su4ka....garaam, garaam....veel jo vairaak taapeec, ka esmu tiira un vesela un shie jeedzieni neiet kopaa ar smirdeeshanu nekaadiigi! Ja neesi pats bijis, tad nevajag kaadam citam liidz spreegaat un ticeet uz vaarda!!!! Veel jo vairaak dzhekiem, kuri veel vairaak klachojas un visu ko sadomaa, nekaa sievietes:))))
Aizmirsu piebilst par taam pravaam pepperr....tas notika taapeec, ka tiko biju saakusi straadaat un nebiju pareizi sapratusi kas ietilpts tajos Ls 20. Bet tagad viss ir ok, nekaadu paarpratumu un kachaashanas:)))
Nu man ir trauma uz visu muuzhu:) Ne jau visiem izpatiksi un lielas dabiigas kruutis Tavai zinaashanai nestaav kaa stabi!!!! Ja grib lai taas staav ir vai nu taas jaasamazina vai arii jaasavelk aada.
Labaak atnaaciet un pashi paarbaudiet mani, jo gaume katram ir sava!
Ierakstīts
su4ka....garaam, garaam....veel jo vairaak taapeec, ka esmu tiira un vesela un shie jeedzieni neiet kopaa ar smirdeeshanu nekaadiigi! Ja neesi pats bijis, tad nevajag kaadam citam liidz spreegaat un ticeet uz vaarda!!!! Veel jo vairaak dzhekiem, kuri veel vairaak klachojas un visu ko sadomaa, nekaa sievietes:))))