Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Anna 25 / 26920933 / Pļavinieki
Ierakstīts

es arī cerēju sastapt meiču, kas bija bildē, bet smagi aprāvos. 

komunikācija bija caur whatsapp, kur izteica izcenojumus un likās, ka pa to cenu, ko nosauca, būs arī tas, kas fočenē. un šis bija tas gadījums, ka tiešām, ja liekas var sasisties. un vēl iepriekšējās dienās biju sarunājis un plānu maiņas dēļ, neaizbraucu (kas bija laikam kā zīme, kurai nepaklausīju), bet sazinājos vēlāk un šī mani jau gribēja sūtīt dillēs, bet beigās atvainojās par aso atbildi. 

sarunāju mutiskos, kā teikt iepazīties. ierados un viņa pati stipri savādāka nekā tajā piemērā. pirmais, jau nolika uz pauzes, bet nākamajā etapā teica, ka izlietnē var nomazgāt draudziņu un iedeva papīra dvieļus. atkal kā zinādams, biju iepriekš mājās dušā iegājis, bet nu pēc tam jau tāpat viņu vajag. 

pirms procesa arī kaut ko iemalkoja, bet es nesajutu neko. bet kopumā darbiņu padarīja, iepriekš pajautājot naudu un viss. tā diezgan nepiepildīti, jo citas mašīnā to labāk dara. 

bet nu pie šīs vēlreiz neiešu. 

Link to post

tīri dēļ tā dupša gribēju sarunāt ar viņu saskrieties un apskatīt reālajā ar savām acīm, tad nu saņēmos zvanīt.

it kā pēc balss likās viss ok, izcenojumus un piedāvājumu nesteidzās izpaust, bet es uzreiz jautāju, kur viņa atrodas. šī man pasaka, ka Jaunmārupē. nu labi, tur 30min šur tur un būtu jau tajā galā, bet jautājums atpakaļ, kur es atrodos. pasaku, ka Rīgas otrā galā un atbilde sekoja "uj, pa tālu" un zvans beidzās.

paliku mazliet uz pauzes un otrreiz jau nezvanīju, kaut arī sludinājumā minēts, mobilam cilvēkam jāzvana 😁 laikam neietilpu tajā kategorijā 👀

Link to post
Bargā kundze ( mistress )
Ierakstīts
pirms 26 minūtēm, bdsmlover teica:

К кому ходите на страпон?

pirms 38 minūtēm, tiger13 teica:

Салют! Может у кого есть рекомендации по теме страпон, может кто из приезжих девчат предлагает?  Сколько смотрю по сайтам, одни тёти бальзаковского возраста :D Надоело к одной и той же ходить.

vienreiz Roxya ieminējās par šo tēmu, bet kas nu kuram ir veca vai jauna sieviete 😁 

Link to post
Laura 38 g.v.
Ierakstīts
pirms 6 stundām, zipo69 teica:

Ja ir lieka stunda gaidīt lai tiktu pie viņas, un nesaņemt neko īpašu, tad droši var doties. Rāmis protams labs.

nekad neesmu gaidījis pie viņas stundu. sarunā konkrētu laiku un brauc. attieksme gan ir rezervēta, bet viss ir tiešām atkarīgs no tā vai pats runā vai klusē. viss pārējais gan ir normāli un neko sliktu laikam nevarēšu pateikt. 

Link to post
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
1 hour ago, Virietisss said:

Čau visiem.

Kāds zina par šito dāmu DIVAANGEL? Ķipa viņa ir pērkama vai vienkārši izklaidējas? Kāds negrib viņai uzrakstīt un noskaidrot? Numuriņu, cik maksā? Es šajā lietā diletants, kāds Porzingood ar pieredzīti varbūt zinās kā tikt galā. 

 

😆😁🤣

 

https://www.instagram.com/diva_life_lv/?fbclid=IwAR1twuqw4E0DYqVew8gPyR2E89VUCKrf4u_u4qSTZsC9olg-qD3NKrd3aq8 

Tev katra meitene, kura sociālājos tīklos izliek mazliet plikākas bildes, ir pērkama? Moš aizbrauc uz pludmali tur pilns ar tādām.

Vai arī vienkārši gribi pareklamēt profilu?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.