Nee, paaraak daudz laika aiziet uz tadaam lietaam. Un tas veel nenoziimee ka beigaas sanaaks leetaak. Un ja nu vinas viirs kaut ko uzzinas? Aiziet uz bordeli - daudz vieglaak un daudz mieriigaak!!!
Es peec dabas esmu kritikis un visur saskatu gan pozitiivaas gan negatiivaas puses. Esmu bijis daudzaas vietaas, un varu teikt godiigi IR daudz labu meitenu! (Protams sliktu ir vairak!) Ar vienu dalu pilnigi nav par ko runaat, bet sex + - stipri viduvejs iisaak sakot konveijers. Vina nomoca to stundu un paldies dievam. Pie taadaam palikt uz naakamo stundu?! Nekaadaa gadijuma vienkaarshi izmesta nauda ja arii piedavatu par velti es nepaliktu, kaa saka latvieshu teiciens: "Shinii diikii bebri neaug." Katram droshivien tas ir individuaali bet man patik ne tikai dzzazot bet arii parunaaties. Gruuti jau ir atrast starp vinaam pashu labaako.
Es sev taadu atradu. Galugalaa taa ir gaumes lieta! Cik cilveeku tik viedoklu.
Atpazinu Sofiju arii. Ta ir Tanas/Anzelas draudzene. Bildees vinja izskatas labaak nekaa dzivee. Gadi - kad tad bija tie 26? Ar plashu lamuvaardu kraajumu, patik iedzert. Ja tu esi shmigaa, labaak pie vinjas neraadies, izgeerbs liidz peedeejam santiimam. Vieniigais labums ir lielaa pieredze.
Es arii zinu vinu, tikai ar vaardu Tanja. Piekriitu Bumba'i, vieniigais augumam 3! , tas ir pardaudz. Varbuut mashiinaa vina negeerbaas nost, tapec tu iedevi trijnieku! Jo vinai ir taadas strijas uz veedera, ka bail pieskaarties! Latviski nerunaa. Pavelti izteereets laiks un nauda.
Ierakstīts
Nee, paaraak daudz laika aiziet uz tadaam lietaam. Un tas veel nenoziimee ka beigaas sanaaks leetaak. Un ja nu vinas viirs kaut ko uzzinas? Aiziet uz bordeli - daudz vieglaak un daudz mieriigaak!!!