piedosanu-es nav eksperts novērtēšna bet pacentisos.
Meitene tiešam ar maigam apjomīgam aprisēm. Blowjob dzilš un bez kautrešanas,tik ar gumiju viss,ka ari olas pasūca-mmm. ņemās ilgi un pamatigi gar draudziņu-nevis vnk parausta. Ta ka viss mašina notika,vietas manevret nav daudz,tpc noguldiju ka vareju un tad jau var sakties rīvēšanas. Pēcāk nomainijam uz sedus -jatnieces vietas,kas viņai loti patikas, un skats uzreiz ar patīkams -kad krūtis cilājas. Var redzet izbauda visu procesu- un nemirkli nevelas-beigt atrak. Ka ari nesteidzina. Un kad jau kulminaca notika-var arī papļapat un pec mirkla ,kad džonijs mazias ievilka otro elpu-vel otreiz piekrita.
Satikos ka ar svesinieci-bet atvadijos-ka ar labako draudzeni.
SUPERĪGĀKA BBW MEIČA!!!
Man sanāca ar viņu satikties. Tatad padalīšos ar saviem iespadiem.
Sakumā, visu dienu nevarēju viņu sazvanīt. Varbūt cītīgi pie klienta strādaja...
Sazvanījos, ši sāka ka varēs pec stundas. Es prasu varbūt atrāk. Teica kā parzvanīs. Pagāja stunda - klusums. Tad jau piezvanīju pats, un atkal vajadzēja kadas 3 reizes zvanīt kamēr ta beidzot atbildēja.
Kā jau kads rakstīja iepriekš, cena par stundu 40EUR. Atrodas Grīzinkalna.
Dzīvklis mazs, tas jau pat ne dzīvoklis bet istaba kur ir uzbuvēta tualetes īstaba un viss. Dzīvkolis tīrs un jauks, vairāk izskatas uz kādas meitenes īstabas, viss akurāti, smuki, skaisti.
Rakstura ziņa mei4a jauka un miļa. Vistīcamāk tas tapēc kā vel jaunā un nav rugtas dzīves pieredzes. Uz klientu neskatas ka tikai uz maku. Tīri normāla cilveciska attieskme. Nekādu negatīvu attieksmi nebija, pat tuvu tam.
Ķermenis pilnīgi atbilst tam bildem ko ieliku iepriekš.
Visvairāk mani parsteidza kopts ķermenis. Sakumā kad apsedās gultā, nodomāju kā bus kartēja "cūku matīte". Bet nu tie visi apaļumi ir tik kopti kā es biju parsteigts. Bieži tam resnam ir kā viņas svīst un ir tāda sviedru nepatīkama smaka. Bet nuu šeit - viņa smaržoja pēc kaut kādas konfektes!!! Gribējas vīnu visu apest..
Es varbūt kļudos bet liekas ka apmekle solariju. Bet nu nav tāda visai balta miesa. Mincīte kopta, gluda, smuka. :* Pirms seksa kā saprotu pasmereja vavērīti ar kaut kādu krēmu(lubrikantu) kuram diezgan laba smarža.
Gultā gan esot kaislīga, gandrīz visu laiku vaid, aktīvi kustējas. Bet nu uzskatu kā tomer parāk pietēlo to kaislīgumu. Vnk man tas bieži vien tracina. Izteikti to es pamanīju vēcākam damām. Ta pietēlošana brīžiem var visu velmi atsist. Bet nu ši mei4a vel bija bikit iedzērusi kā saprotu.
Protams kāds jau sac ta rīktigi darboties viņa gan gust baudu, un kaifo ne pa jokam. Brīžiem liekas kā tomēr par skaļu. Kā viņa ar kaiminiem sadzīvo? - hz.
Par viņas seksa iemaņam es neko komentēt nevaru, jo es pats vīnu kartīgi apstradāju nevis viņa mani. Vnk patīka pačamdīt kuplas formas.
Baigi iesaku bbw tipa mei4u milētājiem!!! Tik koptas un jaukas apalites nebiju nekad redzējis. Pie tam viņa diezgan jauna. Smuka diez vai, bet nu ķermenis vnk satriecošs. Domāju kā tāda varētu mierīgi arī kāda porņika filmeties.
Atkal pielīku divas bilžas. Vnk šis bilžas pilnigi raksturo viņas izskatu un ķermeni.
Ierakstīts
SUPERĪGĀKA BBW MEIČA!!!
Man sanāca ar viņu satikties. Tatad padalīšos ar saviem iespadiem.
Sakumā, visu dienu nevarēju viņu sazvanīt. Varbūt cītīgi pie klienta strādaja...
Sazvanījos, ši sāka ka varēs pec stundas. Es prasu varbūt atrāk. Teica kā parzvanīs. Pagāja stunda - klusums. Tad jau piezvanīju pats, un atkal vajadzēja kadas 3 reizes zvanīt kamēr ta beidzot atbildēja.
Kā jau kads rakstīja iepriekš, cena par stundu 40EUR. Atrodas Grīzinkalna.
Dzīvklis mazs, tas jau pat ne dzīvoklis bet istaba kur ir uzbuvēta tualetes īstaba un viss. Dzīvkolis tīrs un jauks, vairāk izskatas uz kādas meitenes īstabas, viss akurāti, smuki, skaisti.
Rakstura ziņa mei4a jauka un miļa. Vistīcamāk tas tapēc kā vel jaunā un nav rugtas dzīves pieredzes. Uz klientu neskatas ka tikai uz maku. Tīri normāla cilveciska attieskme. Nekādu negatīvu attieksmi nebija, pat tuvu tam.
Ķermenis pilnīgi atbilst tam bildem ko ieliku iepriekš.
Visvairāk mani parsteidza kopts ķermenis. Sakumā kad apsedās gultā, nodomāju kā bus kartēja "cūku matīte". Bet nu tie visi apaļumi ir tik kopti kā es biju parsteigts. Bieži tam resnam ir kā viņas svīst un ir tāda sviedru nepatīkama smaka. Bet nuu šeit - viņa smaržoja pēc kaut kādas konfektes!!! Gribējas vīnu visu apest..
Es varbūt kļudos bet liekas ka apmekle solariju. Bet nu nav tāda visai balta miesa. Mincīte kopta, gluda, smuka. :*
Pirms seksa kā saprotu pasmereja vavērīti ar kaut kādu krēmu(lubrikantu) kuram diezgan laba smarža.
Gultā gan esot kaislīga, gandrīz visu laiku vaid, aktīvi kustējas. Bet nu uzskatu kā tomer parāk pietēlo to kaislīgumu. Vnk man tas bieži vien tracina. Izteikti to es pamanīju vēcākam damām. Ta pietēlošana brīžiem var visu velmi atsist.
Bet nu ši mei4a vel bija bikit iedzērusi kā saprotu.
Protams kāds jau sac ta rīktigi darboties viņa gan gust baudu, un kaifo ne pa jokam. Brīžiem liekas kā tomēr par skaļu. Kā viņa ar kaiminiem sadzīvo? - hz.
Par viņas seksa iemaņam es neko komentēt nevaru, jo es pats vīnu kartīgi apstradāju nevis viņa mani.
Vnk patīka pačamdīt kuplas formas.
Baigi iesaku bbw tipa mei4u milētājiem!!! Tik koptas un jaukas apalites nebiju nekad redzējis. Pie tam viņa diezgan jauna. Smuka diez vai, bet nu ķermenis vnk satriecošs. Domāju kā tāda varētu mierīgi arī kāda porņika filmeties.
Atkal pielīku divas bilžas. Vnk šis bilžas pilnigi raksturo viņas izskatu un ķermeni.
Dzīviklis: 8/10
Ķermenis: 10/10
Attieksme: 10/10