Tev visas tik bijušas mauķeles, kur kaut kas vismaz jāieskapē vai jāsapiķo lai iedotu ielikt vai orālais utt.?
Šņabis 0.5 ap 7 eiro par tīri normals Johnny freitag var dabut. Abolsula visā tās bio Rio mio Max un lidlos 0.99 ja ņem normālas lielveikalā 4.50-5Skaiti kopā tur būs labi labi ja pa lielam 15. Eiro. Tik kas tā tāds ir? taa kāda kurā sēž starp maximu un pie centraltirgus blakus odīšniekiem un "sliktā" periodā ieņem to ar?
puhaa viena pa shnabpudeli,abolu sulu un cigaareshu pacinju dot,bet ar 20 bus pa maz 😂
Nu es esmu jājis arī par cigaretēm tikai, mana pirmā maukele, bija kā traka uz seksu, pīpēja, un pa 5 reizēm pa dienu, ir visur, pļavā, mežā, dzīvoklī, un katru reizi beidzu iekšā, citādi šī dusmojās...Ehh, kā gadi aizskrējusi...
Nopietni jus te kads par krunkainu vecu resnu kazu maksājat? Tādām būtu jālūdzas lai pa velti viņu drāž
Un vēl tas karoče kolhoza priekšniece veee par to maksāt???
Nu,iesaki tad kādu jaunu,kurai var beigt mutē? Jaunās tagad vispār izlaidušās, pēdējā laikā pat ar Belku nez kas noticis, tur kaut kāds čalis tagad ceļ telefonu...
Ir kāds bijis pēdējā laikā pie šīs? Nesen man atrakstīja, ka par stundu jau 80, (varot 2*), 30 min - 60 euro. Varot arī kuni, minets bez gumijas, sex ar gumiju...
Var kāds apstiprināt šo, esat arī saskārušies ar šādiem cipariem pie Baibas?
Kā atrast? Ir kāds darbinājis deputātes kundzi,pēc pēdējiem notikumiem Saeimā?
Agrāk viņa ļoti aktīva bija soctīklos, tagad kaut kā pieklususi...Bet pamēģināt gribētos,godīgi saku...Par naudu gan jau vienotos,jo tās viņai droši,ka trūkst...
Ierakstīts
Iekšā arī esi laidis? Je...al