Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Maza Auguma Meitenes
Ierakstīts

Kas par h€&@? Tiešām tik ļoti skauž, ka jāsāk neadekvāti uzvesties?

neskauz.man ir normaali ienaakumi,dusmas ir taapeec ka deelj taadiem netiiriem lopiem kuri maksaa prostituutaam neadekvaatas sumas PRIEKSH LR,paraadaas prostituutas kuras prasa par tikshanos vairaakus simtus eiro un tas pie videejaas algas valstii ap 743eiro.absoluuts marasms.un taapeec un tikai vieniigi taapeec ir shaada reakcija uz slimiem kropljiem

Meiteņu Cenas Latvijā - 2016.gadā.
Ierakstīts

Es Tev piekrītu. Meitenēm, kurām uzmests pa virsu, nākamajās reizēs ir cits fīlings. Kad džeki par dažu meiteni te diskutē - viņa dod vai nedod - jāpasmaida...      

varbuut pietiks te di**t,par saviem promotion un algas pieshpriceem.saaciet maksaat vienreiz shljuraam 1000 eiro par reizi un tad arii buusiet krutaakie Eiropaa,bet savaadaak vienkaarshi ar saviem uzmest pa virsu esat pilniigi sachakareejushi vieteejo prostituutu tirgu-cenas augstaakas nekaa vairumaa Eiropas valstu bet algas  kaadas nu ir.padariijushi sho forumu par rotary online club.izdzim***u bars.

Ierakstīts

Nu lēts šis `hobijs` nav. Katrs tērē cik var atļauties. Ja nesanāk, jāmeklē cits hobijs. :D

shis hobijs ir pienjemams vairumaa rietumeiropas valstu,tikai daljai shii foruma viesu shkiet ka shim ir jaabuut elitaaram atpuutas veidam.es nezinu neko par shiem cieniijamiem oponentiem kaa x5 un tamliidziigiem,tikai atgaadinaashu ka cilveeki kuriem ir liidzveertiigs amats vai bizness rietumeiropaa nopelna daudz vairaak nekaa juus vai es un prostituutu cenas vinjiem ir daudz pieejamaakas nekaa mums LR.nesen biju Vilnjaa un atpuutos kopaa ar patieshaam skaistu lietuvieshu studenti par 80eiro ieklaujot arii anaalo.vai veel kas jaakomentee.turpiniet te vaariities savaa nelielajaa sulaa un atvaazt pirkstus

Ierakstīts

nu 2006-2007 g silerka maksāja +/- tikpat :D ap 1 eur ja tagad būtu 2.5EUR tad tici man daudz mazāk brauktu...

turpiniet vien te "gudri" di**t un maksaat vieteejaam shluraam  simtiem eiro par stundu.attieciibaa uz to ko dariit ja sieve dod vienreiz meenesii-atrodi miiljaako,ja nevari aizej pie leetaa gala prostituutaam,prieksh kam dziit shljuru honoraarus kosmiski augshaa maksaajot vinjaam prieksh LR vaajpraatiigas summas.bet kaa jau ieprieksh mineeju,es vienkaarshi ienjirdzu par vieteejo prostituutu izcenojumiem.kuli man nespiezh,draazhu sievu un pa laikam izbraucu uz rietumeiropu papriecaaties ar prostituutaam tur,izveele nesaliidzinaama un cenas leetaakas nekaa LR

Ierakstīts

es nechiikstu :),pareizaak sakot vairaak nechiikstu,tagad mani visa taa prostituutu padariishana un it iipashi cenas LR vienkaarshi uzjautrina, pirmajos dazhos gados peec kriizes kad cenas prostituutaam paleenaam bet droshi saaka raapties uz augshu,mani tas kaitinaaja,bet tagad kad cenas ir paarsniegushas jau prostituutu izcenojumus lielaakajaa daljaa Rietumeiropas valstu,mani tas vienkaarshi uzjautrina.kur atrast all inclusive bordeljus vaacijaa-ieej vaacu google un ieguglee,ja nu galiigi nevari tad varu ieteikt kur es pats visbiezhaak dodos-treff 188 netaalu no frankfurtes,ar Ryanair ja pasuuta biljetes laiciigi var aizlidot turp atpakalj pa 40eiro,var naksnjot hostelii -pa 8eiro,vai leetaa B&B pa 25eiro,atrast var booking.com.Londonaa soho rajonaa var darbinaat simpaatiskas meitenes pa fikso pa 30maarcinjaam-apmeeram 39eiro :).bet nedomaaju ka LR kautkas diemzheel mainiisies,piekriitu ka meitenju ir palicis tik maz,ka jau 50+ vecmammas jau pieprasa 50eiro,vieteejie aptrakushie biznesmenji baro vieteejo prostituutu pulcinju,kuras turpinaas audzeet cenas,taa kaa pie mums cilveekam ar videejiem ienaakumiem atliks vai nu draazt patieshaam drausmones pa leeto,vai nu draazt sievas vai draudzenes ja taadas ir,vai nu sist kulakaa.

Ierakstīts

islandee ir drusku cita likumdoshana attieciibaa uz prostituuciju un pavisam pavisam cits labklaajiibas liimenis,taa kaa turpiniet te vien apspriest to cik labas vai sliktas ir meitenes 100+ eiro LR,lietas buutiibu tas nemainiis,LR paleenaam paarveershas par valsti,kur prostituutu pakalpojumi kljuust par elitaaru izklaidi.vechi sarauj!!!!! sasniegsim 1000eiro prostituutu cenu.Mees to varam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ierakstīts

jaa protams es parasti savus celjojumus uz uk vai de apvienoju ar iepirkshanaas tuuri,domaaju ka daudziem sheit tas nebuus nosleepums ka dreebes pa piemeeram ir ljoti krietni leetaakas tur nekaa pie mums(taapeec pie mums var iiet lielajos iepirkshanaas centros un vairums veikalu ir tukshi ,paardeveejas aiz garlaiciibas nagus viilee un urbinaas degunaa,pateicoties aarpraata cenaam uz dreebeem,kameer rietumeiropaa dreebes nav luxusa prece,nav kaa pie mums kur krietna dalja cilveeku taas peerk riigas centraaltirguu)un pie reizes ieskrienu paaris reizes uz fikso seksinju pa 30maarcinjaam londonas soho vai aizeju vaacijaa uz visu dienu pa 110eiro uz all inclusive bordeli kur izdraazhu pa dienu 2-3 meitenes un beigaas kad vairs nav speeka seksam paaris reizes oraalo,pie kam gan de gan uk meitenes ir no daudzaam pasaules valstiim taa kaa ir daudzveidiiba,nekaa LR.un pie meiteneem londonaa par 200 maarcinjaam esmu bijis tikai divreiz galvenokaart zinjkaariibas un pieredzes smelshanaas deelj,lai zinaatu kas tas ir.pilniibaa apmierina aatrais seksinjs pa 30.un celjojumu izmaksas nav kosmoss ja to plaano laiciigi,pasuutot ar Ryanair biljeti uz londonu vai vaaciju pa 20 uz de un 40 uz uk un leetu viesniicu pa 30-40eiro.protams cilveeki ar 600eiro to diezvai var atljauties,bet vai vinji var atljauties maksaat LR 100-150eiro?

Ierakstīts

kuli spiezh tiem kuriem nav sievas vai draudzenes ar kuru nolaist  tvaiku,pie prostituutaam vismaz es dodos dazhas reizes gadaa dazhaadiibai,apniik vienveidiiba visu laiku ar savu sievu,un es domaaju ka krietna dalja no viirieshiem riigaa kuri apmeklee prostituutas ir vai nu sievas vai civilsievas,kaapeec vinji maksaa vieteejaam shljuraam shiis aarpraata summas,tas ir cits jautaajums,kas ir jaauzdod katram individuaali-dalja noteikti ir biznesmenji,kuriem shiis summas neliek iespringt,dalja sanjem peec LR standartiem labu atalgojumu un neveelas vai nevar kautkur braukt pie prostituutaam uz aarzemeem,ir iespeejami dazhaadi varianti.shai dziivee viss ir iespeejams,iespeejams ka vieteejaam shljuraam ir arii taadi klienti kuri sanjem meenesii apmeeram to videejo algu 600eiro un regulaari katru meenesi aiziet un noliek shljurai 100 vai 150 eiro,viss ir iespeejams,nestriidos,tikai cits jautaajums ir cik daudz taadu ir?runa jau iet par to ka rietumeiropaa normaalas nekonvejera prostituutas ir pieejamas arii cilveekiem ar vidusmeera ienaakumiem,kameer LR tas ir padariits par luxus pakalpojumu pieejamu vien retajam.es personiigi peec LR standartiem nopelnu labi,bet es labaak noraushu kulakaa,nekaa maksaashu LR kaadai 150eiro,var jau samaksaat protams skaistai meitenei arii LR sho summu,bet ne jau vienkaarshi par banaalu oraalo vai klasisko seksu,tad meitenei ir jaapiedaavaa daudz plashaaks pakalpojumu spektrs-anaalais,zelta lietus,vismaz viegls SM un citas ekstras,bet ne jau par pliku petenjseksu taadas sumas :D                      es arii gulju,nespaardos,nekriitu aaraa,draazhu sievu un kuli man nespiezh :)

Ierakstīts

pirms kautko apshaubiit ir pasham jaazin par ko tu runaa.par 30 maarcinjaam tas ir konvejers,viens ienaak un biezhi gadaas ka naakamais jau gaida aiz durviim,bet visas meitenes ir simpaatiskas,ne kaaa pie mums kad resns jauns niilzirgs pieprasa 80eiro par seksu automashiinaa.netici aizbrauc uz londonu un pats paarbaudi,es peedeejoreiz biju decembrii.par 200maarcinjaam ir nekonvejera gfe tipa skaistas jaunas meitenes,nesaakshu atkal iztirzaat videejo algu attieciiibu UK un LR,katrs kursh ir speejiigs normaali domaat pats visu saprot.bet kaa jau teicu turpiniet barot vieteejaas shljuras ar neadekvaataam atliidziibu summaam,un driiz te prostituutu izcenojumi buus kaa UK(200maarcinjas)un algas buus kaa LR

Ierakstīts

un kas tad to cenu paliidz uztureet,ja ne juus pasha,un tas nenotiek tikai prostituucijas biznesaa,vispaar LR ir tendence uz overpraisoshanu un pie kam vaajpraatiigu,piemeeram muusu vecriigas restoraani,kad pie manis ciemos atbrauc aarzemju draugi,man ir kauns par muusu vecriigas rrestoraanu cenaam,draugi uzreiz uzprasiija kaada ir videejaa darba alga riigaa un dzirdot manu atbildi ir vienkaarshi shokaa,man leetaak ir paeest Londonaa restoraanaa nekaa vecriigaa.piemeeram vilnja lietuvaa,vecpilseetaa tur var paeest apmeeram divas reizes leetaak nekaa vecriigaa,pie apmeeram taadas pashas videejaas darba algas.kaa jau teicu turpiniet maksaat 100 un vairaak eiro,driiz shluras pacels praisu liidz 250eiro un apmeklees vinjas vieteejie aptrakushie biznesmenji,paareejie vai nu draaziis savas sievas/draudzenes vai nu sitiis kulakaa vai nu brauks pie meiteneem uz krieviju vai rietumeiropu

Ierakstīts

nekonvejera jauna skaista meitene londonaa prasa apmeeram 200 maarcinjas,atkal reekinam pret videejo darba algu londonaa un 100eiro pret videejo darba algu riigaa,kaa jau teicu turpiniet gvelshanu un vaariishanos savaa sulaa,es aizbraucu uz vaaciju vai londonu un atpuushos tur vairaakas reizes gadaa,vieteejaas shluras neapmekleeju principiaali,uzskatu zem sava goda maksaat nekvalificeeta darba dariitaajaam nenormaalu stundas likmi,un pirms kaads te saak smirdeet ka es esmu kapeiku piseejs,mani ienaakumi vairaakas reizes paarsniedz videejo LR darba algu,runa iet par pashcienju

Ierakstīts

londonaa soho rajonaa var ieskriet uz aatro seksinju pie jaunas skaistas meitenes par 30 anglju maarcinjaam,kas ir apmeeram 37eiro,pie videejaaas algas londonas pilseetaa 3300maarcinjaam,taa kaa turpiniet vien maksaat vieteejaam shluraam 100 un vairaak eiro un gvelzt par to ka shis forums ir prieksh vieteejiem biznesa censonjiem,uk biznesa veeriens ir pavisam citaa liimenii nekaa LR,bet tur cilveeki nav aptrakushi un nepadara prostituutu pakalpojumus par elitaaru biznesu

Ierakstīts

pilniigi piekriitu rakstiitajam.viss dziiveee ir iespeejams ja cilveeks pie LR videejaas algas 600eiro meenesii uz rokaam maksaa 100 vai 150 eiro prostituutai,taa ir personiiga izveele,nedomaaju ka praksee tas notiek biezhi :Dlai jau biznesmenji maksaa cik grib vieteejaam shluraam,pilniigi piekriitu tiem kuri aicina doties sekstuurismaa uz aarzemeem,Krievija man personiigi neskiet pievilciiga kaa taada,bet cilveeki kuriem nav iebildumu pret to tas ir labs variants,par  50 eiro tur bez probleemaam var atrast skaistu jaunu meiteni.es pats personiigi vairaakas reizes gadaa priekslaiciigi pasuutu ar Ryanair leetu aviobiljeti pa 30-40eiro turp un atpalalj un par 110 eiro var apmekleet all inclusive bordeli Vaacijaa.tiem kuri te aizstaav cenas LR 100-150 eiro,iesaku turpinaat taas maksaat un veel piemest dzeramnaudas,peec dazhiem gadiem buus videejaa meitenju cena LR kaadi 250eiro pie muusu algaam kaadas vinjas ir. :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.