man likas simpatiska...tikai hj..vairak neko..lauj paiztikt krutis 3 izmers. T.28820609 si ir visjaunaka vecuma zinja pie ka emsu bijis...intim saitos enzinu,jo nemediju tur
Es sapratu, ka vienam otram adminam te ta ka niks mazliet jāmaina, a to te sāks štukot visādas perversijas.
kad un pie kuras tad esi bijis pēdējo reizi? Cik vispār esi bijis? Un vai vispār esi bijis? :D
Kiker....kas tie par berniskigiem jautajumiem...tev tak 20 gadi pieredze operativka....esmu bijisl...tik cik esmu....man te nav katram jaatsakitas,pie ka bijis...prasi konkreti,tad teiksu
Kiker....kadi tavi 20 gadi operativaja darbibaa:) tevi izmeta no strukturas...jeb esi pensijaaa:)
padoma logiski...kapec vsp valsts sektora inventara trukums utt...tape ka valsts neuztur nevienu ar labam tehnologijam ne vid,ne vp ne robezsardzi..knab,sab ja...vel protams dp...
par kadu likumu runaaaa...jau sobroid ir jaunais likums,par fiziskas personas maksaynespeju....Tu ej uz bankroitu???
I2012, da lai viņš maskējas, es jau viņu trollēju visu laiku, paskat kā cilvēkam pacietības pietiek.
mani neveins netrolleee....es lasu un smeikli nak:) man leikas jums visiem tie operi jau sapnos radas...ka jums skiet visi aizdomigi...operi ,izmekletaji:) to ka man 85,tas nenozime,ka esmu 85 gada:)) es stradaju par maksatnespejas lietam..luk mana joma!
nevajag jau obligāti Grūtupu, man arī ir tikai viens advokāts kuram zvanu, ja ir kādas ziepes, jā-dārgs, bet es varu pat aizmigt liecību došanas laikā un zinu, ka pamodīšos attaisnots. Aizejam, ierēcam un ejam prom. Šitāds gadījums bija iekš Čiekurkalna kantora.
par ko tad tevi nema ciet...ja jau stabs nema tevi ciet...nevis iecirknis?
Za to, kā "Klubā" teica Grūtups - es viņus visus pazīstu, gan tiesnešus, gan prokurorus, tādēl šad tad zālē uztaisu haosu, noraidu un apstrīdu visu pēc kārtas un tad mistiskā kārtā uzvaru.
Jaunais galvā izgrābtu par tādu uzvedību un/vai rīcību.
Un tie jaunie ir centīgi, bet viņiem nav pieredzes un prakses. Viņi nevar balstīties sakot - a man reiz bija tāds un tāds gadījums.
Tādēl, te kā ar ārstiem - jo vairāk pieredzes jo vērtīgāks.
Tik Grutupu noalgot tagad jau ir parkstiski nereali:)
Zinu šitos ''juristus'', kamēr nav tiesas zālē baigos krutos mētā, bet kad nonāk lieta līdz tiesai tā bikses pilnas un galvenais ne par ko neatbild. Ir bijis saskare ar kādiem trijiem ''juristiem''. Tagad griežos pie advokātiem kas sastāv advokātu kolēģijā un cita aršana pavisam. Protams ka ir noteikti arī izņēmumi. B)
leitas tiesa labak parstavet advokatiem neka juristiem..nejauc dazadas leitas! Pienemsim kriminallietas jurists neparstaves...tavs advokats kolegoija par tiksanos prasis 100lvl tikai tapec ka vina vards ir populars,bet tas nenozime ka vins uzvares tava lieta...dazkart tie jaunie advokati ir daudz centigaki...neka vecie
Pag, nu tur jau tā lieta. Ka nevajag spiest no viņām laukā par klientiem.
Lai maksā īres naudu. Nezinu 500 Ls mēnesī (kā par piemēru 22 darba dienas pa 23 Ls dienā, vispār huj da ņihuja).
Mājā 5 istabas. I tavo 2500 Ls. Tādu māju īrei atrast nu teiksim 1000 - 1200.
Sausais atlikums 1300 Ls. Nu komunālie + - 300 i tavo 1000 uz rokas.
Bļa Aizdomājos :D :D
tad protams,ka ja...ir jasadzivo draudzigi ar prostitutem utt...lai neveina nesudzas,visas apmierinatas:) bet ja sak pieleitot speku utt...jeb ariiii...sak darit mulkibas...tad chau rasma......masazas saloni iet uz reklamu....tapec tur nevar but i runa par telpu iri....bordeli jau neveins neraklames plasi...un prostitutres nevar apvienotie sgrupas...vsp latvijai vajadzeyu nevis legalizet marihuanu,bet gan prosituciju,lai vina smaksa nodoklus...un tad liktu masieres meiraaa:)
Un tadu bordelu riga ir daudz...tie ir slepti,netiek popularizeti vietejiem,bet gan darbojas uz arzemniekeim....tapec,ka mulkigi te runat par masieriem ar kuru var saorganziet salona sex...ja pec tam to salonu var likvidet...menti jau lasa seit...cilveki te grib reize gan sex,gan to ka to vietu likvides...
Stajaķ. Tas mājas izīrētājs reāli saņem īres naudu nevis naudu, kas iegūta no prostitūcijas.
Par to cik es zinu nevienu pagaidām sodīt nevar.
Nu ja...oficilai uz papira sanem naudu par telpu iri...ta jau bordeli darbojas...bet tad paradas kada prostitute,kas sak platit muti utt...ka kaut kas neapmierina...vai izmuldas..un policijai ir info,par to,ka sanem tresa persona naudu....un tad jau tehnikas lieta...dabut pieradijumus....
Vot tās kas pa to pašu Krāsotāju ielu vazājās. Nu lai ņem pie dziesmas lai trenc pie visiem velniem. A nēēēēēē....
Masažņikus labāk tramdīt.
Es biš nesaprotu arī to masažņiku īpašniekus. Nu neba viņiem juristu nav.
Ja prostitūcija ir atļauta, bet ar izņēmumiem. Nu kā tad nevar juridiski sakārtot tā, ka viss ir štokos?
Drīkst sniegt pakalpojumus savā vai īrētā īpašumā. Nu tad paņem māju. Māju sadala istabās. Istabām ar meitenēm noslēdz īres līgumu. Visu godīgi iegrāmato zemes grāmatā, maksā nodokļus par īres ienākumiem un viss. Lieta darīta. A tas, ka tās meitenes tur virtuvē satiekās uz glāzi tējas un ka klients var izvēlēties ar kuru meiteni uz kuru īpašumu iet ... vopšem ģelo ķehņiki ... itkā pieprasījums ir... itkā neslikts piķis grozās... viss ir ... tik darītāju nav.
Vai nu tie masažņiku īpašnieki v nature buļļi kaut kādi (ko gan negribētos domāt), vai nu slinki pēc vella.
A pagaidām (vismaz forumā) masažņikos neko sarunāt nevar (tas attiecās uz visiem ! )
Lõti vnk tu aprakstiji bordeli...jo agri vai velu,kada pasudzesies,iesutis policijas agenti....un tiks pieradits,ka sanem naudu tresa parsonu par prostituciju...un aidaa...tiks aizlsegts ceit!
a hren tur, vecie operi ir 1000x sakarīgāki, šitie jaunie deģenerāti tak nepīpē tēmu, mani vienreiz ņēma uz "presi", bet idiots pats sev sadragāja roku, jo bija domājis, ka trāpīs man tieši pa pauri, a trāpija no visas duras tikai pa sienu. Ar vecu operu varēja i parunāt par dzīvi, i tēju iedzert, ar cigareti uzcienāja, un vispār bija normāli kādreiz veči. Šitie jaunie uz dzīvi apbizotie, kurus nah nekur citur neņem, mēģina uzreiz uz tevīm izgāzt visu savu sāpi un ir pipec kādi kosmonauti. Kādreiz visi spēlēja savu spēli, opers gaidīja, kad tu iekritīsi, a tu visu laiku uzmanīji operu, kas notiek tagad, ble ieslēdz kompi, un uzreiz no duras raksta kaut ko. Laiki mainās... dalbajobiem smadzeņu nav, tikai pepsikola smadzeņu vietā. Jurcik08 tu vēl nah pieraksti konkrētāk, kurā tieši iecirknī veairāk tevi interesē? jeb ONAPam nevajag?
ONAP nenodarbosies ar kadu masieri...bet gan suteneriem...pilns masieru ir....policitsi nenodarbosies ar katru masieti ieks vai tml....vairak interese uznemumi..ka masazas saloni utt
Ierakstīts
man likas simpatiska...tikai hj..vairak neko..lauj paiztikt krutis 3 izmers. T.28820609 si ir visjaunaka vecuma zinja pie ka emsu bijis...intim saitos enzinu,jo nemediju tur