Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
28717499 Karīna
Ierakstīts
17 hours ago, Homeerz said:

ar katru reizi ar vien vairāk ir nepatika ir pie šim pērkamajām meitenēm. labāk mājās nosist normāli ar roku xhamsterī nekā dot tām mauk...ām naudu.

šī taktika attaisno sevi, arī jau labu laiku nemetu naudu šitām slinkajām un nekam nederīgajām šmarām, esmu nopircis svaigu auto un drīz pabeigšu celt māju :) paldies, agrāk, kad strādāja tiešām smukas, centīgas pērkamās, tas nebija iespējams, jā, mana vājība :D

Lana
Ierakstīts
38 minutes ago, addict said:

Taa noteikti nav armeniete, vina runa skaidra latviesu valoda. Apgalvo, ka bildes ir vinas. Man arii interese, bet talak par telefona sarunu netiku, jo bez atsauksmem cena liekas par dargu, prieks parbaudisanas tiri intereses pec... 🤷‍♂️

noteikti? tā purcika armēniete runā latviski bez problēmām, un sludeklis ir vinjas, maina numurus un vārdus, jo par to cenu neviens nah tur vairs pie vinas nerādās

High end
Ierakstīts
On 8/10/2020 at 4:40 PM, meklejujaunumus said:

Vai šī varētu būt īsta? Takse gan ir vidējā. intimmeitene.lv/lv/girl/111097-MANASFOTOSabine-20330266

sodien atkal reklamējas, kāds notestēja, bildes īstas?

Linda 283087**
Ierakstīts
19 hours ago, munks said:

Ar Lauru no Plazas šai meitenei nav nekāda sakara, Robertam80 taisnība ...mīl iedzert, pēc tam paliek neadekvāta, putni galvā.... patīk tāds stingrāks sex. Pēc izskata pilnīgi nekāda ... man nepatika.

ahahaaa, šitā tak tā Jolanta, tak joptvaj ir būts pie vinjas sen sen atpakalj, pisec :D toreiz njēmu vinju uz visu dienu pa 100 Ls, pisec vinja toreiz tā pielējās beigās, prasīja lai pažnjaudz, utt. saskrāpēja muguru, jebal, sāka tādus murgus runāt, nācās mukt prom, bet olas labi varēja izšaut, kādas 4 palkas toreiz nometu :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.