Tagad bildee izskatas labaak. Kad biju aatraak vina bija kaarna un ar peecdzemdiibu retaam. Jaa draudziiga. Seksu, un minetu piedaavaaja bez gumijas, iesaaceeja. Attieksme 10/10 izskats un mazaas kruutis 5/10
Padoms: Slēpto kameru ieliekat dzīvoklī, ja kas tad būs pierādījums, ka jūs kāds būs apzadzis, protams tas nesakritīs ar pakalpojuma pircēju vēlmēm, jo nebūs garantēta, viņa anonimitāte, bet tā kā tas ir jūsu privātais dzīvoklis, ja jūs pieņemat tanī, tad jums ir visas tiesības to darīt.
P.S. Man patīk A. Dinters! Go Dinter Go Dinter!
Un ja, kas viņš arī ir izmeklējis gadījumus kur uzdarbojas pediņi http://www.youtube.com/watch?v=Lv49GYoWDpk - krāsotāju ielu var ielikt blackliste jo tur uzdarbojas pediņi! Un sižets, kā tas attainots man šķit smieklīgs
Drīz A.Dinteru tā aplies ar mēsliem ka viņš aizlasīsies uz saviem pāķiem rakt dārzu , jo viena skuķe dienasgrāmata nopublicēs saraksti ar viņu būs labi palasīt es apmēram nojaušu par ko tur ir tēma. un par ieroci runājot gāzes pistole tai atļauju nevajag.
Drīz A.Dinteru tā aplies ar mēsliem ka viņš aizlasīsies uz saviem pāķiem rakt dārzu , jo viena skuķe dienasgrāmata nopublicēs saraksti ar viņu būs labi palasīt es apmēram nojaušu par ko tur ir tēma. un par ieroci runājot gāzes pistole tai atļauju nevajag.
Bla bla bla bla bla bla, bla ,bla , bla - Bet kāds sakars te Dinteram, kāds sakars viņu apdirst, un kam rūp prostitūtas draudzenes sarakste ar žurnālistu, ļoti jau aizkaroši. Mēs par Dinteru! Tak intresants tips!
Ierakstīts
Normāla meitene, dzīvoklī pavēs, ir lieki kg, bija uzkrāsojusies tā ka rokas palika ar makeup, gadi varētu arī atbilst. 7/10.