ar katru reizi ar vien vairāk ir nepatika ir pie šim pērkamajām meitenēm. labāk mājās nosist normāli ar roku xhamsterī nekā dot tām mauk...ām naudu.
šī taktika attaisno sevi, arī jau labu laiku nemetu naudu šitām slinkajām un nekam nederīgajām šmarām, esmu nopircis svaigu auto un drīz pabeigšu celt māju paldies, agrāk, kad strādāja tiešām smukas, centīgas pērkamās, tas nebija iespējams, jā, mana vājība
interesanti, kur tu tur biji, ja Danas nr. ienākošie zvani slēgti? tapec jau te ir tāds bardaks, ka katrs ienāk un ieraksta kaut kādu hujnu ne pa tēmu..
Taa noteikti nav armeniete, vina runa skaidra latviesu valoda. Apgalvo, ka bildes ir vinas. Man arii interese, bet talak par telefona sarunu netiku, jo bez atsauksmem cena liekas par dargu, prieks parbaudisanas tiri intereses pec... 🤷♂️
noteikti? tā purcika armēniete runā latviski bez problēmām, un sludeklis ir vinjas, maina numurus un vārdus, jo par to cenu neviens nah tur vairs pie vinas nerādās
Ar Lauru no Plazas šai meitenei nav nekāda sakara, Robertam80 taisnība ...mīl iedzert, pēc tam paliek neadekvāta, putni galvā.... patīk tāds stingrāks sex. Pēc izskata pilnīgi nekāda ... man nepatika.
ahahaaa, šitā tak tā Jolanta, tak joptvaj ir būts pie vinjas sen sen atpakalj, pisec :D toreiz njēmu vinju uz visu dienu pa 100 Ls, pisec vinja toreiz tā pielējās beigās, prasīja lai pažnjaudz, utt. saskrāpēja muguru, jebal, sāka tādus murgus runāt, nācās mukt prom, bet olas labi varēja izšaut, kādas 4 palkas toreiz nometu :D
Ierakstīts
tā vietā, lai pateiktu, esmu jefs un nolaidu lažu, tu turpini dzīt kaut kādu īpatnēju un šauram pasažieru lokam saprotamu šņegu. visu labu, jampampiņ