Shii sieviete esot straadajusi veel padomju laikos viesniicaa Rīga, skapii, starp citu tur bija dabuunams ljoti labs kokteiliitis "Dzeerveniite" pie Veltinjas :)Taadus taisiija tikai Skapii un vecajaa Riidzenee. Jaa , bija labi laiki.
Ja jau Tu atceries tos laikus,tad var saziimeet Tavu vecumu,bet var jau buut,ka Tu to nemaz nesleep.
Ak kungs!1-3 pukjes,taas gan daargi maksaa.Vienreiz Reezeknee vienai 25g preceetai preilenei dziivoklii ar urbi izurbu sienaa caurumu.Tagad kad esmu tur tikai uzzvanu.Baigi daargi.Un taa var staastiit daudz.Pirmo reizi paseedeejaam ar sho kafuuzii(apm5ls) un aizbraucaam pie vinjas uz dziivokli.A viirs ta komandeejumaa.Vot taa!
3 reizes ilgaak,piekriitu.Bet ne 3 reizes daargaak un par kvalitaati jau labaak vispaar nerunaat.Pasakiet,ko dara mauka un nedara preceeta vai nocopeeta vecene.Ak jaa,mauka panem naudu.
Pilniigi Tev piekriitu.Esmu jau par to runaajis vairaakos topikos.Es to probleemu esmu atrisinaajis sekojoshi.Ir vairaaki iepaziishanaas portaali,kur var atrast normaalas sievietes,kas nepiekopj sho amatu,bet es labaak draazju superiigu apkopeeju(veelams preceetu),nekaa izlurgaatu mauku.Piekriitu tas ir process.Nevar taa vienkaarshi piezvaniit un sarunaat.Toties tas ir kvalitatiivaak un leetaak.Parunaa,parunaa pa inetu,kafeiniica un gulta.Samaksaa pirmo reizi par kaf. un draaz 10 reizes par briivu.Man personiigi ir kaadas 7 dazaados rajonos.Tikai nevajag atslaabinaaties,visu laiku jaarakstaas un jaadomaa par naakotni.Protams visur ir nianses.
Man te var kaut vai visi oponeet,bet kaut viens lai pasaka ar ko atskiraas maukas pizda no preceetas vecenes pizdas.
Ja vinjai ir 55 kg tad es ir neegjeris.Un kas taas par cenaam.Ladylux raksta 20ls,bet zemaak 20+5.Ta ieraksti uzreiz 25.Es jau saprotu kaapeec tie 5.Bet inets tacju domaats netikai prieksh maniim.
Ierakstīts
Ja jau Tu atceries tos laikus,tad var saziimeet Tavu vecumu,bet var jau buut,ka Tu to nemaz nesleep.