Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Heidy
Ierakstīts
On 8/3/2025 at 8:33 PM, Youngblood said:

Sveiki @oskars223322, vari mazliet aprakstīt izskatu? Vai atbilst bildēm ko sūta uz pastu?

Daļēji atbilst. Ja saliecas vai novietojas kādā konkrētā pozā, tad varbūt ir līdzīga. Bet viņa būs baļķis un tu neko no tā kas ir bildēs neredzēsi. 

Heidy
Ierakstīts

čau, biedri! Noreaģēju uz vienu no pēdējiem aktuālajiem sludinājumiem un paviesojos pie Heidy. Jau vairākus gadus esmu redzējis viņas sludinājumus un nekad negāju, jo jutu, ka nebūs tas, kas ir foto. Komunikācija raita, lokācija adekvāta. Meitene kopumā izskatās ok, bet mani riktīgi izsita mutes kopējais stāvoklis tāpēc priecājos, ka viņa BJ kā sugu neraujas sniegt. Dodamies uz guļamistabu, kaut kāda nedaudz jocīga uzsākšana, bet tiekam pie rezultāta. Otrais raunds krietni ilgāks, jo interese lejā un nodarbojos ar sportu, taču tāpat nebeidzu. Principā izmaksu un snieguma attiecība varētu pat būt samērīga, bet tā kā tur pabiju knapi stundu, jo divas toč negribējās, tad manuprāt tāds 0.65/1 variants. Vairāk neiešu, jo gaidīju vairāk aktivitātes, vairāk maucības un visu to par ko mēs maksājam. 14 rozes varu atdot draudzenei, jo pat tur aktivitāte būs labāka :D

Kristīne. +371 26997678.
Ierakstīts

Biju laiku atpakaļ minētajā Dainas ielā. Būšu īsāks tekstā kā ierasts. Meitene ir ļoti izplūdusi un vienīgais kas mani tajā apmeklējumā uzrunāja ir skats no mugurpuses. BJ ir dziļš, bet viduvējs. Ķermeņa aromāts arī kaut kā ne mans. Dvielis maugļa stilā, paklājs slapjšs. Kopumā 0.5/1.

Sofija (23) (puh.lv)
Ierakstīts
9 hours ago, Markusins said:

Tā būs šī

Paldies par info. Nesavilku kopā.

Bet tajā Annas tēmā līdzīgas, bet ar citiem numuriem. No aktuāla puh sludinājuma savilku Annu (Kristii 269976**), bet mans ieraksts ir par Sofiju (281318**). Tā ir viena un tāpati tikai divi numuri? 

Sofija (23) (puh.lv)
Ierakstīts

Sveiki, Biedri!

Izbaudī manas pufigas formas, un relaksējies , brauc pie manis😘
Atrodos Rīgas centrā.
Parkings bezmaksas pie mājas.
Pārējo informāciju varēsi saņemt rakstot uz norādīto numuru.
30/50€
1h/100€

Foruma meklētājs neatrada citu tēmu kura varētu būt par šo meiteni.

varbūt kāds ir bijis? 

Ekrānuzņēmums 2025-03-03 230049.png

Diāna (45) 25714570
Ierakstīts
16 hours ago, Porzingod said:

Atskats par tikšanos vakar pēc gribu sludinājuma:

Viss pa telefonu! 25714570

Sarakstījās arī whatsapp. Takse bija pieci.nulle eur par 0,5h, astoņi.nulle par 1h. Foto atbilst daļēji, varbūt īsti, bet tad taisīti pirms kāda laika. Vizuāli pārejā no MILF uz GILF tipa sievieti, miesa ar dažām krunkām un krokām, gurniem laba forma. Attieksme draudzīga un pieklājīga, periodiski ķiķināja. Vieta bija Ziepniekkalnā, netālu no Īslīces ielas un Ozolciema ielas krustojuma. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas naudu atstāju telpā, pēc dušas uz gultas. Sākumā nedaudz glāsti mugurai. Pēc tam centīgs mutiskais, glāstot paralēli ar rokām, šķiet, čakru vietas. Tālāk no aizmugures. Kad piekusa, pārgāja atkal uz mutisko, kamēr pagāja laiks. Procesā stenēja vairāk samāksloti. Opcijas: ja kopts, mutiskais bez gumijas. No ierašanās līdz prom došanās brīdim sanāca apm. 40min.

Kopumā teiktu, ka apmeklējums bija vien zināšanai, jo patīk atraisītākas.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 6.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,6.

Capture.JPG

Milf --> cougar --> Gilf

Milf
Ierakstīts
On 12/30/2019 at 10:37 PM, pljus said:

kadas bija cenas?

Uzrakstīšu atsauksmi par Lizu. Takse 80 eur / pus H ; 120 eur / H. Mani uzrunāja foto (piekritīsiet, ir forši)

Ir patīkama silta diena, sazinos ar Lizu un pāris teikumos vienojamies, ka tiksimies nākamās dienas vidū. 

Tā nu pienākusi diena un saprotu, ka kavēšu 10 minūtes mūsu norunātā laika. Pabrīdinu viņu par to stundu iepriekš un uzrakstu, ka zvanīšu whatsapp, kad būšu uz vietas uz ko saņemu atbildi, ka ok. Tad nu ierodoties zvanu vienu reizi, otru...desmito, rakstu. Rādās, ka online ir un pat izlasa, bet neatbild. 

Ko es varu pateikt? Diezgan škrobe. Ja esi pārdomājusi / netiec / plāno nākamo tikšanos, tad tā arī uzraksti. Es zinu, ka liku zaudēt dāmas 10 min laika, taču es zaudēju pēc tam 30 (+ceļš), plus olbaltumvielas palika manī (tas laikam ir PATS TRAKĀKAIS). Laikam tiešām nav bijis vērts, pateikšu paldies kādai citai ;) 

SAPLĪSA PREZERVATĪVS
Ierakstīts
On 6/19/2020 at 6:24 PM, JānisMik said:

100% garantijas nav pat pilnīgam celibātam, kur nu vēl par 80 eur. Poti mauc imūnsistēmai, pie īpaši specīgas imūnsistēmas nekādas kaites neķeras principā (tā nav recepte, vnk fakts). UN pilnīgi piekrītu - ja prezis jau saplīsis tad, stresot jau par vēlu. Gribi nomirt vesels - sēdi mājās un centies neelpot.

ja šito tev teica tētis, tad netici viņam.

SAPLĪSA PREZERVATĪVS
Ierakstīts

Šī ir viena no labākajām diskusijām ko esmu šeit redzējis! (gan labā, gan sliktā ziņā)

Nomierinot autoru - darīji visu max pareizi, varu teikt, ka pat pārāk pareizi. Nezinu vai vajadzēja uzreiz ņemt pretHIV līdzekļus, bet tas mieram sirdī laikam. Un pievienojos komentāriem, ka iespēja kaut ko saķert ir tiešām maza (vismaz tik cik varēja saprast no situācijas).

Kopumā celibāts būs labākā iespēja pasargāt sevi no mental breakdown 😃

p.s. statistika pat saka, ka narkomānes, prostitūtas un homoseksuāļi nav lielākā HIV nēsātāju auditorija. (bet pieskaroties pie galda nebūs, neuztraucies 😅, tur tikai kovidnieku var sameklēt

aljona777 no 4sex
Ierakstīts
2 hours ago, Porzingod said:

Atskats par tikšanos vakar ar 4sex lietotāju aljona777.

Visu info sniedza 4sex sarakstē. Prasīja trīs.O (pēc xtra cenzūrām sanāk viens zilais un sarkanais) eur. Ja grib visu bez gumijas, tad vēl klāt viens.O. Foto atbilst daļēji, šobrīd īsi nodzīti mati un miesa lielāka ar ābolveida figūru. Runāja arī nedaudz latviski. Attieksme laipna. Vietu bija jāgādā pašam, sarunājām centrā. Pēc dušas uz gultas. Sākumā brīdi simbolisks mutiskais, tālāk jātniece un no aizmugures dažādos leņķos, kamēr varēja beigt. Procesā stenēja patīkami. No ierašanās līdz prom došanās brīdim apm.35min.

Kopumā teiktu, ka bija tikai zināšanai - atkārtoti neplānotu, jo interesē slaidākas, bet varbūt var interesēt lielo sieviešu entuziastiem.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 5.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,6.  

Capture.JPG

Paldies porzingod! Mums xtrā jāsavāc petīcija statujas būvniecībai. Viņš mūsu vietā izlaiž cauri filtram visu 😅

Rozali82 no 4sex
Ierakstīts
1 hour ago, Porzingod said:

Atskats par tikšanos aizvakar ar 4sex lietotāju Rozali82 

Visu info līdz pat ierašanās brīdim sniedza 4sex sarakstē, jo viņai nebija pieejams telefons tai brīdī. Sarunājām vēlā vakarā. Prasīja trīs.O (pēc xtra cenzūrām sanāk viens zilais un sarkanais) eur. Ja grib visu bez gumijas, tad vēl klāt viens.O. Profilā info atbilst, bet foto izņēmusi. Krieviete, bet nedaudz latviski saprot. Vizuāli neliela auguma (varbūt ap 150cm) pusmūža sieviete, atgādināja maziņu bibliotekāri, rudi mati, brilles un neitrāla sejas izteiksme. Nesporto, bet uz miesas maz krunkas un krokas, krūtis nelielas. Attieksme bija lietišķa. Vieta netālu no Dzelzavas ielas un Ilūkstes ielas krustojuma. Dzīvoklis neliels un ar visām minimālām ērtībām. Pēc dušas uz gultas. Sākumā dažas minūtes mutiskais, tālāk pārmaiņus no aizmugures, misionārs un no sāniem dažādos leņķos. Procesā nelielā auguma dēļ bija ērti grozāma un stenēja patīkami. Pēc apm. 30 min viņa mudināja beigt, jo piekusa. No ierašanās līdz prom došanās brīdim apm.40min.  

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija vairāk zināšanai - atkārtoti varētu iet, ja būtu ērtāka loģistika un dotu arī dupsi.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 6.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.

Capture.JPG

Damn! +sarkanais un var piedot odziņu dzīvei - respect! 😳

25246289 Karina
Ierakstīts
50 minutes ago, izvirtulis789 said:

" prot arī kaut cik latviski. " Apbrīnoju kādi jautājumi rodās. Tāpat kā M91 topika epasts ielikts, cits jau dīc pēc epasta utt. Atvainojos par aizmusurešanu.

nu ja es nesaprastu krievu valodu man arī būtu šāds jautājums. Kāpēc ne? Nu labi, galvenokārt jau nerunā to stundu, bet tomēr...

Veselība Sts
Ierakstīts
32 minutes ago, analizators said:

iesaku šādu iegādāties pirmās palīdzības paciņā kopā ar condomiem.. ja kas - uzreiz apskalo - Мирамистин® (Miramistin®). un raizes kā ar roku noņem. vismaz uz brīdi :)

tik pat labi jebkurš antiseptiķis derēs 😀

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.