Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Anna, 24786654
Ierakstīts

Tātad, 

padalīšos ar šīsdienas pieredzi. Neteikšu, ka bija negatīva, bet pārsteigums točna..! :)

Uz vakarpusi izdomāju, ka varētu aizbraukt nopisties, sāku šķirstīt sludinājumus un uzdūros šim:

http://intimmeitene.lv/lv/girl/90594-Anna-24786654

ANNA, liekas, ka iepriekš bija Laura, nav būtsiki..

Jau biju redzējis, vienreiz zvanīju, bet nebija pa ceļam. Toreiz teica, ka 50 EUR/1 reize.

Ok, paņeēmu trubu, zvanu, paceļ meiča, akcents Kurzemniecisks moš latgaliete, īsāk sakot, neatceros, kaut kāds pāķisks, nelīmējas kopā ar bildi, jo teica, ka bilde esot īstā, kad pārprasīju.

Domāju, ka labi, lai ir, ja bilde īstā, vajadzētu būt labi. Prasu, kur atrodies, atbilde - Krasta 9. Ok, saku, ka davaj, nevis vienu reizi, bet divas gribu, lai var kārtīgi izšauties. Atbild man -, bet tas maksās 60 EUR. Tas mani apmierināju, teicu, ka piebraukšu pēc 20 minūtēm.

Tad nu izņēmu naudu, braucu pie viņas, vēlreiz pārzvanīju, pabrīdināju, ka būšu pēc 10 minūtēm, lai nav pārsteigumu, ka aizbraucu un neviens neceļ..

Tad nu es ierodos norunātajā vietā, tur vēl uz stūra ir kaut kāds elektronikas veikals. Zvanu, zvanu, necēl, beigās pacēla, saka, ka tūdaļ nonāks, ka lai stāvu pie durvīm. Stāvu minūtes 5-10, domāju, tiešām?! no 9 stāva kāp, vai?! jo mājai labi ja 6 stāvi. Pārzvanu, prasu, kur šī tik ilgi. Viņa man saka, ka bija apskatīties, neesot mani redzējusi, es, protams pārjautāju, kur tad ir tās tavas durvis.

Atbilde ir - ka īstā adrese ir Jēzusbaznīcas iela 4, ka lai ejot tur pie melniem vārtiem pagalmā. Labi, aizeju, pirmkārt, pagalms šaubīgs, domāju, ka esmu ievilināts pagalmā un tūdaļ būs razdača par naudu un veselību ar kaut kādu treniņtērpā tērptu nariku. Saspicēju savas maņas, lai nepieciešamības gadījumā varētu uzreiz pist pa seju.. Novazājās tur tādi pāris garām, pastāvēju 2 minūtes, pēkšņi no vienas no 3 kāpņutelpām izlien galva, sauc mani. Seja tā neko, pupi arī lieli, normālas melones, domāju, vot pizdata varēšu iedot atsūkāt normāli, izdrāzt, starp pupiem utt. Ieeju iekšā - dzīvoklis, 2 istabas, vienām durvīm caurums, kaut kādi bērnu rati spīd cauri.. lielākā miskaste kāda biju bijis, labi, gūlta izskatījās ok, duša bija virtuvē, kas nelikaš īpaši komfortabli. 

Tad sākās jautrība, sākumā meiča īpaši nerunāja, ir beibes, kuras īpaši daudz nerunā, bet šī sāk kaut ko stostīties, pirmkārt, lauzītā latviešu valodā ar krievu akcentu pārjautā, vai es vispār gribēšu mazgāties, tas jau mani izbrīnija, bet visvairāk mani izbrīnija - Kur tad pēkšņi pazudis ir Kurzemnieces akcents??? Vecene izskatījās drāama, domāju, ok, pohuj tā operātore, pa 60 eur šitā arī būs laba, vismaz kārtīgi nodrāzties dabūšu. Blonda, 160, pupi lieli, vienīgi zem naktskrekla likās, ka vēders varētu būt paliels, domāju pohuj, lai iet.. Ar to viss nebeidzās, ar visu to, ka jautājums, vai vispār mazgāšos, lauzītā latviešu valoda un teksts - vai es runāju krieviski, tas viss štrunts. Labākais bija, kad viņa saka - Tu zini, kādi ir izcenojumi un kārtībā?! Es saku, ka jā, mēs vienojāmies 60 EUR - divas reizes!!! Viņa atbild ar lielu NĒ!!! Ka 50 eur 1 reize, ka 2x maksā 70 EUR. Es viņai saku, ka vienojos par 60 EUR un, ka man nav papildus 10 eur, ka davaj sarunājam tāpat, ši atteicās. Nu, tad man arī sāka likties, ka 60 eur, par to sūdīgo lokācijas vietu, dranķīgo dzīvokli, kas būtu maigi teikts un pufīgo veceni būs par daudz prasīts. Hujzin, kā viņa vēl strādā, jo ar tādu attieksmi viņa točna atstrādā, ja pat neizn, kādi viņas saimniecei tarifi. Beigās mēģināju sagruzīt, lai atsūtkā vismaz pa 20 EUR, arī neparakstijās un, teica, ka ja gribu pisties, var man no 60 EUR izdot 1 EUR (ķipa maukai nav naudas???). 

Karoče, aizgāju es prom, pilniem pautiem, tāpēc es Jūs brīdinu biedri, ja zvaniet uz šo numuru, brauciet uz to galu vai skatiet sludinājumu, uzmanieties, var nākties saskarties ar pārsteigumiem. Sazin kādi vēl tie pārsteigumi mēdz tur vispār būt..

Jauku vakaru visiem!

Paldies par info, arī biju viņu noskatījis un grasījos kādu dienu apciemot

Palidziet Izveleties Meiteni
Ierakstīts

Mums vienāda gaume skatos ;) Pie visām esmu bijis izņemot to Barbie...Tā ir cena par stundu? Vai meitene Latviski runājoša?

Jāsaka gan, ka Laurai (agrāk zināma arī kā Evita) jau sen vairs nav kā 23 gadi. Arī šīs bildes, kas sludinājuma ir vismaz 4-5 gadus vecas. Pēdējo reizi, kad biju pie viņas pirms kāda gada, bija stipri apaļāka, lai neteiktu izplūdusi.

Attieksme viņai bija joprojām ok, tikai uzvedas stipri samāksloti, salīdzinot kāda bija pirms 4 gadiem.

Savukārt Sindija - attieksme ok, taču jāpiekrīt, ka samākslota - iespējams jānoraksta uz to,ka man gadījās pie viņas būt ap desmitiem vakarā, laikam bija jau pārdrāzusi jēgu un viss bija z.b., tikai tad nu varēja drīzāk man atteikt un sarunāt uz citu dienu.

Vika Telefons 29665792
Ierakstīts

Mekleju pec telefona numura, bet kaut ka neatradu neko, tapec izveidoju jaunu temu, lai paprasitu atsauksmes kadam, kurs jau bijis. Par pasa pieredzi protams, to izdarisu, bet pirms tam gribeju dzirdet citu viedokli, lai saprastu vai maz verts teret laiku un naudu...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.