Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Bargā kundze ( mistress )
Ierakstīts
On 10.05.2022. at 21:17, Tasespats said:

Lady Nika šobrīd ir labakā. Zina tēmu, labi izskatās īpaši kad lateksa kostīmiņu uzvelk. Palika iespaids, ka trakākās fantāzijas izdotos īstenot nākamreiz, kad pats nebūtu tik satraucies. Pirmajā reizē sagaidīju vairāk pat kā biju iztēlojies :)

Esmu bijis ari pie Agy, tikai pēc biksītēm gan, ko kundzei novilkt. Laba attieksme, bet diemžēl vizuāli nesaistās ar bargo kundzi. Gribas sagaidīt sexīgu, lateksā tērptu kaķenīti, bet...

Vel viena ir juglā.  Iesākumā saraksē viss ļotirupigi tiek apspriests un izrunats, līdz smalkām detaļām utt. tas man patika. Ierodoties arī attieksme bija ļoti ok. bet jau atkal, kundzei nav tērpi! ne tikai latex, nav pat īsti neka apspīleta vai neķītra, kas liktu pafantazet par kaķsievieti, kas mani pakļaus. Nu diemžēl vizuālais ir ļoti svarīgs šajā tēmā. Tā sanāca, ka vizīte pie kundzes ar ekspektācijām par iepēršanu, facesittingu, straponu utt, pārtapa par parastu sexiņu. Nebija slikti, bet otrreiz vairs nav interese.

 

Ir iespējams dabūt kontaktus no lady Nikas.

Link to post
Bargā kundze ( mistress )
Ierakstīts
On 2021.11.24. at 21:31, Haris1 said:

Gribat normālu , simpātisku Bargo kundzi, ņemat Ladu no Igaunijas. Ķerat, kad viņa ir Latvijā. Rēķināties, ka vajadzēs šķīrties no diviem orandžiem stundā un apmaksāt SM studiju. Pašam tādas izklaides neinteresē, bet viņas kontakti man ir. Vismaz pretī nebūs resna govs.

Varat padalīties ar kontaktiem. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.