Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Monika 20547419
Ierakstīts

Sludinājums (no www.puh.lv):

Нежная милая стройная блондинка Моника💝 знаю очень много способов сделать мужчине приятно🥰😋 жду с нетерпением к себе в гости с хорошим настроением 😍 пиши в ватсап 😘😘😘😘😘😘♥️

Foruma meklētājs neatrada citu tēmu kura varētu būt par šo meiteni.

Bildes smukas - tad nu nolēmu pārbaudīt kas un kā. Lielu cerību, ka tās varētu būt īstās bildes, protams, nebija, bet varbūt feja vismaz līdzīga.

Kontakts whatsapp caur operatoru. Takse deviņi sarkanie par pusstundu un divreiz vairāk par stundu. Vieta Vecrīgā netālu no Galerijas Centrs.
Pārsteigums tiekoties - meitene pilnīgs pretstats bildēm, tumšmate, nevis blonda. Man tika piedāvāta (šķita ticami, bet nu kas zin) versija, ka strādājot divatā un mainoties, šoreiz, lūk, sanācis tā, kā nu sanācis - vai es esot uz mieru palikt. Ņemot vērā, ka nebiju ieciklējies uz īpašu vajadzību pēc blondīnes, svarīgākais bijs tas, ka arī sastaptā tumšmate savā ziņā bija pievilcīga. Gadi gan šķiet tuvojas 40, bet kopta, laipna, ar joprojām labu figūru. Arī seja simpātiska, nojaušams, ka bijusi ļoti skaista, tagad - vienkārši skaista. Krūtis dabīgas, vēl joprojām pievilcīgas. Attieksme laipna, centīga, kā pārsvarā ar ukrainietēm tas man gadījies.
Izteiktu mīnusu varētu pat teikt, ka nav, ja neņem vērā, ka "pirmā svaiguma", protams, pie zināmiem gadiem un tajos piedzīvotā (feja gana pieredzējusi biznesā) vairs nav.
Orālais centīgs, vairāk tāds uz maigo pusi, man bija ok.
Tālāk pozas var izvēlēties pēc patikas, ļaujās, procesā piebalso gan ar ķermeni, gan mazliet arī vokāli.
Ir pieejami kaut kādi parastie dopi, kurus neizvēlējos.

Kopumā fejai - 8/10, pēc manas vērtes. Ja fejai būtu par gadiņiem 10 mazāk, būtu 9/10 vai varbūt pat visi 10/10, bet nu šobrīd tā.

Dzīvoklis, tīrība, dušas un pārējās servisa lietas - 10/10

Ja satieciet arī blondo draudzeni, uzrakstiet :)

Screenshot 2025-07-28 at 23.25.14.png

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.