Tas tiesa gan. Atkārtojas nepārtraukti, labākajā gadījumā ieliek kādu jaunāku bildi. Bet to jau var arī saprast, mainās klienti, jāmaina arī bildes un kļichkas. Jā un vē, protams, arī telefonu Nr.
Un tad ej nu, nabaga cilvēks, saproti, kurš ir jauns pievedums un kur second hand citā iepakojumā.
Nu ko, tad visa mūsu saliedētā kolektīva vārdā, gratulējam dzimšanas dienā!!!
No otras puses rodas tādas pretrunīgas izjūtas, un proti:
1. Nav vēl izsīkcis latvju tautas tikums, puisis pirmo reizi opāsies 18 gados!!! Diez, ar meichām arī tā ir???
2. Ak tad chibriks ir nobriedis uz šito beidzot? Bet zini arī, kā tas viss notiek? Un kāpēc gribi pie šim meichām, na haļjavu nesanāk? Lai gan, pareizi vien dari, šitā beigu galos lētāk sanāks.
Bet, ja nopietni, tad, ja nu tā tiešām ir pirmā reize, tad iesaku labāk laist pie kādas 25-30 gadīgās, jo arī ar šim meichām ir tā pati problēma, kas ar tām, tjipa, godīgajām, jo tā pa īstam šo mākslu apgūst retā un tad arī tikai ar gadiem. Citādi trāpīsies vēl uz iesācējas un sabojāsi sev svētkus.
Jā, tās cenas viņām aug! Tas laikam ar ES saistīts. Līdz tam tachu šitas kalibrs bija par augstākais 15 ls. Paskatieties, arī citām ir pa 5 ls klāt! nebūtu jau žēl, bet kvalitāte ta ir iepriekšēja!
Jā, bet vai šis cenu kāpums arī ir ievērots, kad ziņoja, ka pirmajā pusgadā inflācija bija 5,5%????
Varbūt kādam ir info par Kristīni, kas kādu pusotru gadu atpakaļ strādāja pirtī Vecilsētas ielā? To vietiņu iztrenkāja, bet es esmu pazaudējis viņas mobolo.
Ierakstīts
Hmmmm...
Spriežot pēc gadiem abas varētu būt prasmīgas, bet tās bildes gan, jāsaka godīgi, kņudēšanu pakrūtē neizraisa....