| QUOTE (zonda @ Feb 3 2006, 11:35 AM) |
| Plus veel dzheki sajuusminaas ka suukajaa bez gumijas:(( Moshka lai iet paarbaudaaas no saakuma, idioti!! |
Es apbrīnoju to vīriešu drosmi, kuri ne acis nepamirkškjinot, ļaujās orālajiem priekiem bez aizsarglīdzekļiem..
galu galā tachu paši esat ģimenes cilvēki.. Vai tad esat mazie bērni, ka nezinātu, ka orālā seksa laikā ir iespējams inficēties (vismaz ar kādām piecām) seksuāli transmisīvajām slimībām. Meitene siekalām škjīstot ņemās un laiza vīrietim visu ko tik vien var nolaizīt un aplaizīt, tādējādi pati kļūdama par reālu infekcijas perēkli pārnēsājot slimības no viena pie otra...
Gribās Jums ieteikt, ka tādos brīžos padomājiet ne tikai ar savām mazajām galviņām, bet arī ar galvu.
Galu galā padomājiet par savām otrajām pusītēm, ko Jūs viņām teiksiet, ja būsiet sakjēris šādā veidā kaut ko pavisam nejauku... ![]()
| QUOTE (Harrison @ Jun 3 2005, 11:06 PM) |
| Kur var redzeet Keitas bildi? |
Savas bildes internetā nepublicēju. Sorry.. ![]()
| QUOTE (LadyLux @ Nov 15 2004, 02:30 AM) |
| HVZ.Par ekstreemu nemaz nemaaku noformuleet kas tas buutu, katrs to traktee savaadaak un meitenes shad tad sho pakalpojumu atziimee anketaa, citas tur saskata sex uz jumta, citas tipa kaa zelta lietu utt. Varbuut kaads vareetu noformuleet kas ir extreems un no taa arii vadiisimies:) |
Manuprāt, meitenes ar vārda "extrēms" pie pakalpojumu norādes, nemaz pašas neapzinās, ko šis vārds sevī ietver un patiesībā nozīmē.
Drīzāk, domāju, ka viņas ar to ir domājušas kaut ko mazliet atškjirīgāku no tradicionālā seksa, piemēram "Zelta lietutiņu", varbūt arī "Bargo kundzi" un tamlīdzīgas S/M izklaides. škjiet, ka katrs interesents var to individuāli noskaidrot, ko katra no šīm meitenēm ir domājusi un kas viņasprāt ir extrēms. ![]()
| QUOTE (kazzz @ Oct 19 2004, 04:37 PM) |
| http://www.geocities.com/krysty4you |
Kristīna, Tu esi malacis! ļoti jauka lapa, perfekti izstrādāta, un arī visās bildēs Tu izskaties ļoti simpātiska un iekārojama. ![]()
Lai Tev veicas! ![]()
| QUOTE (vaditi @ Jul 20 2004, 06:00 PM) |
| Vispaar jau peedeejo reizi man ne visai patika. Apgaismojumu vannas istabaa sataisiit jau triis meeneshus nevar, gulta dikti chiikst. Laikam jau gatavojas Keita pamest savu darbinju Riigaa. Brauks pie drauga uz laukiem....... |
Nu ko tad Tu tā sabēdājies?
Te jau jaunu, skaistu meiteņu diezgan, saitā "Ladylux" vien jau cik, gandrīz katru dienu jauna
vari kaut katru nedēļu braukt pie savas, iespaidu būs atliku likām.
varēsi visiem cīņu biedriem pastāstīt savus piedzīvojumus, visi būs priecīgi. ![]()
Kas attiecās uz apgaismojumu manā vannas istabā, tad manuprāt, grīdas lampa ir daudz intīmākas atmosfēras radītāja un ir daudz inchīgāka, nekā griestu lampa. Ja tādējādi Tu uzskati, ka apgaismojums ir sabojāts un Tu neko neredzi, degot grīdas lampai, tad vairāk šo faktu nekomentēšu..
Tici man, tā ir mana izvēle, vai vannas istabā degs grīdas lampa vai griestu lampa, galu galā rezultāts ir viens un tas pats.
Un, manuprāt, šim faktam, konkrēti - apgaismojumam vannas istabā, vispār ir ļoti minimāla nozīme braucot pie sievietes. ![]()
| QUOTE (Harrison @ Jun 15 2004, 02:57 PM) |
| [/quote] A bildiiti bez PM nav iespeejams visiem dabuut? |
Harrison, šajā sakarībā, šajā pat lapā, jau esmu vienreiz izteikusies.
Vari vēlreiz pārlasīt, (mazliet augstāk) manu postējumu- Posted: Feb 25 2004, 09:01 PM
| QUOTE (goga @ Jun 14 2004, 02:53 PM) |
| Cau Ketija atsūti man savu talr.Nr.Gribu tikties >Varbūt seksiņu!!! |
Nosūtīju Tev personīgo ziņu (PM). Arī turpmāk, ja kādam ir interese ar mani tikties, lūdzu, sazināties caur PM.
| QUOTE (tevins @ Jun 1 2004, 09:50 AM) |
| Es te izlasiju ka pie Keitas viss ir forsi vienmer. Man skiet ka vinja ir no tam "mates meitam" |
Cien.memberi "tēviņ"! ![]()
Būtu ļoti jauki, ja Tu rakstītu komentārus par mani, ja patiešām būtu arī reāli bijis pie manis, bet fantazēt par neesošiem faktiem gan nav īsti korekti no Tavas puses, jo gribētu piebilst, ka manā dzīvoklī vienmēr viss ir tīrs un sakopts.
Ar cieņu,
Keita.
| QUOTE (kazzz @ Feb 27 2004, 02:46 PM) | ||
mazaak piipeet vaig, par Keitu jau te ir daudz informaacijas, nnemot veeraa, ka vinna regulaarie iegriezzas ssai forumaa, vai nebuutu vieglaak aizsuutiit PM? nevis veidod bezjeedziigus topicus!
šajā Forumā ir viena liela priekšrocība - privāto ziņu nosūtīšanas iespēja (PM).
|
| QUOTE (kazzz @ Feb 26 2004, 12:49 PM) | ||
Bet vai tad tu pati neesi skaista un jauka meitene???
Nu nezinu, nezinu, kazzz, vai varētu konkurēt ar Tevi daiļumā un jaukumā.. |
d-man, es patiešām nepārdzīvošu, ja Tu esi izlēmis pie manis neatbraukt, tikai tāpēc, ka neesmu šeit izstādījusies visās iespējamajās pozās publiskai apspriešanai.
šeit patiešām var atrast tik daudz skaistu un jauku meiteņu, kuras apciemot, izvēlies vienu no viņām un aizbrauc ciemos. Protams, ka tā ir tikai un vienīgi Tava izvēle, pie kā braukt un pie kā nē. Un tad, ja Tev būs noskaņojums padalīties iespaidos, tad pastāsti to arī citiem. ![]()
| QUOTE (kazzz @ Feb 25 2004, 04:47 PM) | ||
Es vispaar arii gribeetu apluukot!!!! Tauta pieprasa bildi!!!!
Iisteniibaa nevaru iepriecinaat ar savu bildiiti, jo taas nevienam i-netaa nesuutu. Un arii prieksh kam? Lai vechi vareetu iztirzaat siiki un smalki visos saitos visas manas miiljvietinjas? Nu, nee, paldies, man to nevajag! Taapat jau esmu te daudz ko salasiijusies. Taa luuk! |
Cilvēks, kurš ir ticis atraidīts savas iespaidīgās dzēruma pakāpes dēļ, jūtās tik ļoti aizskarts, ka ir gatavs nomelnot pat debesis..
Protams, tas ir nožēlojami, ja vīrietis var tik zemu nolaisties un ievietot tāda veida murgainu informāciju publiskos saitos..
| QUOTE (mr.Realist @ Feb 16 2004, 12:16 PM) |
| Sveiki nu biju pie keitas, nezinu kas te viiriem vinjaa patiik, sajuuta ka atnaaci pie mamaas, var jau buut, ka kaadam tas der, man gan bija nepatiikami, gara smagqa, ne vinju pakustinaat, ne pastumt, Taa jau sievishkjis dara ko var , attieksme iecietiiga, bet lai tas buutu uzbudinoshi, tikai tad ja virsuu neskaties, ja apskati tad visa viirishkjiiba nolaizhas un jo vinja vairaak to mociija jo mazaaka taa palika. Varbuut ja tu esi 190 cm. garsh, un vismaz 100 kg. smags tad labi, bet man ...nepatika... |
Nu jā, draudziņ, ja Tu esi tikai ap 165cm augumā, tad varu ieteikt apciemot Simonu, kura reklamējās /intimmeitene.lv/, viņas 152cm būs piemēroti priekš Tevis. ![]()
Tas, ka esmu 175cm gara un vēl nēsāju kurpes uz papēžiem, tas nu ir fakts. ![]()
Ja kādam ir Napoleona komplekss, tad patiešām ir ieteicams doties pie mazāka auguma meitiņām. ![]()
Man prieks, puishi, ka ciemojoties pie sievietes var guut tik daudz pozitiivu emociju.
Galu galaa, shkjiet, ka taads ir arii ciemoshanaas meerkjis - izgarshot nianseetu labsajuutu ljaujoties.. Un kaadeelj gan ne?
Neliela pikanta tikshanaas darbdienas viduu dod iespeeju aizmirsties no ikdienishkjaa.. dazhreiz tas tachu arii ir vajadziigs.. bet tikai dazhreiz.. ![]()
to rigsxx - piebilde par Nastju bija nevietaa.. ![]()
(Ketija @ Feb 5 2004, 08:09 PM)Iisteniibaa nevaru iepriecinaat ar savu bildiiti, jo taas nevienam i-netaa nesuutu. Un arii prieksh kam? Lai vechi vareetu iztirzaat siiki un smalki visos saitos visas manas miiljvietinjas? Nu, nee, paldies, man to nevajag! Taapat jau esmu te daudz ko salasiijusies. Taa luuk!
Nu vai zini.. pashi pagjeerat, un nedod Dievs, buus oraalais bez prezervatiiva (logjiski, ka TIKAI ar!), bet tobish kunnilingu man izdarot un neko nezinot par Tavu veseliibu, man viss ir vienalga?..
Te nu arii ir shis komentaars Tev par atbildi. - Ja veelies buut droshs par savu veseliibu, tad neapdraudi arii maneejo!
Iisteniibaa nevaru iepriecinaat ar savu bildiiti, jo taas nevienam i-netaa nesuutu. Un arii prieksh kam? Lai vechi vareetu iztirzaat siiki un smalki visos saitos visas manas miiljvietinjas? Nu, nee, paldies, man to nevajag! Taapat jau esmu te daudz ko salasiijusies. Taa luuk!
Tie, kas ir bijushi pie manis tiem taa nav vajadziiga, bet, kuri nav bijushi, nu nekas, tie paardziivos. Ir jau gana te skaistu, pievilciigu meitenju pie kuraam actinjas paprieceet.
Uz taam arii skatieties! ![]()
Evald, kas tad man Tavupraat buutu veel sheit jaapiebilst? ![]()
Garsh paskaidrojums ar adresi, utt.. ? ![]()
Vinjas pashas praktiski nekad neatbild uz meiliem.
Nu nav jau tik traki..
Es arii pati atbildu uz meiliem. ![]()
Ir man ko teikt..
Ja Tev pasham ir kaada interesanta daama, ko panjemt liidzi, tad vari atbraukt pie manis, man patiik taadas pikantas lietinjas trijataa. ![]()
Ierakstīts
Vari pamēģināt meklēt saitos www.tauta.lv ; www.gribu.lv