Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (rigsxx @ Jul 29 2004, 11:56 AM)

un arii man kaut kaa neticas, ka tur vareetu buut 28, ja nu vieniigi tie ir domaati gadi, kuri pavadiiti shajaa amataa straadaajot wink.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

laugh.gifbiggrin.giflaugh.gif

5 jaunas @ ladylux
Ierakstīts

Es peec dabas esmu kritikis un visur saskatu gan pozitiivaas gan negatiivaas puses. Esmu bijis daudzaas vietaas, un varu teikt godiigi IR daudz labu meitenu! (Protams sliktu ir vairak!) Ar vienu dalu pilnigi nav par ko runaat, bet sex + - stipri viduvejs iisaak sakot konveijers. Vina nomoca to stundu un paldies dievam. Pie taadaam palikt uz naakamo stundu?! Nekaadaa gadijuma vienkaarshi izmesta nauda ja arii piedavatu par velti es nepaliktu, kaa saka latvieshu teiciens: "Shinii diikii bebri neaug." Katram droshivien tas ir individuaali bet man patik ne tikai dzzazot bet arii parunaaties. Gruuti jau ir atrast starp vinaam pashu labaako.

Es sev taadu atradu. Galugalaa taa ir gaumes lieta! Cik cilveeku tik viedoklu. cool.gif

Atkal 2 jaunas meitenes
Ierakstīts

Atpazinu Sofiju arii. Ta ir Tanas/Anzelas draudzene. Bildees vinja izskatas labaak nekaa dzivee. Gadi - kad tad bija tie 26? Ar plashu lamuvaardu kraajumu, patik iedzert. Ja tu esi shmigaa, labaak pie vinjas neraadies, izgeerbs liidz peedeejam santiimam. Vieniigais labums ir lielaa pieredze.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.