Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Loretta 27121153
Ierakstīts

Nesen biju, man patika.Normāli sazvanīju.35eur par reizi klasika, 55 anālais.Foršas krūtis, nekāda jauniņā nav, bet visnotaļ labi saglabājusies, resna arī nav.Neko daudz lieku nepļāpāja(atšķirībā no vienas otras citas),minets pēc mana vērtējuma teicams.Vai iešu vēl- domāju ka kādreiz vēl noteikti.

Kāds Zin?
Ierakstīts

ne pie šīs tēmas,bet tomēr. Pirms pāris mēnešīem vēl bija blonda feja, kas pieņēma mājā uz Graudu ielas. Pēc tam tas telefons vairāk nebija ieslēgts, un tāpēc tas numurs arī man nav saglabāts un nevaru šeit pateikt. Interesanti, kur palika? Vai tikai numuru nomainījusi? kaut kā pēc sludinājumiem neatrodu.

Minets Mašīnā
Ierakstīts

Un kas tur traks minetiņu paņemt?:P Ar ko tās meitenes atšķiras no tām,kas bordeļos uz sutikiem rukā? Citas savukārt no ielas pēc tam attīsta savu nodarbi un sāk dzīvokli īrēt utml. Visur,protams, savi izņēmumi un jāpiezīmē,ka šobrīd uz ielām/ceļiem kontingents vienkārši drausmīgs. Kādreiz bija savādāk :D

Jelgava
Ierakstīts

Семейная пара ( гетера ) для совместного отдыха и секса в пятницу вечером( 07.10.)ищет 2-3 гетера мужчин от 30 лет . Фото в объявлении наше и другого не вышлем. От вас фото обязательно .

Kas jauns vai ari ko esmu palaidis garam!?

Baibulu, 29855766
Ierakstīts

shodien man piezvani,tad ar visu norunaasim.Man ir dziivoklis,varam tur satikties seksam.Protu arii labas masaazhas.Atliidziibu veelos apm.30 ls ,ja nav zheel.No savas puses pacentiishos Tev sniegt maksimaalu baudu,kaa vien es to protu.Mans tel-29855766.Baiba.Gaidu Tavu zvanu shodien.

DIANA 25971108
Ierakstīts

Ja kas,man baigi patika smile.gif Augums manā izpratnē-super.Tagad ir blonda,bet sakarīga. Vieta laba, masāžiņa ar krūtīm, minetiņš, seksiņš....štrunc,ka vienreiz tikai var,un ļoti demokrātiska šim brīdim cena ....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.