Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liza (30)
Ierakstīts
1 hour ago, xtris said:

Kunilingusu arī netaisa,viņam tāpat visas beidz kad dziļāk un stiprāk!

Atceries, periodiski un tikai pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem.

Bet ja nopietni, šis shitstorms bija interesants. Priekš sevis es sapratu visu, ko gribēju. Meitenei novēlējums turpmāk uzmanīgāk veidot sludinājumus, tad arī cepiena būs mazāk

Liza (30)
Ierakstīts

Te kaut kas neiet kopā. Sludinājums ir dīvains, tas tiesa. Es šādus ignorēju. Bet dāmas reakcija un teksti liek domāt, ka viņa ar nozari nav gluži uz "jūs". Vai tik par iemeslu nebūs identity exposal?

Katrā ziņā porzingodam būtu vērtīgi dot komentāru, jo ar šo pagriezienu viss, ko viņš ir rakstījis, kļūst kapitāli apšaubāms.

Par Emailu Ar Meiteni.
Ierakstīts

Katy par tel sarunu piekrītu, bet ir ērti, ja sapulcē vai citā laikā, kad nevari runāt par tik delikātām tēmām, vari uzrakstīt. Ir meitenes, kas to saprot :) īpaši, ņemot vērā, ka uz zvaniem ne vienmēer iespējams uzreiz atbildēt. Ideālā variantā varētu ieschedulēt sazvanu, bet tas jau no fantastikas apgabala

Shugargirl
Ierakstīts

Vēl jo vairāk kaitinoši (tas jau šeit laikam pierasts), ka bildes un teksta vietā ir tupa links, ibio... Tas nekas, ka pēc 2 dienām tas links var būt beigts? Rokas līkas normāli topiku iestartēt???

Par Atklātību!
Ierakstīts

Nē Zvirbuli, šeit mēs mazliet abstrahējāmies no tā visa. Uz mazu brīdi un laikam uz neatgriešanos. Man sievietes bieži saka šo frāzi - ka nav vairs nekā atlicis normāla. Un tad es šo pretī - ka veči ik pa laikam kļūdās :) un kratās vaļā no savām kļūdām, un uz brīdi paliek brīvi :)

Bet  - protams, ja ir 30+, un maksas meitene, tad tāda skaistās sakritības iespēja pietuvinās nullei. Brīnumi notiek reti.

Par Atklātību!
Ierakstīts

Es īpaši neiedziļinos tajā, kas te profilos rakstīts... Parasti tas diezgan tālu no patiesības. Bet labi, var gadīties arī pa kādam patiesam faktam :)

Runājot par Baltajiem un normālajiem, man gan jāpiebilst vēl viens interesants fakts. Normālie dažreiz mēdz kļūdas pēc saieties ar nenormālajām, un pēc kāda pamatīga laika atskārst savu kļūdu. Tā ka viss vēl nav zaudēts ;)

Briesmīgas lietas
Ierakstīts

Man bija izgaajis vienu reizi citaadaaki - bija viens tuss (malchishniks) uz kuru es organizeeju vecenes. Cena normaala, it kaa pats biju iemeegjinajis - kvalitaate arii cieshama, taatad - aiziet!

Beigaas pasaakums izveertaas stipri pliekans, un veel visam piedevaam naakamajaa dienaa man zvaniijaas viena no 'beibeem' un pazinjoja ka vinjai esot nozagti 10 lati no macinja, un es (vai kaads no kompaanijas) esot pie vainas. Vienuu briidi patieshaam domaajus ka kaads vareetu buut apgreekojies (lai gan tas bija stipri neticami gan muusu materiaalaa stavoklja, gan citu ieradumu deelj), tachu, kad padzirdeeju, ka taadi izgaajieni ir gadiijushies arii citiem, sapratu, ka shitaa meitenes vienkaarshi piepelnaas uz klienta nervu reekjina...

Pilniiga cuuciiba.

Atsauksmes par Sashu?
Ierakstīts

Nu nu...

Jūs vechi, jau aizraujaties viens otram braukt virsū pilnīgi netēmā? Vai šoreiz sievietes klātbūtne formuā būtu pie vainas? B)

Vispār tas viss ir uzjautrinoši, tikai labāk iesaku nekasīties dēļ pinīgiem sīkumiem. Galu galā kāda starpība kur kuram smadzenes atrodas? Man liekas ka šis forums timēr ir radīts tam, lai mums visiem smadzenes nedaudz uz eju pabīdītos, vai ne tā? ;)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.