Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Saulīte (27) 27812461
Ierakstīts

Pavisam nesen biju paciemoties pie šīs meitenes. Man visumā patika. 

Augums lielisks, pupi mazi, formīgi. Seja man patika, varbūt nav klasiskā princese bet gaumes jau var būt dažādas. Centos zobus neskaitīt un neievēroju, ka kāds trūkst :). Āda maiga, viss smaržīgs. Nenovēroju nekādas pazīmes, par ko iepriekš šajā tēmā kungi sūdzējās. Izskats visumā bija ļoti pozitīvs.

Minets bez uzcītības, nu tāds nekāds. Pārējais gan man patika - varēja aiztikt kā vien vēlies. Seksa laikā emocijas nulle, bija pašam jācenšas kārtīgi drāzt, lai tiktu līdz finišam. Bet ļāvās visādi un nečīkstēja, ka kaut ko darītu ne tā. Par prezi kā jau citi rakstīja - velc pats bet man tā nav problēma.

Attieksme bija laipna, uzturēja sarunu. Sarunāšana un ierašanās - bez aizķeršanās. 

Nepilnas stundas laikā - divi koki, 13 sarkanie. Kopumā man patika.

[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts

Priekšapmaksa! 

25683949

Shēma veca kā pasaule - meitene no Cēsīm, vajag naudu benzīnam. Par priekšapmaksu paziņoja, kad viss jau bija saorganizēts, telpas apmaksātas un es jau sasapņojies par labu drāzienu.... Ja kas - tīri informācijai noskaidroju vārdu, uzvārdu un konta numuru :) 

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-piedavaju-tiksanos-2/5854370.html

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.