NESŪTIŠU TĀS IR JŪSU PROBLĒMAS ,KA JŪS MEITENI NOSAUCAT PA NARKOMĀNI DIFTERIĶI UN TĀ TĀLAK KONKRETI NOĶENGĀJAT .JA GRIBI ZINĀT PAR POLICIJU UN PAREJO TAK RAKSTI ZINI KAM UN JAUTA.NE MAN JASNA TEV VISS TAGAD?TĀ IR KLAJA APMELOŠANA JO NE JAU JUMS IR ĀRTU DIAGNOZE NE SLĒDZIENS.
paprasi šī saita uzturetajam,zini kam.TEV nepaveiksies jo tā tēma man ir pārkopēta inboksā un tai tēma piedalies arī tu ar visādiem uzbraucieniem ta tēma ir publicēta sen .Tākā atliktu aiznest uz attiecīgu vietu ,un jums kas tajā tēma piedalījāties apsaukājot sievieti dziļi nepaveiktos
tev vecit iekopēt 3 lapas tu ,saproti to ka šeit notiek daudz nelikumības ,ja šī persona aizietu uz policiju par nepatiesu apmelošanu un moralo kaitējumu vina uzvaretu.pamekle pats ,tu tak šeit sēdi cauram dienam un kasi savu kāli.
MAN personīgi liekas dīvaini tādi,kā tu cauru dienu te sēdi kverni neredzi tēmas kuras ir nelikumīgas piemēram nepatiesa apmelošana ja zini tādu tēmu inga, un vel tu esi dīvains ,kopējot informācīju no, šī saita uz twitteru Tev darīt nav ko tāds nūģis vien esi cik noprotu.
Pietiekami PM esmu saņēmusi ar šo jautājumu, lai tas mani sāktu kaitināt.
Piedod, ja tas nedaudz padragās Tavu pārākuma sajūtu, bet tas, ka Tev ir nauda, vēl nenozīmē, ka Tu vari mani dabūt. Kad es no klienta paņemu naudu un par to viņam sniedzu pakalpojumu, tas ir darījums. Pirms tam tiek apspriestas detaļas, kas un kā, un tikai, kad esam nonākuši pie abpusēji pieņemamas vienošanās, notiek pats darījums. Ja kādai no pusēm ir pretenzijas pret kko darījuma nav. Kurš var mani piespiest piekrist darījumam ar Tevis aprakstītu personāžu? Nu, atnāc Tu tāds, 3 dienas dzēris, pa grāvjiem izvārtījies, nošņurkājies. Kurš var piespiest mani Tevi vispār laist iekšā?
Ierakstīts
nu tev jau viņa redzama bez ārsta slēdziena