Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lētākās Meitenes Rīgā
Ierakstīts

Gribu.lv ir daudz lēto variantu.

Jautājums vai tev to tiešām vajag :D

Lai gan es jau esmu atklājis divas 30eur pērles-abām sludinājumi reti un bez bildēm, tā ka jārok

Vienreiz arī grizinkalna redzēju pēc skata labu zaķi, bet tas likās tik nedabīgi ka pat nepiestaju :D

Mīļ�k� Par Naudu?
Ierakstīts

dārgais kazokāda - priecājies, ka tiki vaļā, jo mīlot un dzīvot nevarot ir absolūts falšs, tikko kā būs kāds labāks par tevi, tā tevi iemainīs vai atradīs citu, ta tas notiek, ka skuķim smadzeņu nav un nezina ko grib, bet kā jau teicu, par visu var vienoties un piemēram sarunāt, pie tam bez smadzeņu čakara, šādu meiteņu gan ir maz, bet iespēja pastāv, tas arī ieteikums. Neparmaksā, bet atrodi idealo variantu. Ja kas interesē sīkāk vari pm pajautāt.

Bet cik reāli ir, ka meitene iepriekš nav strādājusi un nekādu smadzeņu cakaru netaisa??? Tip vnk studente, kura tā pēkšņi izdomāja??? Meli???

Mīļ�k� Par Naudu?
Ierakstīts

Hmm, es arī esmu nonācis pie secinājuma, ka labāk turēt vienu un savu...

Gribu.lv atradu sludinājumu, kur meitene meklē darbu, uzrakstīju, izrādījās, ka viņa piekristu arī šādai versijai, satikāmies, likās jau ka viss ok, bet tad uzrakstīja ka es esmu par jaunu.. es gan ceru, ka vēl viss izdosies, jo pēc tam esam ar pāris meiliem pamainījušies. Viņa gribēja 500 mēnesī.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.