Nepiekrītu, protams. Visās šī foruma sadaļās ir manāms DEFICĪTS pēc normālām meitenēm. Katrs otrais sex cienītājs ir meklējumos pēc daudzmaz normālas maukas, izskatīgas un par sakarīgu cenu. Meiteņu, kuras atdodās par naudu ir ļoti maz, to taču Tu pats zini. Jo tās kuras ir, par meitenēm nosaukt vairs nevar ne pēc svara ne kvalitātes ne smaržas. Tās visas ir noēdušās cūkas, sauksim lietas īstajos vārdos.
Pieļauju ka lielākajai daļai Cienītāju svarīgākās divas lietas ir - IZSKATS un ATTIEKSME. Un mēs visi labi zinām cik MAZ izskatīgas maukas ir publiski pieejamajos portālos un dzīvokļos. Uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt, un vēl trīs pirksti paliek pāri.
Ja ir interese variet palasīt kā ārzemju sex-tūristi par standarta cenām tiek pie labākām meitenēm nekā mēs. Vajadzīga tikai ārzemju IP adrese. Konkrētais Reports atrodams saitā kuru man te neizdodās iekopēt.
internationalsexguide.info - tālāk jāspieš All Forums - tālāk Latvia, tālāk - Riga un tad jāskrollē uz leju kamēr atradīsiet garāka izmēra aprakstu bu Krizztian ar nosaukumu "3 days in Riga" Tur arī redzams kā viņš (un zinu ka viņš nav nekāds smukulis) ir ticis pie svaigas web čat meitenes pa lēto un bez skatīšanās pulkstenī...
Sīkāk par web chat meitenēm varu pastāstīt. Šobrīd latvijā ir vēl kādas 150-200 meitenes kas dien dienā ar to pelna naudu, un protams ārzemniekiem tikai - atdodās arī seksam, taču ir iespēja kā sistēmu apmānīt un notēlot ārzemnieku. Sākumā -vajadzīga ārpus-latvijas IP adrese, tam noder jebkurš VPN serviss. Tad jāskatās tādi galvenie resursi kā livejasmin.com vai streamate.com tajos ir visvairāk latvietes (bet kā jau teicu - viņu profilus var redzēt tikai no ārzemju IP pieslēgumiem). Un tad jau tālāk - nepieciešama nauda maksas čatam lai tiktu tuvāk meitenes sirdij, iepazītos utt. Meitenei ļoti patīk ja klients (maksas skatītājs) atgrežās un ir pastāvīgs klients uz kopējā bezmaksas dračītāju fona. Principā ar pāris reizēm (maksas video čatiem) kuros meitene rādīs sex un čatos ar Tevi - un katru reizi tas Tev izmaksās kādus 100USD, rezultātā varēsi iepazīties ar viņu - un tālāk jau satikties savā "tūrisma vizītē" Latvijā. Shēma nav nemaz tik sarežģīta. Vajadzīgas pāris nedēļas un pāris simti eiro kopā rēķinot.
ja es Tev teiktu ka esmu pat filmējies, tu tāpat neticētu. tāpēc ļaušu tev palikt augstajās domās par Tevi vien
Mana prasme vai neprasme rakstīt forumā komentārus (kas nav mans ikdienas darbs, atšķirībā no Tevis) neliecina par manu vecumu un pieredzi seksa industrijā.
Šeit ienācu lai padalītos reizumis ar kādu padomu, informāciju un to gūtu. Taču neesmu nolēmis te sacensties Pareizrakstības sacensībās, bez ielikšanas.
Ja reiz viņa klienta krānu berzēja pret savu pliko pīzdu un lava beigt uz tās - tad kas tas ir? Sekss vai tikai masāža?? Viņas var visu (pat par velti ja tu viņām patīc) izņemot Locekli-Pīzdā. kā gan to vēl lai uzraksta vai nosauc ja ne sekss bez ielikšanas??
Pareizi. Un pie tā ir vainīti ārzemnieki, kuri tāpat kā pirms 10 gadiem dzinās te pēc seksa tā arī tagad dzenās pēc seksa. Tikai tagad šeit vairs nav seksa bet pateicoties politiķiem (un sabiedrības protestiem) ir radušies masāžas saloni. Man pat liekas ka viņiem tur ir kautkādi ļoti drastiski iekšējie noteikumi kāpēc nedrīkst dot seksu. Pats esmu sarunājis pāris reizes meiteni no masāžas salona seksam ārpus darba - brīvajā laikā pie viņas vai manis. Šī prakse nav aizliegta. Taču pašā salonā dabūt seksu ir nereāli. Tur ir kautkāda kontrole. Reiz man izveidojās uzreiz ļoti labs kontakts ar masierīti, viņa bez nekādas piemaksas lava viņu aiztikt un vispār es viņu sakārdināju un bija riktīgs sekss visādās pozās BET bez iekšā ielikšanas, un es pataustīju - tur viņai bija iebāzts tampons vai kas. Bet viņai nebija Reizes. Viņa vienkārši tika kautkā kontrolēta lai nekādā gadījumā nedod klientiem seksu nepar kādu naudu. Iespējams policija ir pabrīdinājusi ka pie jebkura gadījuma kā iedod pist tā aizslēgs salonu. Nezinu. bet fakts nu ir tads ka ārzemnieki brauc, uztur cenu un tirgu pa 60eur dračīšanu un lai kā visi prasa seksu neviena nedod. Es tiko aizvedru vienu ārzemju draugu uz salonu, un viņš pilnīgs ārzemnieks būdams - prasījis 5 reizes bet meitene nedeva nepar kādu naudu. Sukas!
Izskaidrojums ļoti vienkāršs. Jau vairākus gadus atpakaļ politiķi dažādos veidos mēģināja ierobežot prostitūciju - tā rezultātā radās Masāžas saloni (tāpat kā ierobežojot narkotikas - radās Spaiss ) Un tam vēl pieplusojam klāt faktu ka 95% skaistās meičas par maukām strādā ārzemēs. Pastāvīgi vai arī tikai pa weekendiem aizlido pie ĻOTI naudīgiem džekiem.
Rezultātā. Skaistu meiteņu ir maz, un visas tās kuras grib nopelnīt naudu salīdzinoši viegli - strādā masāžas salonos. Tur stunda maksā 60EUR. Skaidrs ka meitene saņem 30 nu var'but 40EUR no katra kliente. Bet meitenei tas ir viegls darbs. Viņa var dienā apkalpot vairākus klientus un nopelnīt 200EUR NEATVEROT KĀJAS. Un jebkurai meitenei tas pirmkārt ir svarīgi - lai viņu nedrāž un nenodrāž. Jo kā jau zināms - vecenēm sex nemaz neinteresē, pat ja viņas tēlo ka interesē.
Tādejādi cieš - klients. Jo par agrāko seksa cenu Rīgā tagad var dabūt tikai mašāžu. Bet savukārt tās meitenes kas vēl atver kājas un dod seksu ir ļoti ļoti maz un paliek arvien dārgākas. Fakts.
Ierakstīts
Nepiekrītu, protams. Visās šī foruma sadaļās ir manāms DEFICĪTS pēc normālām meitenēm. Katrs otrais sex cienītājs ir meklējumos pēc daudzmaz normālas maukas, izskatīgas un par sakarīgu cenu.
Meiteņu, kuras atdodās par naudu ir ļoti maz, to taču Tu pats zini. Jo tās kuras ir, par meitenēm nosaukt vairs nevar ne pēc svara ne kvalitātes ne smaržas. Tās visas ir noēdušās cūkas, sauksim lietas īstajos vārdos.
Pieļauju ka lielākajai daļai Cienītāju svarīgākās divas lietas ir - IZSKATS un ATTIEKSME. Un mēs visi labi zinām cik MAZ izskatīgas maukas ir publiski pieejamajos portālos un dzīvokļos. Uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt, un vēl trīs pirksti paliek pāri.