nuuuuu beidziet tak te njemties kam ir entuziasms tas tak lai aiziet ciemos un nebuus te jaastriidas laba/slikta, daarga/leeta, reklaama/antireklaama...
Runa jau nav par kadu konkretu mauku, bet par vairumu sejienes viriesu, kur viegli un letticigi uzkeras un vienas maukas reklamas trikiem. Padomajiet pasi, kapec lai vina te teiktu, es ar jums nee un nee, ja pati labi zin, ka ta ir vinas nauda un darbs. Paradiet man vienu tadu sitas profesijas parstavi kura skatitos ar ko, nevis par cik....
klau kur tev atrodas smadzenes? priekshaa zemaak par vidukli vai aizmuguree tanii pat augstumaa?
Tavs teiktais noziime tikai to kaa esi leets teevinjsh nevis viirietis. Zini ar ko atshkjiras prostituute no maukas? Tu pirmas nepaziisti. Taapeec guli ar maukaam. Es ar maukaam negulju un neguleeshu. Tieshi maukas atver kur katram kaajas.
Otrkaart, mans viedoklis ir par labu vinjai, jo nedomaaju viss, ka daudzas piekritis nodarboties ar kaut kaadu lelli. Labaak tachu ar dziivu nekaa ar maaksliigu. Es teiksim arii nepiekristu sexot ar lelli arii par lielu naudu, it iipashi sievietes priekshaa.
Cita lieta ir meitenes no sexshop Labi. Tur ir gan meitenes, kuras pasexos ar vibratoru, bet ir arii kas atteiks. Man ir bijushas agraak pazinjaas gan taadas, gan taadas.
Ierakstīts
фото не её 100%