Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
On 2/11/2024 at 8:01 PM, Delfi komentētājs said:

Nekas tāds - aizbraukt uz pritonu , bez dusas un palikt , tas jau ir līmenis !👍

Meitenei augums ir super. Tādas it retums. Petit cienītājiem. Un to ka tas ir pritons to tu saproti tikai tad kad pec naudas iedošabas tālāk pat koridoru neved. Un tad arī tā vērīgāk apskati apkārtni . Sākumā pētam taču meitenes 

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
On 2/11/2024 at 5:42 PM, tims said:

 

Man vienam škiet, kkas galīgi, šim cilvēkam ar domāšanu nav pareizi:

Kamēr darbināju sāka smirdēt -> noteikti bij/ir slima -> Bail saslimt -> izvilcis ārā pa teisno maucu pie citas ! 

Laidu pie pārbaudītas vērtības kur nekas nesmird, ir normāli apstākļi un arī iespēja nomazgāties.  

Pēc tā ūķa apmeklēšanas nevar tak pa taisno uz mājām doties.

Bet ja kas neviens tev netiek analizēt manu domāšanu.  Labāk uztraucies par savu.

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
On 11/30/2023 at 10:30 PM, gshock said:

Sī man šķiet ir viena no čigānietēm. Jelgava - Rīga.  Abas draudzenes. Otra ir tā mazā petite tipa. Abas vienu brīdi  pieņēma Kastrānes ielā. Bet iespējams man tikai tā liekās.  Šodien sakontaktēju ar šo. Kad nosauca Mārkalnes 1 teicu, ka tikko tur biju, ka nepatika un aizbraucu prom. Viņa atbildēja, ka tā esot bijusi viņas draudzene, ja nepatika, tad viņa pati būs pēc pusstundas pati, jo pašai nebija laika un piespēlēja draudzeni. Bet es biju aizbraucis uz pavisam citu sludinājumu -  Madara, 18 gadi, 20567834, arī Mārkalnes 1 (visticamāk sakritība) Nu tādā midzenī es pirmo kāju spēru. Viena maza istabiņa, gaisma nav, teica, ka tā jābūt. Mēģināju ar telefona zibspuldzi atrast gaismas slēdzi, neatradu, tikai drošinātājus. Spīdināju apkārt ar telefonu, skatos divi mazi suņi pa kājām maisās, bail bija uzkāpt virsū, vienu no suņiem sauc Aivars. Neliels dīvāns, baigais bardaks, logs aizsegts ar palagu, kautkādi vadi karājās gar sienu, neredzēju ne wc, ne dušas telpu. Diezgan baisi. Riktīgs pritons. Tas pat nav dzīvoklis , vienkārši  neliela telpa. Pati meitene jauna, tieva, šķita ok, bet radās tāda sajūta, ka kāds viņu tur ir "iespundējis". Kautkāds džeks arī ik pa laikam iznāca ārā no kāpņu telpas pārlaida acis pa pagalmu un iegāja atpakaļ. Pēc vecuma varētu būt viņas tēvs. Izteicu nožēlu par tādu tumšo ekstrēmu un aši devos prom. Varbūt kādam arī ir kāda pieredze ar šo Madaru  20567834, interesanti būtu palasīt.

Es arī netīšām aizkūlos uz to ūķi.  Meitene pati diezgan ok - augums labs, seja arī daudz maz, tikai uzmālēta.  BET 1) tā vietā ir konkrēts pritons.  Smirdīgā koridorī ierīkots midzenis. Tieši pretī durvīm.  Nav tur pilnīgi nekā izņemot vecu dīvānu uz kkadu uzklātu lupatu. Nav duša, nav tualete, nav nekā. Tikai netīrība un tumšs nedaudz smirdīgs midzenis.  

Lai nu kā- tajā brīdī domāju ne ar īsto galvu un piekrītu.  Meitene pati bija ok. Petit ar smukām krūtīm.  BET kad sāku ņemt priekšā- smirdēja pēc zivs. Viņa noteikti ir slima. No tās smakas visa gribēšana pārgāja un palika bail ka kko noķeršu. 

 

Viņai par salvetes nebija ko iedod . Devos prom un pa taisni pie citas meičas kurai zināju ka ir normāla vannas istaba. Tur nokniebos kārtīgi un nomazgājos 2x (pirms un pēc) 

 

Bet tāpat, līdz pat pasam vakaram jau kad biju mājas man joprojām likās ka visur jūtu to zivs smaku . Mazgājos trešo reizi . Tikai nākošā rītā atgāja. 

Rezumē- pa 50 eur Tu dabu to kas maksā 50 eur - šausmas.  Nav vērts sevi traumēt. 

 

Meičas gan žēl - gan jau atkarīga un ir kāds sutiners 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.