Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Gribu.lv Palagmile
Ierakstīts
55 minutes ago, Camry1212 said:

Čau Mārīt, visu laiku tu par to Sofiju te spamo, pirms tam bija 100 eiro tagad 150?? Tu vispaar esi vinju pisis vai tikai sapņo??

Viņš pat nezina, cik īsti viņa maksā, tā Sofija... Sludinājumos vēl vakar bija 100, ja nekļūdos...

Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
On 9/19/2025 at 8:23 AM, cucispeps said:

Vot mājas vecāko es gan paņemtu priekšā. 

Cik viņš prasa? Kā ar kompresiju tur?

On 9/19/2025 at 1:06 AM, xtris said:

Tautas Kalpone 😁 Jebļas Birojs aplaudē 

Man kaut kur ir viņas pašreizējais numurs, jāpiezvana, cik tagad prasa,un ko piedāvā 

Masiere Zolika
Ierakstīts
4 hours ago, alternatiive said:

Es pa velti ar zini esmu darījis.

Tev visas tik bijušas mauķeles, kur kaut kas vismaz jāieskapē vai jāsapiķo lai iedotu ielikt vai orālais utt.?

Šņabis 0.5 ap 7 eiro par tīri normals Johnny freitag var dabut. Abolsula visā tās bio Rio mio Max un lidlos 0.99 ja ņem normālas lielveikalā 4.50-5Skaiti kopā tur būs labi labi ja pa lielam 15. Eiro. Tik kas tā tāds ir? taa kāda kurā sēž starp maximu un pie centraltirgus blakus odīšniekiem un "sliktā" periodā ieņem to ar?

Nesapratu tavu jautājumu... Jāieskape,jāsapiko....var latviski, lūdzu?

3 hours ago, Maris36 said:

Es arī biju pie šiš Sofijas 

Viņai visi caurumi ritigi izļurkāti

bet kopumā simpātiska meitene un cenšas

Kurai izlurkats? Mute vai tad arī bez kompresijas?

Masiere Zolika
Ierakstīts
2 hours ago, Pixer said:

puhaa viena pa shnabpudeli,abolu sulu un cigaareshu pacinju dot,bet ar 20 bus pa maz 😂

Nu es esmu jājis arī par cigaretēm tikai, mana pirmā maukele, bija kā traka uz seksu, pīpēja, un pa 5 reizēm pa dienu, ir visur, pļavā, mežā, dzīvoklī, un katru reizi beidzu iekšā, citādi šī dusmojās...Ehh, kā gadi aizskrējusi...

Gribu.lv Palagmile
Ierakstīts
3 hours ago, jao said:

Palagmile tik analo nepiedāvā, savādāk ar viņu var darīt ko grib.... nav jauna un vizuāli nu tā....bet atdeve ir laba un sūkāt viņai patīk...

Tas arī ir galvenais, lai labi ņem mutē, un līdz finišam...Dibens man nav tik svarīgs. Būšu LV kaut kad drīzumā,tad obligāti notestes

Gribu.lv Palagmile
Ierakstīts
1 hour ago, davis9800 said:

Es laikam sākšu vemt...

Nopietni jus te kads par krunkainu vecu resnu kazu maksājat? Tādām būtu jālūdzas lai pa velti viņu drāž 

Un vēl tas karoče kolhoza priekšniece :) veee par to maksāt???

Nu,iesaki tad kādu jaunu,kurai var beigt mutē? Jaunās tagad vispār izlaidušās, pēdējā laikā pat ar Belku nez kas noticis, tur kaut kāds čalis tagad ceļ telefonu...

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts

Ir kāds bijis pēdējā laikā pie šīs? Nesen man atrakstīja, ka par stundu jau 80, (varot 2*), 30 min - 60 euro. Varot arī kuni, minets bez gumijas, sex ar gumiju... 

Var kāds apstiprināt šo, esat arī saskārušies ar šādiem cipariem pie Baibas? 

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
1 hour ago, Jahonts said:

Viņai ir pat savs tg kanāls.

Reizēm ieliek bildes, citreiz pat video no procesa.

Varbūt ka tie pārbaudīti kadri ar ko kniebjas, bet nu ja tas viss bez gumijas, sasodīts, padomājiet vai jums to vajag 🥳

Kā atrast viņu TG? Atsūti privāti

Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
On 7/24/2024 at 7:30 PM, KASNU said:

Glorija tinderī sastopama

Kā atrast? Ir kāds darbinājis deputātes kundzi,pēc pēdējiem notikumiem Saeimā? 

Agrāk viņa ļoti aktīva bija soctīklos, tagad kaut kā pieklususi...Bet pamēģināt gribētos,godīgi saku...Par naudu gan jau vienotos,jo tās viņai droši,ka trūkst... :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.