti:
Bet tās jaunās, kuras pamēģina strādāt dzīvoklī, saprot ka ir jāsastopas ar agresīviem divi pirkstu pierītēm, kuriem interesē pie kā piesieties, lai nebūtu nauda jāatstāj.
vot kāpēc tad ir tādi tipiņi? Kapēc par tādiem agresīviem nesūdzās friziere vai laba restorāna viesmīle vai citas nozares darbones utt jpr kāpēc tur nav tādu agresīvu tipiņu??? Kapēc tur visu samaksā vienmēr?? A ko??? Tāpēc ka tur tādas žmuļīšnās nenotiek tik vājprātīgā apmērā kā šajā nozarē...
starp citu par dzirnavu ielu 20 tiko atcerējos.... JEEEEEEBAL TĀDA HUIŅA NEKĀ PERSONĪGA PAR TEVI JO TĀ BIJA CITA ... BET TĀPAT NU TĀDA HUIŅA.... KAUT KO TUR BAKSTĪJA TIPA MASĀŽA GLAUDĪJA KĀ KAĶI NEMĀKULĪGI.. ES PĒC 5 MIN NOSPĻĀVOS NOLAMĀJU VIŅU UN AZITINOS PROM LOĢISKI KA NE GRAŠA NEASTĀJU... no tādas iestādes ja tu nāc moš ar esi iemācījusies kā "strādāt".... salīdzinu es tagad kā bija kijevā tā pati erotiskā masāža tas līmenis ir apmēram tāds nu kā lai paska te rīgā ir kā sapelējusi maize ar ūdeni tur kā labs steiks un vīns... un par cenu uz pusi mazāku vot tur galvenais CENŠAS un ir MĀCĪJUŠĀS mēnešiem, nevis kā tajā dzirnavu 20 atnāca kaut kāda kucīte kurai skanošo savajadzējās uz salonu pateica ka beigās jānodroči un labākajā gadījumā parādaīja kādu youtube vdeo kā paglaudīt... vot tā jūs te visas strādājat un ta brīnaties nafig tāda attieksme... vot i padomājiet...
Ierakstīts
jap tas bija baigi daudz gadu atpakaļ laikam kādi 5 inflācija pamatīga
nekas slikts nekas afigenna bet bija OK... pa 100EUR toc nav vērts interesanti ka es vinia pa jaunu nebiju es biju daudz jaunāks