| QUOTE (javis @ Jun 9 2005, 09:10 AM) | ||
L.Lux tu mani nesaprati...vai arī negribēji saprast pamēģināšu izskaidrot... Ir tāda interneta mājas lapa www.ladylux.lv, atverot šo lapu ieraugam veselu listi ar meitenēm. Ejam tālāk, uzklikškjinam uz interesējošas meitenes - atverās viņas profils, un kā jau teicu šim profilam ir sava e-adrese vai saite (neesmu specs tādēļ nezinu precīzu nosaukumu) Piemeram. Atveram to pašu najobšicu Litu (kas ir iepriekš bijusi Kate, Lelde utt.) un saite uz viņas profilu L.Luxā ir:
Savā iepriekšējā postā es gribeju pateikt to, ka katram kantorim L.Luxā ir iedalīts zināms skaits šo saišu t.i. piemēram ja meitene, kas ir uz šīs saites uzsēdināta Litas kantorī, pēkšņi vairs tur nestrādās, viņas vietā nāks cita bet uz to pašu saiti, tādējādi plikā saite (bez fotogrāfijas) mūs maldinās.
Mans ieteikums - postējiet arī bildes, jo savādāk varam kļūdīties savos reportos.
ja godiigi, tad Tev piekriitu! ja vinji kautvai nedaudz pakjidaatu najobshchcias tikai uzlabotos reitings no apmekleetaaju puses, jo kaads respekts, ja nevari buut paarliecinaats par meitenes patieso izskatu. iedomaajies, cik, kas nelasa forumu ir appisti un daljai norteitki arii ir zobs uz ladylux Turklaat shitaada najobschica sen bija jaaiznjem, jo zinjojumi ir jau no daudzam personaam! buutiibaa visa saita prestizhu grauj! un tikai deelj paaris latiem. |
Nu man personiigi peec vinjaam nepiecieshamiibas nav, bet peetiiti shitie saiti ir liidz nelabumiem, un noteikti, ka atdaliit peec cenas buutu ok, bet tas tikai, ja tieshaam taa cena augstaaka ir deelj kvalitaates nevis deelj meitenes iedomaam....
Vareetu jau peec kruushu izmeriem utt arii atdaliit...
| QUOTE (su4ka @ Feb 4 2005, 04:26 PM) |
| mi dve ocenj molodinkije devuski zdelajem minet masaz v masine sostojatelnomu gospodinu ot 30let.z683va71ni97te.zdom tolko segodnja...mi simpoticnije. 6837197 |
a shitaa vienaa briidi var arii bez mashiinas palikt... :DDD visaadas sheemas jau ir! Peec tam buus ilgi jaadoma ko sievai un policijai staastiit!
brrrrr
| QUOTE (ReXXX @ Oct 1 2004, 12:01 PM) | ||
Dazhreiz nav laika kafeinicam un ziediem
agraak shii teica ka prasot liidz 100, bet sarunaat vareeja pa 30, mozh tagad pa 15 var? |
| QUOTE (Pepper234 @ Sep 14 2004, 08:00 PM) | ||
5izmeersdabiigas
Ja nemaldos
domaaju ka 5 izmeers toch nav! |
| QUOTE (Pepper234 @ Sep 13 2004, 06:58 PM) |
| Paplapaaju ar vinju gribu.lv 4ataa. Saka ka esot vinai 5 imeers, esot itkaa bildeejusies ieksh Playboy. Atstaaja savu Nr. 6309478. Pec runas izklausijaas diezgan augstpraatiiga, bet ar mazu smadzenju dzudzumu. Nekaadi man nevareeja pamatot kapeec vinja buutu taa veerta. Tipa - vareeski lieliities,ka esi bijis kopaa ar skuji kas prieks Playboy bildeejies, utt.... |
Vajag uzzinaat uraa numuraa vai apmeeram kadi ir bildeejusies, vareetu mozh internetaa atrast! Labaak fochenes redzeetu ar!
Man jau arii nebuutu zheel to 200 ls, ja vinja ir iista, bet nevelk man pa kreisi laist!
Vinji jau ar taad cenzuuru taja lapa nodarbojaas, ka saak jau likt pashi komentarus angliski, lai pievilinaaatu aarzemniekus!!!
Njaaa... es nederu.
Domaaju driizaak kaada dusmiiga sieva vai draudzene bija vainiiga
)
kautkaads pilniigs murgs un veel pa 20 ls!
Ok, sorre, visu neizlasiiju, bet fochenes kameeeer nav reaali paarbaudiits domaaju, ka nav jeegas likt iekshaa! Vismaz tik praatiigam ir jaabutt un nenoticeet uz shitaadu feiku!!Pilns nets ir taaadiem kreisiem sludekljiem un kas buus ja visus tagad metiis iekshaa!
Sviests, shitam kjeemam par d...anu vajag banu uzlikt un pa muti iedot! Sgitaaas bildes agraak redzeeju dream.lv, kad veel pa briivu bija, shitaa bija no seerijas big naturals, kjipa vr vinju shkjiet zem www.bignaturals.com atrast (man vismaz taa liekas), kautkaa neticaas, ka tur vareetu likt LV meichas!!!
Taados gadiijumos kaa shis atliek tikai viens variants - uzzināt, kurš pie viņas ir bijis un izveidot foto robotu!
Tik un ta neticu, jo shitais sex, kursh liek sludinaajumus ne pirmo reizi vien ir feikus licis, un chujs, ka vinjam taads darbs ir reklameet skutjus, un tad veel kautkads mistiskais atsauksmi ieliek, un taa vien liekas, ka no vienas kompaanijas vinji ir!!
Turklaat taa fochene ir diezgan profesionaala, un ir tach taa, ka iistajiem zakjiem nav tik labu foto, bet diezgan amatieriskas?!!!! Ne!!
Vieniigaa, kas liek labas bildes ir Laila, nu veel Sasha ko ieliek! bet shitaa jau arii ir paaraak atklaata, un sakariiga beibe taadu nekad neliks!
Taa ka domaju, ka karteejais sex blefs - saak vinsh jau besiit!
| QUOTE (fuurija @ Feb 17 2004, 11:12 PM) |
| ko iisti vinji abi piedaavaa? par cik? vai kaads pie vinjiem ir bijis? uz cik lielaam izvirtiibaam shamie iet? hmm buutu tas viirishkjis bishku galjiigaaks vareetu uzvaniit |
Varam kopaa mees noiireet kaadu meiteni (vai es pats kautvai), nu esmu es arii galjiigs!! ![]()
| QUOTE (Ketija @ Feb 5 2004, 08:09 PM) |
| Iisteniibaa nevaru iepriecinaat ar savu bildiiti, jo taas nevienam i-netaa nesuutu. Un arii prieksh kam? Lai vechi vareetu iztirzaat siiki un smalki visos saitos visas manas miiljvietinjas? Nu, nee, paldies, man to nevajag! Taapat jau esmu te daudz ko salasiijusies. Taa luuk! |
mana intuiicija saka, ka shii ir Keita no Juglas, ne? ![]()
| QUOTE (gp25 @ Jan 12 2004, 11:16 AM) |
| Es arî gribçju pamçìinât Lailu. Uzrakstîju meilu , nedaudz sevi aprakstîju, bet atnâèa atbilde ,ka , ar jaunâkiem pa 30 gadiem neielaiþas. |
Sviests tas viss ir, un rakstiit nav nekaadas jeegas, jo tach zini kaa vinja izskataas un ko dara pasai sheit.
Es gaju uzreiz un nekaadu iebildumu vinjai nebija! man apm 20 gadi!
Taada veida textu toch kaads siikais sacereejis!! Nu neviens tach no mums, ja ko taadu dabuutu izjust, taadu textu nekad nerakstiitu, ne?
| QUOTE (Bad Boy @ Jan 7 2004, 04:59 PM) |
| Jasirs A man domat, ka tu rikojes saja gadijuma ne visai korekti izsakoties... Man personiga parlieciba, kada gan kuram dala cik man ir gadu....un kada kuram ir dala ka es milejos un ko es ar to gibu vai negribu pieradit... Man domat, ka cilveks ari 80 gados gribes mileties...cits jautajums, vai tas ir iespejams....i pat tas nav publiski apspriezams, laikam jau mani ta audzinaja, ka cilveka vecumam mav nozimes. |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaa jau teicu nebija domaats personnigi
| QUOTE (Harrison @ Dec 22 2003, 12:36 PM) |
| Peernavas 6/8. Uz gadien 23. Izskats: ~4, kruutis: 3-. minets: 3, sex: 3, anaalais: nee, dziivoklis: 4, dusha, dvielis, atsakaas no kunilinga, nepatikiik, ja aiztiek kruutis. Jautaajums: ko tad vispaar vinja piedaavaa? Kopeejais veerteejusm 3-, laika zaudeejums.... |
Kura tad piekristu uz kunelingu 50 gadiiga vecha izpildiijumaa (laikam gribi pieraadiit cik gultaa ir labs viirietis pensijas gados?)
Nenjem personiigi, nebij domaats abidna, turklaat uzrakstiiju, jo jau ieprieksh teici, ka uz rakstiito neapvainojies ![]()
![]()
![]()
![]()
| QUOTE (wwwjur @ Jan 7 2004, 03:00 PM) | ||
cik shai samaksaaji? es ka pie vinjas biju shii runaaja par kaut kaadiem mistiskiem-kosmiskiem cipariem, pati nezinaaja cik /nu liidz 100Ls
|
| QUOTE (Sasha @ Jan 6 2004, 11:50 PM) | ||
Lieciet tacu mani vienreiz mieraa..........
Palasi info par Kiru....
Zakji, nenjem galvaa! |
Ierakstīts
uz panelja nee. Be nu tadas arii paaris sotakus arii njem.