| QUOTE (Harrison @ Mar 16 2005, 10:54 AM) |
| Prieksh pirmaas reizes (es par Homepage, ne par ko citu |
Tagad es to labi saprotu ![]()
Paldies!
Stop. Par to runas nebija ![]()
Kristine nav atgriezusies!!!
Kristine sez majaas un taisa majas lapas citiem ![]()
P.S.Par labiem vardiem puisiccam, protams, paldies. Bet, ja godiigi, ta lapa ir briesmiiga
Mana pirma pieredze, tapec izdzest - roka neceljas.
| QUOTE (javis @ Mar 15 2005, 03:18 PM) |
| BET MEITENES LAIKAM DRīZ PATS ņEMšU LīDZI (VARBūT ARī Tā VAR) |
Ja samaksasi 20 Ls par istabu stundaa - droshvien ka var ![]()
Viens no numuriem sakriit -
| QUOTE (su4ka @ Mar 4 2005, 03:46 PM) | ||
Es nu tieshaam nezinu kaa var panjemt "nepareizi"!!! Pastaastii kaa tas ir?
Man standartaa patiik vinju vilkt aaraa un atkal baaz iekshaa, forshas sajuutas kad katru reizi maksts muskulji [kam vinji ir] vinju sazhnjaudz no jauna un no jauna...
Vai tieshaam ir tik gruuti pienjemt, ka Tu esi GARAAAAAAAAAAAAAAAAM!
Cik nezeliigs tu tomeer vari buut un veel attieciibaa uz sievieti
Bet meitenei laikam nevajadzeeja izteikties sakaraa ar prasmi "panjemt no aizmuguras"... tas ir viirieshu pashcienjas aizvainojums, kursh turklaat sheit neiederas... |
| QUOTE (javis @ Feb 24 2005, 09:06 AM) |
| esmu paspējis jau ievērot, ka ir jauns pārītis, kas piedāvā savus pakalpojumus... šajā variantā ir jāsaka kā populārajā krievu filmā "KIN DZA DZA", ja nemaldos gravicapas pilots teica - "SKRIPAch ņE NUžEN" .... p.s. viss augšminētais ir tikai un vienīgi mans viedoklis, kas var tikt koriģēts bez iepriekšēja brīdinājuma |
Starp citu, tas nav vieniigais paariitis LadyLuxaa, kaadu laiku tur reklameejas arii:
Un Valdis aizgaja no shi biznesa tieshi tapec, ka pieprasijums uz tadu pakalpojumu bija minimalais. Laikam Latvijaa tadi pasakumi pagaidam veel nav iipashi izplatiita lieta (vismaz salidzinajumaa ar virieshiem, sievietes izmanto tadus pakalpojumus daudz daudz retaak
, droshvien tapec, ka pirmaja vietaa vinjiem tomer ir juutas, neviss dziivniecisks sekss).
Meitenei ir jaunas bildes un pakalpojums ![]()
Monta & Ivo
Tālrunis: 6243202
Rīga - Pļavnieki
Pakalpojumi: masāža, klasika, orālais, anālais, grupveida
Cena par 1 stundu: 40Ls
| QUOTE (LadyLux @ Feb 19 2005, 02:00 AM) |
| Jaa Jana tur bija, bet tagad vairs nav. Jana ir Valdemaara 76. |
Cik es zinu, Valdemara iela 76 vinas ari vairs nav ![]()
Tagad tur ir pavisam cita meitene ar vardu Jana:
http://www.xtra.lv/forums/index.php?showtopic=2873
Un ta Jana, par kuru sheit iet runa iespejams ari vairs nav pieejama. Vinja vienkarshi ir pazudusi.
| QUOTE (javis @ Feb 18 2005, 02:43 PM) |
| p.s. man nekas nav pret putniem vārnām un dzīvniekiem cūkām, tachu zināmās sadzīves situācijās, apzīmējot kādu cilvēku īpašību vai izskatu - nākas pielietot šos epitetus. |
Zel tikai, ka kaut ka biezak sheit pielietojas tieshi tadi salidzinajumi, neviss kakitis, zakitis utt.
| QUOTE (fuckster @ Feb 16 2005, 09:59 AM) |
| Gadījumā nav tādi speciāli preži, kas aizsedz tikai pimp.. galviņu? |
Var tacu uzvilkt prezervativu neliela izmera tikai uz galvinju, neatritinot vinju lidz galam. Tikai jebkura gadijumaa diezvai vinsh labi tev tur turesies.
Ir prezervativi melei, neaizstajama lieta orala seksa rotaljas ![]()
| QUOTE (frisky @ Feb 15 2005, 02:54 PM) |
| bet suukaa abas reizee un bez prezha! |
| QUOTE (javis @ Jan 24 2005, 06:08 PM) |
| Vienu kociņu nometu, otru mans mazais atteicās |
Paldies par komplimentu ![]()
Ierakstīts
Nu bet tas ari ir Valdemara 76 kontakttalrunis.
Lapa ir veca un es ljoti sen neko tur nemainiiju, jo vienmeer bija darishanas mazliet svariigak.