Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lēts Orālais.
Ierakstīts

gan Rumbulā, gan Lienes ielā mēdz dažreiz pagadīties arī kāda konfekte, bet pārsvarā tur ir diezgan švaka izvēle. Cenas jau ilgstoši nemainīgas - minetam 20, un sexam 30 eiras. Ja gribas fiksi un bez īpaša gandarījuma izšaut pautus, tad šis lētais variants der. Arī puh un intim sludekļos kaut ko var meklēt, bet tur ar šādām cenām tikai begemoti.... ja reiz pat abas resnās māsas Aļinkas par kniebienu prasa 70 :):):)

Margotta 24401007
Ierakstīts

Sveiki, biedri!

Sen neesmu šeit rādījies un sen neesmu arī atstājis savu komentu, bet par šo kucīti klusēt nevaru... biju pirms dažiem mēnešiem, un dabūju tādu ablomu, ko citiem nenovēlu - šī man ar kaut kādiem akmeņiem bakstīja mugurkaulā tā, ka bija pat jāaizrāda, un domāju, ka īsti pareiza masāžas tehnika tā nevarētu būt. Vēl jo vairāk, par 50 eirām viņa man nodarīja vairāk sāpju, nekā prieka, bet no savām drēbēm nenovilka pavisam neko, un manam saceltajam pimpim pieskarties kategoriski atteicās. Nevienam neiesaku, un pats pie šīs cūkas, kura sola 7. debesis, nekad neiešu. Ja kādam ir paveicies ar viņu kaut ko sarunāt - respect! bet man palika tikai negatīvas atmiņas, tādēļ arī šāda atsauksme. Lai Jums visiem laba diena!

Mature 296883**
Ierakstīts

Biju. Balzaka vecuma dāma virs 50 gadi. Pēc figūras apaļīgāka salīdzinājumā ar 2012.gada ielikto foto topikā. Tagad ieliktais viņas foto feiks, vienīgi, bilde ar krūšu tuvplānu varētu būt viņas. Seja pa briesmīga, masīva, sapampusi. Nogurusi, var teikt labi papista sieviete. Acīm redzams pēc sejas, ka ir bijusi vairāku gadu regulāra pieredze ar alkoholu. Attieksme laipna, klasiska parunāšana par neko, pirms - starp - pēc. Runā latviski. Piedāvājums absolūti klasisks - masāžu neprot darīt, minets seklais ar mēles pabraukāšanu pa peni, dziļo minetu neprot. Klasiskais sex jeb spraudiens, patik lēns ar nelielu amplitūdu, ātri nogurst - izņemot misionāru pozu. Sekla peža - piemērota īsiem un resniem pimpjiem. Ja tavam pipukam tuvu 20cm un vairāk, iespējams nesanāks papist viņu visā amplitūdā. Dupsī iespraust neļauj. Tā kā esmu lielu krūšu cienītājs, tad uzrādītās 6.izmēra krūtis tomēr dzīvē atbilst 4. izmēra krūtīm. Krūtis nokarājušās, mīkstas, nav formīgas, klasisks variants dabīgām krūtīm sievietei virs 50 gadi.

Kopsavilkums -  neko labu un sliktu patiekt nevaru, man personīgi - nepatika. Ja tev patīk 70.gadu nesteidzīgs konservatīvs klasiskais sex ar balzaka vecuma sievieti un desertā palaizot viņas pežiņu, tad tas domāts tieši tev. Ja gribēsi pa moderno, ātri, stingri, elastīgi - sanāks stipri vilties.

Tiem, kuri nezina, paskaidroju, ka Balzaka vecuma dāmas nenozīmē matures un pat ne milfus, un arī ar paša Balzaka vecumu tam nekāda sakara, bet ar šiem vārdiem apzīmē sievietes, kādas savulaik patika Balzakam - un tās ir dāmas vecumā ap 35... :)

Sany 21 No Intim 28253128
Ierakstīts

Sveiki, biedri!

Laikam tiešām būšu nokļūdījies - runa bija par Baznīcas ielu (Skolas ielai nākamā paralēlā), bet būtību tas nemaina - es tērēju savu laiku, braucu, gaidu, zvanu.... bet otrā pusē klausuli neviens neceļ. Skaidrs, ka otrreiz vairs turp braukt negribēšu, jo šādu attieksmi pret sevi nejūtos pelnījis. Tas pats attiecas uz otru adresi - Katoļu ielā 9. Ja citiem ir gājis labāk, man par viņiem prieks, bet pats šīs aktīvistes vairs nemēģināšu apciemot un vismaz manu naudu viņas točna nepelnīs... 

Sany 21 No Intim 28253128
Ierakstīts

Ilgāku laiku intim.lv un arī citās lapās diezgan ilgi sludinās Sanija, Sany, Liāna, Samanta.... vecums 21, telefons 28253128. Pa telefonu izklausījās patīkama balstiņa. Pirms daām nedēļām sarunājām tikšanos Skolas ielā ēkā pretim Latvijas hotelim. Kad atbraucu, šī klausuli vairs necēla. Vakar tas viss atkārtojās, tikai adrese bija cita - Katoļu ielā 9. Personiski es šo razvodu meistarieni lieku savā melnajā listē, un citiem, kuri plāno pie viņas braukt, iesaku vēl reizi padomāt, vai ir vērts tērēt savu laiku.

post-16411-0-35054600-1461161421_thumb.jpg

Sanija (28) Ziepčikā; 28920309
Ierakstīts

Roberto, nevajag jaukt pimpi ar pirkstu! Tas, par ko tu raksti - tā ir cūcība, par ko uzmetējas ir taisnā ceļā jāsūta uz Black-list. Pirms tam mēs runājām par reāliem zaķiem, kuri strādā pēc iespējas godīgi, bet mēdz pablēdīties ar sludinājumos ievietotiem parametriem - bildēm, svaru, vecumu utt. Tādēļ ja tiek konstatēta šāda feikošana, tad tiešām vienīgai pareizais risinājums ir vienkārši iet prom un paskaidrot, ka realitāte neatbilst reklāmai. Kas zina, var būt pēc kāda laika (ja šī lieta aizies tautās masveidīgi) arī sludinājumos sāks parādīties ar vien vairāk patiesas informācijas.

Ierakstīts

Roberto, atslābsti, būs jau labi! :lol:

Ceru, ka Tavam aicinājumam neviens no foruma biedriem tomēr nesekos. Tas būtu pārāk nekrietni. Drīzāk varu piekrist Ling12, kurš ieteica vienkārši atteikties no pakalpojuma, kad meitenes tiek pieķertas feikošanā ar bildēm, svaru un vecumu. Tas, ka viņām vismaz stunda no katra klienta būs jāsēž piespiedu dīkstāvē - tas jau ir pietiekams sods (gan morāls, gan finansiāls)

Ierakstīts

tad kad tu grasiitos pirkt autinu un brauktu s klases mersi skatiities kas bija bildees un tev prieksaa ir sapuvis zapins tad ar tev tik pofig attieksme buutu? (toks nav jau teikts ka bildes iistas???)

Ble ZB visas sitaas kuces ar taam feik bildeem es stingri iesaku veidu kaa paarmaacit vinas, ja bilde neatbilst tad izdraaz un ej prom nesamaksaajot pasaki ka maksaasi tai meitene kas bija bildees tad lai sanija velk to modeli no taa saita surp uz savu sapuvuso ziepcika hatniku

Roberto ir reāli nikns... protams, ka tā darīt nedrīskt, un paralēles ar mersi arī nav īsti korektas. Man reiz noklājās auto, un vajadzēja paņemt rent-a-car. Bija apsolīts A4, bet kad atbraucu pakaļ, izrādījās, ka ir dabūjams tikai Huj-dai Getz... Man bija iespēja viņus pasūtīt, bet tomēr piekritu tam, kas ir, jo braukt ar kaut ko jau vajag. Sanijas gadījumā bija līdzīgi - varēju no viņas uzreiz atteikties, un tas ka es pie viņas paliku, bija mana izvēle. Tas, ka turp vairs nebraukšu, arī ir mana izvēle... Bet es tomēr palieku pie viedokļa, ka katram darbam ir jābūt atalgotam. Protams, ka sludekļos bildes mēdz būt feikas, un arī aizkrāsoti ģīmji ir ierasta padarīšana, bet vecumu un svaru tomēr sludinājumos vajadzētu norā'dit korekti, lai nepistu prātu klientiem, jo pie 37 gadīgas laikam es tomēr nebūtu braucis

Ielenes
Ierakstīts

Grīziņkalna rajonā pat ziemas mēnešos viņas tur grozās, domāju uz vasaru paliks tikai vairāk. Protams, 90% no viņām tādas, ka labāk nevajag... ja vien nav vēlme kaut ko saķert...

Grīziņkalns ir tas pats pieminētais Pērnavas - Asara ielu rajons... Protams, ka saķert var da-jebko un da-jebkur, tādēļ jau mums galva un pietiekamas zināšanas, kā tos riskus pēc iespējaas mazināt. Starp citu, arī šajā rajonā mēdz pagadīties daži forši zaķi, kuri grib un prot strādāt, turklāt izskatās pat ļoti patīkami, bet varu piekrist, ka pārsvarā tur ir diezgan nebaudāms kontingents.

Dažreiz, kad gribas kādu fikso minetu, es pa to rajonu izmetu līkumu ar auto, un 8 gadījumos no 10 palieku gribot, jo no piedāvātā sortimenta nav ko izvēlēties, ja vispār tur kāda ir.

Ierakstīts

šķiet, ka šajā forumā vēl neapspriesta darbone (vismaz es komentārus neatradu).

http://www.sexriga.lv/en/direct/8295/sanija-28920309

Jāsāk laikam ar to, ka nav viņa nekāda Sanija, bet drīzāk Saša vai Šura, bet mūsu gadījumā tam nav lielas nozīmes. Latviski runāja diezgan labi. Ja viņai patiešām ir 28, tad jāteic, ka diezgan nolietota. Visticamāk, ka viņai tomēr 28 bija pirms gadiem 6-7.... Biju pie šīs aizbraucis, un - pamatīga vilšanās! Klientus uzņem Valdeķu ielā, dzīvoklī, kuram remonts taisīts pa ātro un pa lēto - logi un grīdas nomainītas, bet durvis un vannas istaba palikusi sākotnējā izskatā.Masāžu taisīt neprot. Minets vidēji dziļais un vidējs pēc būtības. Sex bija mazliet labāks, bet arī so-so.

Vienīgais, kas patika - tie bija pupi. Reāli pupi! Sulīgi (vai gaļīgi), stigri pupi - nav ne par lielu, ne par mazu, kaut arī esmu mazo sportisko pupiņu cienītājs, bet šitie bija labi. Sludinājuma bildēs seja ir aizkrāsota laikam ne tādēļ, lai viņu radi nepazītu, bet tādēļ, lai klienti nenobītos, jo pēc ģīmja šī diezgan atbaidoša. Bildes visticamāk feikas, bet var būt, ka fotošopā uzlabotas vai paņemtas no jaunības dienu arhīva, jo dabā viņa ir vismaz par 10-15 kg smagāka, nekā no bildēm varētu spriest (un nekā norādīts sludinājumā). Es viņai ietektu mazāk ēst un vairāk kustēties.

Attieksme pret klientu diezgan pozitīva un pieklājīga, bet jūtama vēlme pēc iespējas ātrāk pabeigt savu netīro darbu un pavadīt klientu līdz durvīm. Kamēr biju dušā, šī jau paspēja uzvikt džīnas un pupturu. Tikai pēc tam šī nevainīgi apvaicājās - vai vēlos vēl masāžu? Protams, ka neko negribēju, bet uzteicu šo pieklājību. Rezultātā par 30 minūtēm nācās atstāt 30 lašus. Jāmaksā uz priekšu, kas man dikti nepatīk.

No manis "Sanija" saņem šādu vērtējumu:

vannas istaba - 4/10;

pārējās telpas - 8/10;

masāža - 0/10;

minets - 5/10;

sex - 6/10

attiesme - 8/10

Pilnīgi droši, ka pats pie viņas vairs nebraukšu

Ielenes
Ierakstīts

ja es pareizi saprotu, tad runa ir par +/- pāris kilometru distanci pa labi un pa kreisi no Ķekavas apļa (sākotnēji braucot no Rīgas puses)? Vai tomēr tā pieminētā Ķekavas novada zīme ir kaut kur citur? Ir vēl varianti?

Ielenes
Ierakstīts

Sveiki, biedri!

Manā atmiņā šobrīd ir tikai trīs vietas, kur meičas piepelnās uz ielas:

1) Pērnavas-Asara-Lienes-Pļavas utt. ielu rajons;

2) Rumbulas-Salaspils trase;

3) Ķekavas apļa rajons.

Pēdējā laikā visas šīs vietas ir diezgan patukšas. Vai tiešām visas ir pārvākušās uz interneta plašumiem un sēž mājās vai "masāžas" salonos?

Kādam ir info par citām mauku tusiņu vietām uz ielas?

Trans "meitene"
Ierakstīts

Negribu nevienu nosodīt - katram sava gaume un savas vājības (bet vispār jau mazliet ņirdzīgi , ka it kā normāliem džekiem gribas iesprausties pakaļā citam džekam). Protams, ka visi šie bilži un visi sludinājumi ir feiki - šaubu nav.

Bet viena lieta, par ko gribu brīdināt asu izjūtu cienītājus, kuri tomēr grib pamēģināt izpakaļot kādu pidarasu (laikam jau, lai apmierinātu savu gejisko dziņu) - esiet uzmanīgi, jo kaut kur lasīju, ka dažos sludinājumos tiešām var atrast kādu, kurš uzaicina ciemos uz "laba laika pavadīšanu", bet tur notiekošais tiek uzfilmēts. Tad tie nelieši ne tikai no tevis paņem naudu par to, ka no latentā pidara ir tevi pataisījuši par reālo pidaru, bet vēl noskaidro arī mašīnas numuru, ar ko pilnīgi pietiek, lai uzzinātu citus datus, un tad sāk izspiest naudu par uzfilmētā materiāla nenodošanu atklātībai (darba biedriem, ģimenei vai vienkārši nenopludinātu jauno video interneta plašumos).

Tādējādi padoms pavisam vienkāršs - ja esi slēptā vai atklātā formā pidars, tad uzmeklē tādu pašu pidaru, un gan jau jūs kaut kā sapratīsities. Bet turīgākiem biedriem, kuri tiešām vēlas izdrāzt kādu trasformātoru ir jābruac uz Taizemi - tur to kropļu ir vairāk kā pie mums mēslu....

Massiere Imantā.
Ierakstīts

telefons pieder vienai īsteni nepatīkamai būtnei, bet strādā pavisam citas meitenes. Agrāk tur bija diezgan foršs zaķis (šķiet, ka Dace vārdā, bet varu kļūdīties). Tā strādāja labi, ar pozitīvu attieksmi pret klientu un savu darāmo darbu. Masāžu veica pa pliko, un masāža tiešām bija kvalitatīva. Arī happy-endings bija labs, kaut arī viņa atteicās sūkāt.

Laumiņa ir pavisam cits stāsts - var būt pēc ģīmja ir smukāka, bet strādā slinki un pavirši, mehāniski nomasē, nodročī un - čau, atā. Arī aiztikt sevi ļāva ļoti ierobežoti, biksītes nost nevilka, un vēl lūgties vajadzēja, lai pupturi novelk. Vienu vārdu sakot - pievienojos bidriem, kuri jau iepriekš pasludināja skarbo "Neiesaku!"

Par Margo neko daudz nezinu - paskatījos uz bildi, un viņa priekš manis likās par lielu, tādēļ nemaz neaizbraucu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.