Beidziet nu, vairums veču arī tādu izpistu, caurums ir, ko vēl vajag.Nav jau jāprec.Te veči pat smirdīgas, bez zobiem un omes pēc 50 drāž un vēl naudu maksš ir ok
Vēl jau pastāv iespēja, patizla, slavas kāra pumpaina žurnāliste veic "pētījumu" kuru, pēc tikšanās ar potenciālo klientu X sīki apraskstīs, vai ko vēl piefilmēs, lai pesionāres varētu šausmināties par morāli pagrimušo tautu Necepieties, tā ranga meitenes tā nereklamējās....
Man, kā senīlam lietotājam, arī tā šķiet. Fakts, ka tas, kas te vienreiz pateikts klejos pa viskautkurieni, ta jau labāk kkā personiski sazināties un apmainīties at info, cerot, ka uz idiņa neuzrausies.
Nu re, īss pārskats dots, arī ieskats vēsturē. Protams, iespaidos un piedzīvojumos var smelties arī uz Čakmarijas krodziņos ap Tallinas ielas rajonu, cits kontingents bišķi, saliīdzinot ar 4BK.
...nu tur ir pietiekami tur ir minfo, lai izlemtu, bet ja gribi rakstīt viņas autobiogrāfiju , vari aiziet pats. Bet ņem vērā, ka daudzām apstākļi un attieksme mainās, tāpat arī attieksme pret dažādiem klientiem.
Varbūt viņa sen jau ir Īrijā vai Austrālijā, bet džekiem bildes un internets, kā arī daudz brīva laika attiecīgajā iestādē ir pieejami, tad nu darbina lohatronus...
...............Policija atklājusi, ka pie masāžas salona ieejas, priekštelpā, un, iespējams, arī masāžas kabīnēs pakalpojuma sniegšanas laikā tiek veikta videonovērošana. Salona datorā bija instalētas, iespējams, nelegālas datorprogrammas.
[/left]
Paskaidrjumus policija snieguši gan darbinieki, gan viens pakalpojumu ņēm....................
Izlasīju sludinājumu. Tas ir vai nu joks, vai kāda piāniste/kramplauze trenējas no darba brīvajā laikā ?
Seksiga meitene mekle virieti ar stipru spermas izsšavienu! Vecums 21-50. nauda mani neinterese. Vietas man nav, ja tev nav vietas tad man neraksti. Atbildešu tikaj uz vestuli ar foto un tel.num. Tikšanas tikai Rīgā.
Сексуальная девушка ищет парня с сильным выстрелом спермы! Возраст 21-50. Бесплатно! Места у меня нет - поэтому место твоё, если нет места то не пиши. Отвечу Только на письмо с фото и номером телефона. Встречи только в Риге.
Ierakstīts