Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

kkādi pupi jau viņai ir gan, vismaz bildē, ko atsūtīja :) tikai nu 100€ par pisienu mašīnā mazliet neadekvāti, šitā iesācēja, startē ar savu privāto numuru :D karoče, ja viņai būtu sava vieta, tad vēl varētu padomāt, a tā viesnīca vēl jāņem... reāli viņai cena max 50€, ja pisiens mašīnā :D

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Ja, esmu 50 gadīgas kraņas alter ego :D es hujeju, čalis saka, ka samaksās pēc pisiena, bet šļurai tas neder un čalis nonāk metējos :D dzelžaina loģika :D drošības garants? Kur klienta drošības garants, ka pisiens būs katra centa vērts? Ja nebūs, tad atdosi pusi atpakaļ? Tāpēc jau te ir bardaks un katra šmara iedomājusies, ka var prasīt 100-150-200€ un naudu vēl uz priekšu un visi lupatas arī maksā, bola acis un pēc tam nāk te paraudāt internetā ka hujovijs serviss :D

Tāds IDIOTS!! Izklausās pēc blatojoša bomāra...ATM

Skrandaini, aizpis savu žākli

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Beidz murgot, man ceļ māju un tūlīt liek jumtu, sarunājām ar jumtenieku, cik tas maksās un viņš saka, samaksa, kad pabeigšu darbu, ok noproblemo. Paiet viena nedēļa un viņš saka, vajag tomēr daļu naudas tagad. Ko, tad man viņu nafig sūtīt? Viņš lauž līgumu? Nu ne tak, iedevu naudu, lai gan viņu pazīstu čut ne tikpat, cik šitā izlepusī mātīte savu vlamieras klientu. Pisec, viņai vēl ceļu uzsaukt vajadzēja? Tu ko joko? Tev kāda šļura ir iedevusi naudu benzīnam, kad esi braucis visai Rīgai cauri un smuko bilžu vietā tevi sagaida kaut kāda resna cūka? :D zagnuļi jau galīgi

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Īsti nesaprotu, par ko ir cepiens? Blacklists ir domāts, lai brīdinātu par visādām cūcībām un uzmetieniem, vai ne? Dāma ir uzrakstījusi par vienu tādu diezgan nesmuku izgājienu. Un? Kāda nozīme tam, par kādu summu ir bijusi vienošanās vai uz kurieni viņa braukusi? Uz dullo vai uz gudro? Vai, ka kādam nepatīk Valmiera? Es nevienu neaizstāvu un nevienam nebraucu virsū, vienkārši mēģinu izlobīt šīs diskusijas jēgu. :huh:

Cepiens par to, ka klients piedāvāja norēķināties pēc pakalpojuma saņemšanas, kas ir pat ļoti pieņemami, lai šļuras neizlaižas, saņemot naudu uz priekšu, nevienā brīdī neatsakoties no maksāšanas. Savukārt pakalpojuma sniedzēja atteicās, kas arī ir viņas brīva izvēle. Nepieņemami ir fakts, ka klients nonāk metēju sarakstā, lai gan nevienu nav metis un ir gribējis maksāt.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

eu tu vecā svinene, a moš viņš tiešām iepirkās un naudu tev būtu pārskaitījis? Ko uzreiz liec viņu šajā topikā? Un vispār, par tevi pašu diez ko labas atsauksmes nav, būtu ta kā laiks pensijā iet un nečakarēt normālus biznesmeņus, čalis moš būvniecībā raujas a tu viņu te šitā noliec, jepatķ

Link to post
Laura 28851327 28950503
Ierakstīts

Nu man no šitās zivju smakas parasti rags vairs nestāv, čut ne jāģērbjas un jāiet prom. Tāpēc arī pie Lauras vairs neeju, vēl te ir dažas labas, kuras vairs neapmeklēju zivju dēļ, simpātiskas un foršas meitenes, bet tajā pat laikā nevar savus caurumus sakopt, da nu nah.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

sexsex tu gan esi naivule, kādi vēl suteneri, te viena labi pazīstama eskortmeitene ir uzcēlusi māju diezgan elitārā pierīgas rajonā, brauc ar labu auto un domājams ka ir iekrājusi arī pieklājīgu summu naļikā. Latvijā prostitūtas dzīvo labi, nu vismaz tās, kas māk arī smadzeni mazliet pakustināt, ne tikai kājas paplest.

Link to post
Laura 28851327 28950503
Ierakstīts

Vecīt, tu sāc atgādināt kaut kādu stalkeri vai krīpu, nav brīnums, ka Laura negrib ar tevi satikties, gan jau bombī viņas telefonu tāpat kā šo topiku forumā. Iesaku tev mazliet atslābt un nomierināties, nomaini numuru un pacenties būt normāls.

Link to post
Laura 28851327 28950503
Ierakstīts

Arī tas ir mēģināts. Tālākais punkts šajā procesā bija, kad viņa rakstīja ka uz tikiem un tikiem brīva, es atbildēju davaj piebraukšu. No vinas akceptu nesaņēmu ka mani pieņems.

Moss ir vēl kāda, kas tajā rajonā pieņem?

Kas ir mēģināts, tu izlasīji, ko rakstīju, piezvani viņai uzreiz un sarunā, kad saņem atbildes sms! Šitādā veidā esmu pie viņas ticis visas reizes.

Link to post
Laura 28851327 28950503
Ierakstīts

Ļoti, ļoti nu tiešām ļoti grūti sazvanāma. Es pat esmu atmetis cerības tikt pie viņas

Tak kur problēma? Pasēdi intimmeitenē pāris dienas, sludinājumu viņa parasti liek no rīta, ap 11, uzzvani, ja neceļ, tad aizsūti pieklājīgu sms. Uzraksti, ka labprāt atnāktu šodien ciemos un cikos viņa būtu brīva? Atsūtīs tev atbildi ar laiku un tad uzreiz uzzvani viņai un sarunā visas pārējās detaļas. Cilvēki, jūs tak neesat ar pirkstu taisīti, ka nevarat tādu elementāru lietu izpildīt, ja tik ļoti gribas tikt pie Lauras?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.