Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
On 8/20/2019 at 9:18 PM, Heida said:

Ja vīrietis ir adekvāts, jauks un visās citās ziņās foršs viņam nebūs problēmu atrast normālu meiteni Rīgā. Ja nesanāk tad jau jāsāk domāt, ka problēma ir vīrietī nevis apkārt esošjās sievietēs.

Meiteni attiecībām jā, to tu nemeklēsi sludinājumos. Eskorta meiteni ir jau grūti. Viņas arī gribās mainīt. Jāiet cauri daudziem konveijeriem. Lai atrastu 1 no nekā, jāzvanās kādiem padsmit  numuriem, tie jāpārbauda te un arī tad sarunā cilvēks var būt jauks, bet tu aizej un redzi totālu pritonu. Kopā ar visu ceļu paiet stundas nekur. Nedomāju, ka man ir tik augstas prasības, viss ko es gribu ir normālu, tīru meiteni, kura spēj tajā visā ielikt nedaudz savas uzmanības.

Par Emailu Ar Meiteni.
Ierakstīts

Paskaties kkādu portālu gribu.lv/puh.lv, kur meklē attiecības un citu fufeli. Meitenes šad tad negrib to darīt tik atklāti un atstāj tur tikai epastus. Paskaties ar kritisku aci un raksti savu piedāvājumu kur redzi komerciju.
Visas pārējās bez telefona zvana tevi nopietni neuztvers.

Un jā, noteikti neraksti kā tas krūts fans :D :D

Milana - 26757799
Ierakstīts

Man šķiet, ka nav tik traģiska tēma, protams gadās un ir nepatīkami, bet otru pusi var saprast.

Es parasti cenšos meitenei minēt, ka zinu tādu sistēmu un paskaidrot, ka vienmēr turu savu vārdu, ja arī kas mainās - pazvanu un pabrīdinu, tikai cilvēcīgi.

roberto82, kādam tāda sms var izjaukt ģimeni, nederēs

Marika
Ierakstīts

Jāāā..., maziņa, smukiņa... Es staigātu, kaut vai nedēļā reizi, bet nafig tādu, kidalu! minets 2 sek. sekss, vienā pozā, un arii, pēc 3 minutēm viņa sāka skaļi bļaut, ka es net nobijos..., nu, tjipa es speciāli turot...,, tā aizliegts! Kam patīk, ka izmasē un nodročī, uz priekšu, pie Marikas! :mellow:

Speciāli turi ko? Tipa turies, lai nebeigtu ātri?

Ja tas tiešām ir tas, tad vienkārši pisec, neiešu pie viņas nekad :D

Paarmetums Tiem Kas Paarmaksaa Maukaam.
Ierakstīts

joprojām pastāvu uz savu sacīto,ka nevienai maukai nav vērts maksāt vairāk par 10-15 latiem.Ne jau sievietei,bet tieši maukai.Neviena nav tā vērta.Vērta ir SIEVIETE,tai ir vērts gan puķes dāvināt gan smaržas,gan daudz ko citu un nauda nav jāžēlo.Bet maukai.....nē! Man nebūtu tiesību tā teikt,ja es pats nevarētu atrast tādas,10-15 latnieces.Bet es atrodu,un papilnam,un nepārtraukti,un ziniet ko?.....pats dīvainākais,ka tādas ne ar ko nav sliktākas par tām kas nekaunīgi 30-40 latus prasa.Ne ar ko nav sliktākas.Jā,tur tiešām nav to kristāla lustru un džakuzi vannu,bet tur ir sakarīgas meičas,viss savās vietās.  (Piedo Gator,nekādu telefonu atkal nebūs,katram pašam ir sev jāmeklē). Un vēlreiz atkārtošu...viss kas tiek maksāts virs 15 latiem ir miskastē izmesta nauda. Un vienu varu jums,džeki,droši pateikt,no pieredzes,ja mauka prasa 20-25 latus,tad ziniet,tas ir 100%,ka viņa piekritīs arī par 15 ja vien neesat galīgi uz mutes kritis. Dot vairāk nekā vajag-tas ir nejēdzīgi,jo tādējādi jūs netiešā veidā palīdzat uzturēt augstas cenas.Beigās pašiem tas sanāk neizdevīgi.

Tu pats nonāc konfliktā ar sevi, ja esi viens laimīgais, kas maksā 10-15ls un gribi, lai kopējās cenas pazeminās tev ir jādalas ar numuriem.

Kā gan citādi panāksi cenu pazeminājumu.. Palieloties?

Vajag reālu darbību, kad 40latnieces prasīs, kur pazūd klienti būs viņām ko atbildēt, a tā te tukša diršana vien sanāk.

Man šķiet visi ir mēģinājuši kaulēties, bet meitenes šajā ziņā ir bieži principiālas un pareizi ir, jo tu skaidri zināji uz kādiem noteikumiem tu paraksties pirms atbrauci..

Paarmetums Tiem Kas Paarmaksaa Maukaam.
Ierakstīts

A deal is a deal.

Es samaksāju, ja guļu ar meiteni, detaļas netiek sīki izrunātas un, ja godīgi ir besis vispār mēģināt to izrunāt.

Neaizmirstat, ka tās ir sievietes, loģika var pieklibot un tad jau pati mīlas dieviete sievai sāks likties baisi līdzīga.

Bez tam paši zinat, ka normālai meitenei ko tādu piekopt nav ļoti viegli, labi, atrodam pozitīvo, bauda, nauda utt.., bet reāli nedomāju, ka viņām nekas nepietrūkst.

Daudzas ir vīlušās dzīvē par kaut ko, citas apstākļu spiestas, dažai kāda skrūvīte izkritusi.

Domu sapratāt, tapēc es drīzāk koncentrējos uz sajūsmu, ja meitene apkalpo labi, nekā dusmojos uz konveijeru, ja nu tāds gadījies.

Ko es daru gan, nekad nekāpju tajā pašā peļķē, apkārt ir pāris arī tīri jauku meiteņu ar kurām neiegrābsies un pie kurām gribēsi atgriezties un ir reizes, kad vienkārši pasaku visu gaišu, protams laiks patērēts utt., bet LV vada konservatīvi brūndeguņi, tapēc mums nav normālas likumdošanas, kas šo biznesu tiešām normāli kontrolētu un procesu padarītu ērtāku.

Rezumē šāds, kāds pieprasījums - tāds piedāvājums, manis pēc, lai konveijeri paliek, savu darbu tie dara labi, neitralizē labu daļu prastu, nogribējušos krānu, kas citādi uzbruktu foršajām, arī naudu, lai atņem, nepietiks, lai skrietu rīt pie nākamās.

Meitenēm ! :)
Ierakstīts

A es visu laiku domāju, ka esmu katras prostitūtas sapnis (naudu maksāju, esmu jauks), izrādās, ka man ir arī iespēja pārliecināties vai tā ir vai nav :D

Laipni aicinātas dāmas dot savus numurus, bildes un aprakstus, lai varat mani izmēģināt un šeit sniegt atsauksmes, tikai bez manām bildēm lūdzu, esmu kautrīgs :lol:

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.