Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (rigsxx @ May 24 2006, 04:08 PM)
kiska - man priex, ka Tu ievies skaidriibu, attieciibaa uz Juusu "iestaadiijumu" ! smile.gif Bet man kaa cilveekam kursh visu sapraatiigo darba dienas laiku pavada WecRiigaa......Juusu atrasshanaas vieta tikai priecee wink.gif

Rīgas dome atrodas Vecrīgā. HMMM! biggrin.gif

Peace

20.07.04. Divas jaunas.
Ierakstīts

QUOTE (wwwjur @ Jul 22 2004, 08:30 AM)
QUOTE (LadyLux @ Jul 22 2004, 12:27 AM)
Nu gluzi pilna jau nebuus, bet reizi 2 meeneshos varbuut kaut ko sanjemsi smile.gif  Lai gan nu jau izskataas ka spama reklaama vairs nebuus vajadziiga. Tas lodzinsh, ja godiigi, saakumaa tika taisiits tieshi spamam, bet tagad tomeer shis soliijums tiks tureets. Tikai nezinu kaa lai izveelaas vinneetaaju, varbuut kaadi ieteikumi no Juusu puses.

Ta kaads veel vinneetaajs, pasaki veel ka izloze ir oficiaali regjisteeta, kaa to paredz mk noteikumi smile.gif)

Nu labi, ja nevari izveeleeties, tad izveelies mani

es biju pirmais. tongue.gif Tātad mani laugh.gif

20.07.04. Divas jaunas.
Ierakstīts

QUOTE (LadyLux @ Jul 20 2004, 05:12 PM)
Juusu veerteejumam pievienoju 2 jaunus linkus. Man taa skjiet ka veel nav bijushas internetaa. Varbuut kljuudos. Centrs - Valdemaara 70.

http://www.ladylux.lv/foto.php?m=foto&lang...dy_id=152&ctr=1

http://www.ladylux.lv/foto.php?m=foto&lang...dy_id=153&ctr=1

Man ta jautājums.

"Ievadiet savu e-pastu un vinnējiet stundu ar meiteni'"

Vai pastkaste būs pilna ar spamu?

Kārtējais jaunais saits
Ierakstīts

Sadaļā "Pirtis" ir kjirsis. iesaku. Tik tiešam labs. 10 cilvēkiem mazliet pa šauru, bet 6 var justies brīvi. Ir atseviškja istabiņa, kur pabūt 2;3;4 u.t.t-vientulībā. Pēc 23.00 gan cits ceņiks - 20 vai kā sarunā. wink.gif

P.S. Ja kādam ienāk doma sarīkot pirtiņu darba laikā, tad uzreiz piesakos laugh.giftongue.gifwink.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.