Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Baseina Iela
Ierakstīts

esmu bijis tur vairākkārt, kādreiz tur bija tāda Vera - laba! bet, šķiet, ka vairs jau sen nav. pedējās reizes turp vienmēr esmu braucis pie 28367035 - neliela auguma, apaļīga (tb ir pupi, vēders un dirsa), bet labi pišās UN labi taisa masāžu (tas viss, protams, subjektīvi). negruzī un ir uz vietas gandrīz vienmēr

Ieintriģēji arī mani! Es gadus 3 atpakaļ biju. meičuks bija no laukiem sausām rokām pakasīja muguru un atlaidās platām kājelēm iesmērēja lubriķi un teica lai darot kas jādara(nu ķipa pacietīsies kamēr es beigšu), bet pupainās raksturojums šķiet kādinošs

Tanta Pardaugavā 20053393
Ierakstīts

Telefons darbojas(rakstīt neesmu mēģinājis)

Kā jau minēju-bija asa nepieciešamība izšaut kuli,tāpēc vienojāmies par 15 naudiņām(biju labi ja kādas 20 minūtes).

Dzīvoklis protams raud pēc remonta,bet ja neņem to vērā tad -test the west:)

Tanta Pardaugavā 20053393
Ierakstīts

Biju vakar ieskrējis izšaut kuli. Nu pa fixo un viņas dislokācija bija ideāla.

Kā jau iepriekš rakstīts-viss ar gumiju(kas man patika). Pupi-fantastiski! Pati protams ir palietota,bet pupi-ni kā piešūti no jauna meičuka:)

Rezumē-kuli var izšaut,darbojas ar aktīvi, pupi -ļoti exelenti.

Ir kas jauns ""nepro"jomaa?????
Ierakstīts

izlasiiju par Santu.Vai tik taa nav kundziite ap 40,slaida,kruutis mazas tacu kruushturi nonemt atsakaas kategoriski.Pilniigi garaaam!

Reiz biju.Vina dziivo kautkaadaa maajaa virs aptiekas un baidaas no kaiminiem,kaut arii kad tur biju maajaas paarradaas vinjas meita.

Sacakareeja gariigo riktiigi!labaak buutu iedevis piki un lai necakaree dzekus,jo tik suudiigu minetu nebiju veel nekad jutis.

QUOTE (eggijja @ Jul 20 2005, 06:58 PM)
Ku ku

sad.gif baisās ziepes!!!!

Esmu pazaudējis Unas telefonu:(((

2 dakteriites
Ierakstīts

šodien tāds noskaņojums-domāju jālaiž paārstēties.

Sazvanīju-pēc bals likās OK.Vienojāmies par 25Ls un norunājām laiku.

Sākās stulbās spēlītes ar klausules necelšanu.Uz dullo jau es tur iekšā

arī nelīdu.Biju sacerējies uz ko nebijušu un sanāca arī-tāds abloms man vēl nebija gadījies. mad.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.