Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Paarmetums Tiem Kas Paarmaksaa Maukaam.
Ierakstīts

Konveijers var būt arī pa 40 Ls, ja tev izdodas tikai 3 dienā sazvanīt.

Meitenēm kurām cena ir ~ 40Ls domājams nekad nebūs tik daudz klientu kā tām kurām cena ir ~ 20Ls

Labāk cena ~ 40Ls un dienā 2vi klienti, nekā par ~ 20Ls 4tri klienti  :P

Un tēmas doma ir galīgi garām ( es gan nelasījusi visus komentārus ) bet vnm būs tādas ar kurām varēs sarunāt par ~ 10Ls nekur jau viņas nepazudīs, tā kā tēmas autoram nav pamats uztraukumam - katrs pēc iespējām un varēšanas  ;)

Pašas Augstākās Klases Meitenes Rīgā
Ierakstīts

Nevajag būt tik ļoti aizdomīgai. Man nekāda labuma, bet ja prasa, man nav žēl iedot patiešām labas un "kvalitatīvas" meitenes kontaktus. Jo pats, kad vēl tikai meklēju "draudzeni" baigi vīlos daudzos gadījumos - terēju savu laiku, braucot pie strašilkām ar neīstām bildēm, vai pie tām, kuras vnk guļ gultā... Tāpēc es saprotu ja kādi nevar atrast īsto...

Tu esi līdzjūtīgs - tā ir laba īpašība :D

Pašas Augstākās Klases Meitenes Rīgā
Ierakstīts

Neesmu ar mieru gan, ka mums nav Vipa.. Man jau pusgadu ir viena "draudzene" no dārgājiem - figūra un izskats labā līmenī, kopta. Parunāt arī ir par ko - laba izglītība un gultā viss kārtīgi. Krieviete, bet ar lv nav nekādu problēmu. Bet bieži prasa tikties vai pie klienta vai viesnīcā. Tā kā ja ir ineterse - varu dot viņas tel.nr. Cik es zinu, viņas kontakti nekur nav publicēti, tikai no klienta klientam,

Un kāds Tev labums no tā kad iedosi viņas kontaktus ?

Pašreklāmu var arī labāku uztaisīt <_<

Nereal Foto
Ierakstīts

Prasot naudu uz prieksu var sanemt tikai tik cik prasu,bet pec tam izradas,ka esmu pelnijusi vairak un samaksa vairak.

Kada esi pret klientiem tads vins pret tevi un otradi,ar istam foto un labu piedavajumu man nav jabaidas ja aizies nesamaksajis,vins gribes nakt vel un ja naks tad samaksas par abam reizem,ta ir bijis.

Bet tas viss ne prieks standara darbonem,vinam to nesaprast,seviski tam ar skaistajam ,neistam bildem,protams,ka nauda jaker tulin kamer vel nav aizbedzis. :P

Visnotaļ interesanta versija <_<

Nereal Foto
Ierakstīts

No vienas puses saprotu jūs, bet es tik savu izstāstu savu pieredzi ka ar tām ar kurām patiesi labi ir bijis vinas nekad uz priekšu neprasīja un zin kas tam par iemeslu ir? Viņas pat nav uz to naudu tā ieciklējušās bet izbauda pašu procesu....

Iemesls ir tāds, ka viņām vnk nav gadījies neviens starpgadījums, ja gadīsies, tad prasīs sākumā naudu ;)

Nereal Foto
Ierakstīts

naf viss taa lielaakoties pakalpojumu jomaa maksu ņem peec padariitaa, vai tu pie zobaarsta ej pie friziera etc, starp citu arī kārtīgā restorānā uz priekšu neņem kāpēc? tāpēc ka viņiem nav ko baidīties nodrošinot ekselentu servisu zin ka tāpat samaksās.

Ir dzirdēti pietiekoši daudz krāpniecisku gājienu, pēc relaxa attopas ka maks aizmirsts :D Tad vēl izrādās kad ir citas valsts valūta tikai, priekš kam tas meitenēm ir vajadzīgs ...

Agnese 28198038
Ierakstīts

Par šito prikolu man viena meitene teica šitā:

Es vienreiz sarunāju tikšanos ar 4 iem piecos un neviens neatbrauca :D nu tad tad te tā sāls slēpjas kāpēc tik bieži piečakarē, viņas praktiski visas sarunā 2-5 etc purnus uz vienu laiku un tad viens tiek pārējie kā lohi stāv un izmisīgi zvana uz telefonu kuram skaņa atslēgta. Varat pat tā pamēģināt sarunājiet laiku teiksim 13.00 ar meiteni, zvaniet no cita numura pēc teiksim 10 min uz atkal runājiet uz 13.00 99% viņs pikeritīs, un te skaidrs ka viņa ar 2 sarunā uz vienu laiku :D

Roberto..., Tev kāds dzīves apnikums iestājies ? :blink::unsure:

Nereal Foto
Ierakstīts

pat ja ietu policija iereektu un pateiktu ka tur nekaa kriminaala nav civiltiesisks striids , ja kaads par siltumu nesamaksaa tad tak ar pie mentiem neskrien :D lai sūdz tiesā administratīva tiesa tad pārsūdz tad apgabaltiesa, tad ausgtākās tiesas senāts :D :D :D

Neiet runa par policiju.... Jūs gan kā šakāļi :D :D :D

Un vsp Jūs visi mīlat tā visu piepušķot, rodas sajūta ka visi esat saistīti ar floristiku :blink::D :D :D

Nereal Foto
Ierakstīts

ja tu aizej pie meitenes un vina reali 100% neatbilst tam kas uz foto tad vienkarsi vina jaizdraz un nav jamaksa, ja vinai iebildumi peec tam tad pasaki ka noruna par samaksu bija ar meiteni kas uz sludinajuma fotkas durvis atveera cita meica nekadas runas vairs par naudu nebija labpratigi piekrita drazties tobis nekadas norunas nav speekaa. Sito taktiku gan taa realli vareetu izmantoj ja:

1) Dzivokli vairs nekadas runas par naudu nav

2) Naudu prasa peec pasaakuma

Tā var ātri iedzīvoties nepatikšanās :ph34r:

Nereal Foto
Ierakstīts

Hhahahaaa.., man gan ar tiem foto ir interesanti - visu laiku liku līdzīgas, sadabūtas no i - neta un tad reti kurais teica kad nav manas bildes, lai gan ja jautāja, tad vnm atbildēju kad līdzīgas. Tad nolēmu beidzot ielikt savas īstās bildes un ko Jūs domājat :D Gandrīz vai katrs teica, kad tās nav manas bildes, fotošops netika izmantots .... Secinājumus izdarīju :D

Palīgā :)
Ierakstīts

jee vot sitam es ar piekriitu man ar sausmiigi patiik taas mazliet kautriigaas meitenes, kuras mazliet mulst izgerbities, nav varbut gatavas ta uzreiz seksot kaa pa durvim ieksaa, paplapajam iedzeram viinu, vinas paprasa vispirms uztaisit masazinu utt... nu tas ir tik daudz savaadaak kaa ar taam maukaam kuras visas darbojas biezi bez emocijaam pec vienas sheemas....

Tad rodas jautājums kāpēc apmeklējat pērkamas meitenes ? Kāpēc neejat uz kafuškām iepazīties ar kautrīgajām ? :blink:

Austrumnieciska Izskata Tumšmate - 29834821
Ierakstīts

Palasīju šo te visu un domāju - kakovo h...a pēc tas viss te vajadzīgs? Tad man pieleca - reklāma!!!! Meitene ar klientiem ''lecas'', tādējādi sev pievēršot uzmanību...

traki labi - nav jātērē naudu, sludinājumus bieži ievietojot... :D

Nu nav teikts - es nevienam neizpaužu savu info, neuzskatu par vajadzīgu ! Turklāt vēl šādā portālā ...

Kristine 26663118
Ierakstīts

vispar jau pāris globulas poligynaxa un tā smakas lieta atrisināta. Biežākais iemesls - plastmasas biksīšu valkāšana, tāpēc arī biežāk VIP meitenēm tā sērga gadās. Kokvilnas bumbierenes ir daudz veselīgākas nekā mežģīņu stringi.

Svētaisgars no Hercoga foruma ? :blink:

Meitenēm ! :)
Ierakstīts

Būs jau labi :) Nu nesaprotu es no šī "biznesa" neko... Man ir atšķirīgs viedoklis par to kas ir bizness un darbs ^_^Nu re, izskatás, ka zinkarigá pieder pie ta saucamajam amatierem - sludinas caur email, bez telefona. Domájams ne párák sen sákusi. Nekas, vai nu ar laiku sapratís, kas un ká, bet, ja tá arí nesapratís, tad beigs "piestrádát".

Par fantāziju + 1 bet nē :)

Tencinu par uzmanību man veltīto un nu jau šo tēmu var slēgt ^_^

Meitenēm ! :)
Ierakstīts

Viņa šeit gribēja nosmelt krējumu no citām meitenēm jeb dabūt labāko čaļu kontaktus, redzams ka bez panākumiem tā ka droši vien pašai būs jāreklamējas....

Haaaahhahaa..., kā tad Tu iedomājies, kad es pēc tam pati zvanītu tiem " labākajiem caļiem " ? :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.