Es lepojos , pārmaiņas ir vajadzīgas. Ja negribētu , tad arī nekur prom nebrauktu, jo te es ar ļoti labi pelnu. Protams skumšu pēs saviem mīļajiem klientiem pie kuriem jau ir pierasts., kas ir nedaudz vairāk kā klients. dzīve iet uz augšu
Nja . Ja mani vecāki būtu bijuši čigāni , tad gan es būtu čigāniete. Rasisti te salasījušies . Skatieties ka tā saucamā čigānietie jūs par to nenolād, kā nekā man ir tādas spējas... Ja klients ienākot dzīvoklī sabojā man garīgo ar stulbiem jautājumiem , tad kaislīgu sexu no manis nesagaidīs. un man pilnīgi pohuj
,ko tie daži neapmierinātie te raksta. Man ir pietiekoši daudz klientu kuri ir ļoti apmierināti , un vienmēr atgriežas pie manis . Citi man lūdzas lai es izņemtu viņus no melnā saraksta ,lai varētu atkal tikt pie manis. Tieši daudzi arī to vēlas uz ātro ieskrie ižšaut riekstus un prom atpakaļ uz darbiņu, jo pašiem nav laika. Man pašai patīk kaislīgs seksiņš , frofesionāli nevis amatieri,.. Agrāk es biju domājusi savādāk par latviešiem, bet tagad , saprotu ka krievu tautības vīrieši ir daudz gudrāki. Un nav ko izgāst dusmas te, ja tu esi melnaja sarakstā un es negribu tevi pieņemt. . Drīz beigsies šitas fars , vēl vienu mēnesi, un esmu tālēs zilajās. Man ir noriebies vienmēr te karot . Rasistu banda, pretīgie rupekļi.
vai tad lielākā daļa klientu nemaz neapmeklē šo saitu? Vismaz man ir daudz tādu, kam nav laika ar to nodarboties - šeit čekot labākās meitenes... viņi ir tik ļoti aizņemti darbā, ka nemaz nezin par tādu saitu... viņi izlasa sludinājumu, zvana un brauc - un viss...
Tur tev taisnība daudzi klienti nelien sajā saitā , jo nav vajadzības. Bet te ir tādi pacmit cilvēciņi , kas šeit dzīvo no rīta lidz vakaram., man štiet tas viņiem kautkāds sava veida adrenalīns, dzīves abbižoti izgāž te dusmas.
Tad varbūt ir laiks nomainīt darbavietu? Ar tādu mierīgāku un mazāk stresainu atmosfēru. Piemēram Rimčikā Uz telefona zvaniem nav jaatbild, komunikācija minimāla, apmeklētāji zin, ko viņiem vajag
Vari paturēt savus stulbos komentārus pie sevis. Ne tev izvēlēties man darbu. Labāk nomaini savu darbu, ar nav nekāds labais strādāt par taxistu.
Es tiešām jūku prātā no šī saita ,.... To sāk just jau liela daļa klientu , (manu slikto omu.). Tas ar to paroli tā ir pēdējā iespēja, lai cik ļoti mans hobijs man patiktu .Man ir apnicis karot par taisnību.,doma man ir strādāt vēl līdz ziemai. Un tad varat vārīties paši savā sulā.
vēlos palikt vesela.-Kunilings nav iespējams.Viss ar gumiju.
Tel nr mainās bieži.Sīkāk zvanot.Parole(75)
Ja netici ka bilde mana,varam saderēt
Zvanot neaizmirstiet nosaukt paroli Šitādu vipendronu nekad vēl neesmu redzējis
nav ko rēkt normāla metode kā atsijāt tos kas sludinājumu nelasas bet uzreiz zvana... ir redzēts iepazīšanās portālos ka meitenes tā dara pa vidu profila aprakstam ielike frāzi teiksim kad raksti nosauc kāda mana mīļākā krāsa
Iedodiet, ludzu, Donyas aktuaalo nr. Ieprieksejas reizees nesaglabaaju nr. un tagad kozhu pirkstos. Nav ari jaunu sludinajumu. Izliidziet cilveekam.
Jā ,jā !ja kauto nezini jautājiet te!? sutineriem, viņi zin atbides uz visiem jautājumiem.Viņi piedzen man klientus ,kuri man nav vajadzīgi. Sanāk ka esi divkosis.Tagad nomainīšu numuru par godu tev.,
Biju piebraucis pie shīs, atrodas uz Krasta un Jēzusbazinīcas stūra.
izskats nedaudz atsit Romu tautības pārstāvi.
Paņēmu lētāko variantu, Minets pa 15Ls, (bija ļoti labs, maigs un ilgs, visu laiku ar mutiti darbojas nevis kā amata māsas kuras vairāk dročī neka sūkā)
dzivoklis labs, palagi dvieļi tīri, vienīgi dusa vir
tik briesmīga ka drāzt negribējās, viņa pa 20ls tak piedāvāja reizi laikam?
Jā viņa ir tik briesmīga, neiesaku nevienam viņu apmeklēt. figūra nekāda, puza ,pupi karājas visa viena zilumos, dzīvoklis bomžatniks. Attieksme ļoti slikta , strādāt nemāk galīgi . Nevienam neiesaku viņai zvanīt. Netērējit velti laiku un savūs pēdējos grašus.
Neturu ar varu, netaisi no tā komēdiju. Ja viņš pēc 10min ir beidzis un vairs neko negrib, tad lai jau iet.
Ja viņš pēc 10min ir beidzis un vairs neko negrib, tad lai jau iet.
Nu redz tieši to es arī meginaju pateikt.
Ja viņš ir samaksājis par stundu un pēc pusstundas jau 2x beidzis un grib vēl, ārā nemetu.
Nu tā jau ir cita lieta. Katrai ir savi noteikumi. ja tu lauj 1h beigt daudzas reizes, tad es tikai 2reiz. Un es nevelos strādāt pēc taviem noteikumiem. Beidzam diskutēt par to ko nav vērts. Katra strādā kā grib.
Es te tā aizdomājos . Tipa par tām kuras ļauj beigt 1x. Bet ja mēs maksājam par stundu. Nu pieņemsim atnāk redz tāds kuram 1h ir par īsu lai beigtu. Ko tad likmi dubultojam -visu vai nekā.
Es piemēram nēsmu teikusi ka klientam neļauju beiigt 1h 2 reiz.
99% klienti vēlas tikai uz 1reizi sexinu , dauzi nemaz nevar atlauties maksāt par 1h 40.ls.
Pārsvarā jaunieši meklē lētākos variantus.Daudzi atnāk Darbalaika pauzē.
lai ātri varētu izšaut riekstus. Un 1h palikt nav laika jo jāsteidzas. Ar 1 reizi ir labi ka otro ,
pat nevajag.. Bet ja atnāk uz 1h tad arī paliek uz to.
Dāmas, neplūcamies par to, par ko nav jēgas plūkties. Cenu saucat par stundu, bet beigt abas ļaujat tikai vienu reizi. Atdodot vai neatdot naudu, tas tik un tā ir nepareizi. Ja reiz maksā par stundu, tad stundu arī atpūšas, nevis skaitam reizes. Lai gan, te jau katrai savs pareizais viedoklis, kur nu man vēl ar savu bāzties.
Cik es saprotu no tava rakstītā . tu klientu turi ar varu 1h pie sevis.
Pateikšu vēl vienu lietu -Tu strādā ar cilvēkiem, tāpēc attiecīgi arī izturies pret viņiem korekti... Ja esi izvēlējusies konkrēto vīrieti pieņemt, tad arī esi pieklājīga, smaidīga, korekta pret viņu...es strādāju ar cilvēkiem visu mūžu, un tādi ir mani principi un uzskati... vari neņemt ''galvā'' neko no tā, ko rakstu, bet neesi rupja...
Vai es kaut vienu lamu vārdu esmu uzrakstījusi.Tu mani nemāci kā strādāt. Man ir Loti liela pieredze.daudz lielāka neka tev. Es korekti stradāju un esmu ļoti pieklāīga . Vai kāds ir teicis ka es esmu nekorekta. ! Tu pat nēesi tik korekta kā es. Pie tevis kad atnāk klients uz 1h samaksa 30 .ls piem. Klients beidz 1reis un 2reiz vīņš vairs nevar .Un 30.ls tev kabatā. Bet pie manis klients neko nepārmaksā ja vins samaksaja 30.ls un beidza tikai 1reiz es 10.ls dotu viņam atpakaļ , kaut vai viņš neprasa to. Vai tu esi tikm korekta!? , man škiet ka ne. Takšto nerunā muļkibas. Visās tēmās bāz savu degunu , ka tik izcelties. Tādās lietās labāk paklusē ,un arī šoreiz paklusē.
Palasīju šo te visu un domāju - kakovo h...a pēc tas viss te vajadzīgs? Tad man pieleca - reklāma!!!! Meitene ar klientiem ''lecas'', tādējādi sev pievēršot uzmanību...
traki labi - nav jātērē naudu, sludinājumus bieži ievietojot...
Nedzen sviestu man uzmanība nav vajadzīga. Lecos jo man ir tiesības , besī arā nepatiesa cilvēku apmelnošana , abdiršana, ja cilveku nemaz personīgi nepazīst. Un naudas man ir piediekoši lai varētu samaksāt par sdludinājumu. Nemurgo. Nebāz degunu visur kur nevajag
Par donju vai īstajā vārdā Da...e, -meitene, kura šajā sfērā ieņem simbolisku vietu - gan austrumnieciska, gan ar principiem un kārtību, ko mīl savā nodarbē! Ir prieks ka esmu viņu iepazinis, kautgan nekad neesmu sapratis vinju, jo viņas attieksme pret apkārtējiem ir tikpat nesaprotama kā kaķa daba. Arī nekad, nekad neesmu redzējis, kad viņā smaidītu vai smietos, - no tā paliek drusciņ skumji!
es savu īsto vārdu saku ļoti reti kādam , un ja es tev esmu pateikusi to , tad kāpēc tu to gandrīz izpaud visiem. Es tev uzticējos!.
Bet nu tagad zinašu ,ka pat patstāvīgiem klientiem neko privātu stastīt nevar. Un ta nebrīnaties ka esmu neruniga. Runāšu tikai pa dželu. Pašiem vajag nākt smaidīgiem un es smaidīšu.
Briana iela 2 . Meitenes pasakiet lūdzu ,kuras tur pārbaudās uz STS. Vai jūs tur arī maksājat 60.ls . Jāpārbaudās ir ik pēc 2.nedēļām. Tas tak nav normāli katreiz pa 60.ls maksāt.
Es reklamējos priekš saviem klientiem . Nejau visi var pierakstīt telefona numuru, kā nekā daudziem ir sievas mājās. Tu staigā pie perkamām tātad tu esi tāds pats. Mani tas nemaz .neapvaino ka esmu ( mauka) .Kāpec , tad tev nav viena patstāvīga sieviete., kādi ir tavi trūkumi,?
Un ko tu taisies teikt???? logiski ka teiksi esmu baigi forsaa utt vajadziigs veerteejums kur nav interesu konflikta Lol
es nesaku ka esmu baigi forša. Es nemeklēju sev jaunus klientus , man pietiek ar saviem klientiem.Mans mērķis nav pievilināt jaunus klietnus pie manis.Es tieši otrādi cenšos visādi atrunāties ,lai neņemtu jaunu klientu. Man nav vajadzīgs sutiners un lieka reklāma, Nav grūti uzzināt va klienam patikšu gultā vai nē. Vajag tikai jautāt ? Tieši man. Esmu ļoti atvērta . Par visu varu runāt.
Jauna tendence - pērkamās sāk blatot arī internetā
kas te blato , man ir tiesibas piedalīties šajā lapa ja runa iet par mani , ka nekā te ir ievietots man sludinajums ar bildi.Kura ir zagta. Tu arī esi peskaitāms pie prostitūtēm , tikai vīrīešu dzīmtē.
Cik ta var spriedelēt par meitenēm. Kas jūs slimie sanākuši šinī saitā. Atradušies te testētāji. Sexego . challenge accepted! Tu debīls esi vai . Uzlikšu tev tādu ceņiku ka vairs sexu negribēsi ar mani.
Ierakstīts
Es lepojos , pārmaiņas ir vajadzīgas.
Ja negribētu , tad arī nekur prom nebrauktu, jo te es ar ļoti labi pelnu. Protams skumšu pēs saviem mīļajiem klientiem pie kuriem jau ir pierasts., kas ir nedaudz vairāk kā klients.
dzīve iet uz augšu