Jautājums nedaudz līdzvērtīgs - kur jūs iepazīstaties ar mīļākajām? Agrāk bija dažādi saiti, tagad laikam tikai oho palicis un ar sen novecojušu publiku. Tinder? Kāda ir jūsu pieredze?
par fistingu nebiju iedomājies ka tas reāli sievietēm patiktu. tomēr tas nav ielikt stobru vai divus pirkstus bet tad laikam ir jāprasa vai fistingu tā dāma piekristu provēt ar mērķi paskvirtot. Ir jau dāmas kas pašas zin ko un kā un pašas var sasniegt skvirtu. Varbūt ne pirmajā tikšanās reizē, bet kat atbrīvojas tad viss sanāk. Vienīgi dudz atkarīgs no pašas dāmas, vai nu pašai patīk vai arī tomēr ir aizspriedumi
Es arī vēl joprojām meklēju šādus variantus. Esmu gatavs izskatīt arī dārgus variantus, bet lai būtu iespēja izbaudīt procesu ar skvirtu. Padalaties lūdzu ja ir kādam pieredze un varat ieteikt kādus variantus
Sveiki! Šī tēma sen nav bijusi aktīva. Varbūt varam padalīties pieredzē par mature no šīs kategorijas (bez liekā svara), kuras ir Jūsu TOP sarakstā un kuras varat ieteikt? Es varu rekomentdēt kā savu top1 - Krista 29956992.
nu kaut kā apnicis ka visas plikas, kaut frizūru gribētos. Bet uz dullo jau tādu neatradīsi. Vai tiešām neviens nevar ieteikt jaunu vai maturi, vienalga, bet ar frizūru tur?
Vai ir kāds bijis pēdējā laikā pie viņām. Info par to prežu maiņu kaut kā attur no pasākuma apmeklējuma. Varbūt ir patreiz vēl kāds cits variants kur būtu divas dāmītes?
Ja kādam ir kontakti no jaunām meitenēm un vēlas privāti padalīties apmaiņā pret variantiem no manas puses, rakstiet PM. Iespējams var arī kādreiz sarunāt trijatā, ir viena, kas nebūtu pret.
Vai kāds var ieteikt kādu slaidu jeb normālas miesasbūves maturi Rīgā? Vēlamais vecums tā no 35 uz augšu. Apaļo dāmu jau pietiek Rīgā, bet ar slaidajām visas kas man bijušas kontaktos vairs nenodarbojas ar šo lietu...
Vai ir patreiz LV kāda meitene šajā vecuma grupā kuru var ieteikt apmeklēt? Sludinājumos uzdūros tikai vienai - Veronika 25268644, kura jau šeit apspriesta un nav nekas labs.
Vaardu sakot, vakar tomeer apciemoju sho te daamu: http://www.xtra.lv/topic/15306-krista3629956992/?hl=kristaVaru teikt, ka tieshaam patika. Sieviete pagara auguma, vecum'a ap 40, bet teiktu ka gliita, sevi kopj, pupi nav 1 izmeers un nav parak nokaraajushies. Kaut kas nav taa ar zobiem, bet taa kaa dziivoklii bija ne paaraak gaishs, uzmaniibu tam daudz nepieveersu. Seja vinjair ir gliita. Kaajas un dibens stingrs, nekas neljum taa teikt. Forsha intiimaa frizuura un minetu taisa arii loti ok. Seksaa bija manaama atdeve un pozaa no muguras shkita ka shamaa arii beidza. Vieniigais ko iisti neveeleejaas ir buut virspusee, taa kaa sviist naacaas pasham 40eur, varu ieteikt, jo prieksh shiis cenas tieshaam loti labs variants.
Ja kaads aiziet pie shiis te daamas 27331847 kas dod anaalo, iemetiet kaadu zinju
Ierakstīts
Jautājums nedaudz līdzvērtīgs - kur jūs iepazīstaties ar mīļākajām?
Agrāk bija dažādi saiti, tagad laikam tikai oho palicis un ar sen novecojušu publiku. Tinder? Kāda ir jūsu pieredze?