Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (nika @ Oct 7 2006, 08:51 PM)
Pašlaik mēs esam divi. Bet ir radusies doma, ka varētu pievienoties 3-ais/ā, 4-ais/ā.. Bet kā lai atrod cilvēku, ar kuru būtu patīkami šādas jaunas izjūtas iegūt?

Vari pamēģināt meklēt saitos www.tauta.lv ; www.gribu.lv

Viktorija
Ierakstīts

QUOTE (zonda @ Feb 3 2006, 11:35 AM)
Plus veel dzheki sajuusminaas ka suukajaa bez gumijas:(( Moshka lai iet paarbaudaaas no saakuma, idioti!!

Es apbrīnoju to vīriešu drosmi, kuri ne acis nepamirkškjinot, ļaujās orālajiem priekiem bez aizsarglīdzekļiem.. ohmy.gif galu galā tachu paši esat ģimenes cilvēki.. Vai tad esat mazie bērni, ka nezinātu, ka orālā seksa laikā ir iespējams inficēties (vismaz ar kādām piecām) seksuāli transmisīvajām slimībām. Meitene siekalām škjīstot ņemās un laiza vīrietim visu ko tik vien var nolaizīt un aplaizīt, tādējādi pati kļūdama par reālu infekcijas perēkli pārnēsājot slimības no viena pie otra...

Gribās Jums ieteikt, ka tādos brīžos padomājiet ne tikai ar savām mazajām galviņām, bet arī ar galvu. wink.gif Galu galā padomājiet par savām otrajām pusītēm, ko Jūs viņām teiksiet, ja būsiet sakjēris šādā veidā kaut ko pavisam nejauku... unsure.gif

Estere
Ierakstīts

QUOTE (LadyLux @ Nov 15 2004, 02:30 AM)
HVZ.Par ekstreemu nemaz nemaaku noformuleet kas tas buutu, katrs to traktee savaadaak un meitenes shad tad sho pakalpojumu atziimee anketaa, citas tur saskata sex uz jumta, citas tipa kaa zelta lietu utt. Varbuut kaads vareetu noformuleet kas ir extreems un no taa arii vadiisimies:)

Manuprāt, meitenes ar vārda "extrēms" pie pakalpojumu norādes, nemaz pašas neapzinās, ko šis vārds sevī ietver un patiesībā nozīmē. blink.gif Drīzāk, domāju, ka viņas ar to ir domājušas kaut ko mazliet atškjirīgāku no tradicionālā seksa, piemēram "Zelta lietutiņu", varbūt arī "Bargo kundzi" un tamlīdzīgas S/M izklaides. škjiet, ka katrs interesents var to individuāli noskaidrot, ko katra no šīm meitenēm ir domājusi un kas viņasprāt ir extrēms. smile.gif

Keita
Ierakstīts

QUOTE (vaditi @ Jul 20 2004, 06:00 PM)
Vispaar jau peedeejo reizi man ne visai patika. Apgaismojumu vannas istabaa sataisiit jau triis meeneshus nevar, gulta dikti chiikst. Laikam jau gatavojas Keita pamest savu darbinju Riigaa. Brauks pie drauga uz laukiem.......sad.gif((

Nu ko tad Tu tā sabēdājies? smile.gif Te jau jaunu, skaistu meiteņu diezgan, saitā "Ladylux" vien jau cik, gandrīz katru dienu jauna smile.gif vari kaut katru nedēļu braukt pie savas, iespaidu būs atliku likām. wink.gif varēsi visiem cīņu biedriem pastāstīt savus piedzīvojumus, visi būs priecīgi. smile.gif

Kas attiecās uz apgaismojumu manā vannas istabā, tad manuprāt, grīdas lampa ir daudz intīmākas atmosfēras radītāja un ir daudz inchīgāka, nekā griestu lampa. Ja tādējādi Tu uzskati, ka apgaismojums ir sabojāts un Tu neko neredzi, degot grīdas lampai, tad vairāk šo faktu nekomentēšu.. cool.gif Tici man, tā ir mana izvēle, vai vannas istabā degs grīdas lampa vai griestu lampa, galu galā rezultāts ir viens un tas pats. smile.gif Un, manuprāt, šim faktam, konkrēti - apgaismojumam vannas istabā, vispār ir ļoti minimāla nozīme braucot pie sievietes. tongue.gif

Paliidziet ar Keitas foto!
Ierakstīts

QUOTE (Harrison @ Jun 15 2004, 02:57 PM)
[/quote]
A bildiiti bez PM nav iespeejams visiem dabuut? rolleyes.gif

Harrison, šajā sakarībā, šajā pat lapā, jau esmu vienreiz izteikusies.

Vari vēlreiz pārlasīt, (mazliet augstāk) manu postējumu- Posted: Feb 25 2004, 09:01 PM

Keita
Ierakstīts

QUOTE (tevins @ Jun 1 2004, 09:50 AM)
Es te izlasiju ka pie Keitas viss ir forsi vienmer. Man skiet ka vinja ir no tam "mates meitam" smile.gif. Nu NEPATIKA man dzivoklis, netirs nesakops, un pati jau ari pec caklas meitenes neizskatas un seksa ari tada ljoti slinka (varbut nogurusi bija). Bet no visam meitenem si laikam bija no viss sudigakam...

Cien.memberi "tēviņ"! smile.gif

Būtu ļoti jauki, ja Tu rakstītu komentārus par mani, ja patiešām būtu arī reāli bijis pie manis, bet fantazēt par neesošiem faktiem gan nav īsti korekti no Tavas puses, jo gribētu piebilst, ka manā dzīvoklī vienmēr viss ir tīrs un sakopts.

Ar cieņu,

Keita.

Keita
Ierakstīts

QUOTE (kazzz @ Feb 27 2004, 02:46 PM)
QUOTE (marihuans @ Feb 27 2004, 02:16 PM)
Keitai, vai tai pašai Evai Juglā līdz šim bija telefons 6761546.
Tagad telefonam nav pat ienākošo zvanu, vai kāds var palīdzēt? dry.gif

mazaak piipeet vaig, par Keitu jau te ir daudz informaacijas, nnemot veeraa, ka vinna regulaarie iegriezzas ssai forumaa, vai nebuutu vieglaak aizsuutiit PM? nevis veidod bezjeedziigus topicus!

šajā Forumā ir viena liela priekšrocība - privāto ziņu nosūtīšanas iespēja (PM). wink.gif

Ierakstīts

QUOTE (kazzz @ Feb 26 2004, 12:49 PM)
QUOTE (Ketija @ Feb 26 2004, 12:36 PM)
d-man, es patiešām nepārdzīvošu, ja Tu esi izlēmis pie manis neatbraukt, tikai tāpēc, ka neesmu šeit izstādījusies visās iespējamajās pozās publiskai apspriešanai.  smile.gif  šeit patiešām var atrast tik daudz skaistu un jauku meiteņu, kuras apciemot, izvēlies vienu no viņām un aizbrauc ciemos. Protams, ka tā ir tikai un vienīgi Tava izvēle, pie kā braukt un pie kā nē. Un tad, ja Tev būs noskaņojums padalīties iespaidos, tad pastāsti to arī citiem.  wink.gif

Bet vai tad tu pati neesi skaista un jauka meitene??? unsure.gif

Nu nezinu, nezinu, kazzz, vai varētu konkurēt ar Tevi daiļumā un jaukumā.. wink.gif

Ierakstīts

d-man, es patiešām nepārdzīvošu, ja Tu esi izlēmis pie manis neatbraukt, tikai tāpēc, ka neesmu šeit izstādījusies visās iespējamajās pozās publiskai apspriešanai. smile.gif šeit patiešām var atrast tik daudz skaistu un jauku meiteņu, kuras apciemot, izvēlies vienu no viņām un aizbrauc ciemos. Protams, ka tā ir tikai un vienīgi Tava izvēle, pie kā braukt un pie kā nē. Un tad, ja Tev būs noskaņojums padalīties iespaidos, tad pastāsti to arī citiem. wink.gif

Ierakstīts

QUOTE (kazzz @ Feb 25 2004, 04:47 PM)
QUOTE (d-man @ Feb 25 2004, 03:59 PM)
Nu...
Tas viss ir baigi interesanti, bet...
Kur tad ir bilde?  cool.gif
Tomeer gribeetos to apluukot.

Es vispaar arii gribeetu apluukot!!!! Tauta pieprasa bildi!!!!

Iisteniibaa nevaru iepriecinaat ar savu bildiiti, jo taas nevienam i-netaa nesuutu. Un arii prieksh kam? Lai vechi vareetu iztirzaat siiki un smalki visos saitos visas manas miiljvietinjas? Nu, nee, paldies, man to nevajag! Taapat jau esmu te daudz ko salasiijusies. Taa luuk! smile.gif Tie, kas ir bijushi pie manis tiem taa nav vajadziiga, bet, kuri nav bijushi, nu nekas, tie paardziivos. Ir jau gana te skaistu, pievilciigu meitenju pie kuraam actinjas paprieceet. Uz taam tad arii skatieties! smile.gif

Ierakstīts

Cilvēks, kurš ir ticis atraidīts savas iespaidīgās dzēruma pakāpes dēļ, jūtās tik ļoti aizskarts, ka ir gatavs nomelnot pat debesis..

Protams, tas ir nožēlojami, ja vīrietis var tik zemu nolaisties un ievietot tāda veida murgainu informāciju publiskos saitos..

Ierakstīts

QUOTE (mr.Realist @ Feb 16 2004, 12:16 PM)
Sveiki

nu biju pie keitas, nezinu kas te viiriem vinjaa patiik, sajuuta ka atnaaci pie mamaas, var jau buut, ka kaadam tas der, man gan bija nepatiikami, gara smagqa, ne vinju pakustinaat, ne pastumt, sad.gif

Taa jau sievishkjis dara ko var , attieksme iecietiiga, bet lai tas buutu uzbudinoshi, tikai tad ja virsuu neskaties, ja apskati tad visa viirishkjiiba nolaizhas un jo vinja vairaak to mociija jo mazaaka taa palika. blink.gif

Varbuut ja tu esi 190 cm. garsh, un vismaz 100 kg. smags tad labi, bet man ...nepatika...

Nu jā, draudziņ, ja Tu esi tikai ap 165cm augumā, tad varu ieteikt apciemot Simonu, kura reklamējās /intimmeitene.lv/, viņas 152cm būs piemēroti priekš Tevis. smile.gif

Tas, ka esmu 175cm gara un vēl nēsāju kurpes uz papēžiem, tas nu ir fakts. smile.gif

Ja kādam ir Napoleona komplekss, tad patiešām ir ieteicams doties pie mazāka auguma meitiņām. smile.gif

Ierakstīts

Man prieks, puishi, ka ciemojoties pie sievietes var guut tik daudz pozitiivu emociju. smile.gif Galu galaa, shkjiet, ka taads ir arii ciemoshanaas meerkjis - izgarshot nianseetu labsajuutu ljaujoties.. Un kaadeelj gan ne? wink.gif Neliela pikanta tikshanaas darbdienas viduu dod iespeeju aizmirsties no ikdienishkjaa.. dazhreiz tas tachu arii ir vajadziigs.. bet tikai dazhreiz.. wink.gif

to rigsxx - piebilde par Nastju bija nevietaa.. smile.gif

Mekleju 2as Bisex
Ierakstīts

(Ketija @ Feb 5 2004, 08:09 PM)

Iisteniibaa nevaru iepriecinaat ar savu bildiiti, jo taas nevienam i-netaa nesuutu. Un arii prieksh kam? Lai vechi vareetu iztirzaat siiki un smalki visos saitos visas manas miiljvietinjas? Nu, nee, paldies, man to nevajag! Taapat jau esmu te daudz ko salasiijusies. Taa luuk!

6220577
Ierakstīts

Nu vai zini.. pashi pagjeerat, un nedod Dievs, buus oraalais bez prezervatiiva (logjiski, ka TIKAI ar!), bet tobish kunnilingu man izdarot un neko nezinot par Tavu veseliibu, man viss ir vienalga?.. ohmy.gif Te nu arii ir shis komentaars Tev par atbildi. - Ja veelies buut droshs par savu veseliibu, tad neapdraudi arii maneejo!

Mekleju 2as Bisex
Ierakstīts

Iisteniibaa nevaru iepriecinaat ar savu bildiiti, jo taas nevienam i-netaa nesuutu. Un arii prieksh kam? Lai vechi vareetu iztirzaat siiki un smalki visos saitos visas manas miiljvietinjas? Nu, nee, paldies, man to nevajag! Taapat jau esmu te daudz ko salasiijusies. Taa luuk! wink.gif Tie, kas ir bijushi pie manis tiem taa nav vajadziiga, bet, kuri nav bijushi, nu nekas, tie paardziivos. Ir jau gana te skaistu, pievilciigu meitenju pie kuraam actinjas paprieceet. smile.gif Uz taam arii skatieties! smile.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.