Ja Tu nebūtu tik lecīgs, daudz ko Tev varētu Tev pastāstīt. Bet Tev laikam vēl sāp tas viņdien nokostais krāniņš, ja Tu tā ārdies.
Un ko tad Tu gaidi? Ja pats atnāksi ar tādu attieksmi pie kādas, tad, lai cik laba viņa nebūtu, labi Tev nebūs nekad. Varēsi kaukt par visām. Bet pret tādiem, kas uzskata, ka viņi jau nekad nav vainīgi, meitenes vienmēr sliktas, arī kaut kas jādara, tas nu ir fakts. Domā, ka tikai starp meitenēm ir negodprātīgās? Kādi jūs paši kā klienti mēdzat būt, jums nav ne jausmas. Tādiem brīžiem tad arī tiek pietaupītas tās metodes,
P.S. - man nav jāuztraucas, ko par mani padomās. Pagaidām vēl neviens nav trāpījis ar savu minējumu, kas tad es īsti esmu,
To sapratīsi tad, kad ierausi ar šo savu bisssnesu d...sā Mana sliktākā īpašība(Tevā gadījumā) ir lietas novest līdz galam, lai cik gadus tas prasītu. Domā, ka es te tādos portālos par velti apgrozos? Tu ko, neesi sekas redzējis?Vot, idiots, mods! Fakts, ka būs dārgāk, bet ne jau man par to raudāt! Katrā ziņā publicēt visu, kas pagadās pa rokai, nevarēsi! Nodokļus samaksā, lai VIDAm nav ar Tevi jāčakarējas
Vispaar jau 250-500. ja pieejam objektiivi. Un izbraukums NAV atljauts.JEBKAADS. Un kaada gan var buut izbraukshana ja pak,sniedzeejai ir savs dziivoklis kur piedaavaat pakalpojumu.Tad jau nav ar jaaizbrauc.Driikst piedaavaat TIKAI savaa dziivoklii jeb iireetaa ja ir iires liigums,un dziivoklii driikst atrasties TIKAI viena. ja ir klaat arii otra meitene kas sniedz pakalpojumu tad tas ATKAL ir paarkaapums. VIIRIESHI,to visu rakstu JUMS,jo deelj prostituutaam te man nav jaacenshaas,lai pashas studee likumus.Likumu nezinaashana NEATBRIIVO no atbildiibas.
JAu strādāju pie tā, lai ātrāk varētu sodīt tos, kuri izmanto sievietes!!! Zviedrijas pieredze drīz tiks ieviesta Latvijā. Likumprojekts jau varas gaiteņos, tad redzēsim, cik ilgi te tāds smerdelis, kā Tu, te smirdēs un dos pamācības citiem, kā necienīgi izturēties pret sievieti. Normāli veči pie maukām vai prostitūtām neiet. Problēmas ir tādiem, kā Tu, kuri paši sev draudzeni nevar atrast un tad vēl gaudo, ka Tevi kādai jāņem pretim , un pie tam par velti. Tā arī dari-noliec naudu uz galda un tinies pa durvīm, kamēr tas virtuvē sēdētājs nav Tev žokli no enģēm izņēmis! Pidars nelaimīgais Tu!
tu sludini pretlikumiigas darbiibas. par to tev var naakties atbildeet likuma priekshaa,saku tev to kaa jurists. sveshu telefonu publiceeshana zem viltus vaardiem ir pretlikumiiga darbiiba.
Tātad atzīsti, ka publicēt te Tev nepiederošus tel.nr., ir pretlikumīga darbība?
Mans ieteikums būtu publicēt šeit to zināmo atriebēju tel.nr. šajās lapās zem izdomātiem meitenju vārdiem un tad lai paši domā, kā atkauties no visādiem sūdiem, kuri šamējiem zvana. Lai maina tel. nr. utt., ja var, bet domāju, ka daļa aizdomātos, cik ētiska ir šāda attieksme pret sievietēm. Es teiktu-totāla vājuma pazīme. Labprāt palīdzētu ar komentāriem. Cūcība pret cūcību!
Ierakstīts
Esi vairāku portālu īpašniece