Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Krista 22471352
Ierakstīts

Nu neavaru teikt, ka vina ir auksta zivs. Vina vairak ir pricipiala, dikte savus noteikumus ar savu ierobezoto izpratni par seksu. Vai nu ir ta problema ar kaju vai nav nezinu, bet so argumentu izmanto pilnibai lai izvairitos kaut ko darit. Un ari tev nelauj izpausties ka velies. Nav vinai tas palavibas uz seksualo speli, kur pasutitajam ir iespeja ierosinat un pieprasit savas velmes. Vina zin so lietu! Seskam ir divas pozas tikai nepieciesana! Kajam vinas nepeiskaries! Atlauj tikai vinai uzgulties virsu! Tev ir japielagoas pasam...! Ja nevari vai negribi, tad tas ir tava problemas.

Tapec pie secinajuma ieteicu! Ja reiz pakalpojuma nav, tad nafig maksat! Ja esi gatavs uzstat uz pakalpojuma kvalitates un ja vajag, tad pa purnu iedot un izmest vinu ara no nummurina par sliktu pakalpojumu, tad vari veikt prieksapmaksu.

25449702 Katrina
Ierakstīts

http://intimmeitene.lv/lv/girl/85995-katrina-25449702

Pirms pusgada biju pie vinas. Ar pirmo reizi neizdevas tikt. Bija viltibas jaliek lieta, lai tiktu pie vinas. Bet kad esi ticis, tad ir labi. Mazs pusotras istabas dzivoklitis uz Duntes ielas otra stava. 

Pavada lidz dusai, uztur sarunu ari caur dusas aizskarinu. Apcubina tevi, iedod dvieliti, pavada uz istabu. Masazha videji laba, patiesiba pat to ta isti nepamaniju, kaut ka viss nemanami pargaja seksa vingrojumos. Gruti pateikt vai teloja vai ne, bet vinas iesaistisanas procesaa bija laba!  Diezgan mazo viltnieku iedrosinaja nedarbiem. Patika man pie vinas.

Minus - Viens shaviens 40Ls.  Un otreiz kad gribeju sarunat tiksanos, uzmeta. Vairs neesmu pie vinas bijis.

Sasha 20518941
Ierakstīts

Biju pie Sashas. :) divas reizes! Pirma reize man bija viena meica, otra pavisam cita. 

Pirma bija (vinas atsaucas uz Eva, Sasa, Aleksandra, Dasa) - tieva, skaists augums, mazas krutis (izskats tads ka bilde). Feini mani izmaseja un seks bija pietiekosi ilgs, ar vienu savienu.  30min / 20Ls Lai ari tik tiesam dzivoklis ir tums un izvelkamais kresls viltigs. Process ekonomiskais man iepatikas

dzivoklis 2/10

Izskats   6/10 (augums uz 9, bet zobi un elpa....)

masaza 7/10

oralais   8/10

seks      8/10

Otra reize bija pavisam cita meitene. Sajuta bija ka vina ir kaulaina no bada. Aizgaju prom un vairs tur neesmu radijies.

Julija 20308775
Ierakstīts

Pedejais sludiķis pirms gandrīz pusgada un telefons izslēgts kā tas nav vēsture?

Lai raksts butu patiess. Sludinajuma tekstu iekopeju tadu kads tas man ir saglabats orginals. Ja nedarbojas telefons, tad vari but drusku radoss un paprove uz epastu uzrakstit. Negribu es publicet to telefonu, kas man ir pieejams no privatas tiksanas. Atsauksmes par sludinajumu un darboni ir patiesa! Izdosies satikt varesi parliecinaties.

Kad vina pati izlasis, tad lai pati savu jauno nr. nopublice seit.

Julija 20308775
Ierakstīts

Darbone nav vesture.

Klubins ir laba lieta, bet labaka lieta ir sis saits, ta ideja, moto. Dalities ar pieredzi, lai ari kada ta butu. Man ir savas iestrades un pieredze, bet saits rod iespeju neizniekot laiku uz darbonem, kas izpumpejusas, bez motviacijas, netikamas, dara darbu lai paestu utt... 3is gadijumi mani ir jau darijusi piesardzigu no atsauksmem. Ik pa laikam varu padalities ar vel dazam iestradem, bet sodienai pietiks.

Saita ideja ir laba! Bet ja es atri gribu satikt jaunkundzi, kas varetu izpildit to ko es velos, tad es butu laimigs  (nav man agresivas un pardabiskas prasibas). Atri es to tagad nevaru izdarit. Ja tas butu iespejams, tad sis saits pilniba sevi attaisnotu ari manai ikdienas vajadzibam.

Julija 20308775
Ierakstīts

Par cik ir pabuts pie dazada ranga meicam. Vienu dienu ari apciemoju ari so jauniesaceju darboni. Par ko bus pozitivas atsauksmes.

Esmu jau ticies ar so dailavu divas reizes. Pirmaja reize vinai vis gaja ka pa celmiem, daudz ko nesaprata ka jadara. Ka ari nezinaja ka tas vispar ir iespejams. Lidz ar to sarunajam jau ari otro reizi, bet vina tad jau bus sagatavojusies, sagerbusies attiecigi, samerigs grims un gatava tam ko var nosaukt par kvalitativu seksu. Tikai vinas dabigais kautrigums un velme saprast ka tad ir jabut lai butu labi, iedrosinaja mani ar vinu tikties biezak.

1. Vina nav loti vingra, bet vinai ir dabigi skaists augums, krutis un sieviskais seksapils. Tas vinai dabigi nak ara. Parejais jau ir vinas motivacija un velme, kas vinai ari ir.

2. Ja pa telefonu sarunajam par stundu, tad ari stundu nododamies rotalam. Ja pa tel novienojamies pa reizem, tad ari attiecigi ir izpildijums. Forsi skaidri noteikumi. 

3. Lai ari augums nav gars, vina ir dabigi skaista;

4. Seksa laika man izdevas, papildus aktivitatem ari iekurt kaisli, kas bija ljoti iedabrigi. ( erta poza un prognozejami mainigi ritmi. Tajos ieklaujoties ari pamostas kaisle. Atzina no pieredzes.)

5. Pozas, sakuma bija kokainas un maz, pecak bija jau izjustas, pietiekosi ilgas un emocionali peisatinatas.

Tas kas vel ir japilnveido:

1. Iepazisanas, priekspele;

2. Pietrukst masazas - drusku bija un nekada, vina ari teicas ka nepiedava masazu. Domaju, ka tas butiski pasakumu uzlabotu un padaritu pilnvertigaku.

Izkats 7/10

Oralais 6/10

Sekss 9/10

Noteikti vel kadu reizi ar vinu tiksos.

post-21930-0-31110800-1377677791_thumb.jpg

Krista 22471352
Ierakstīts

http://www.gribu.lv/view.gribu?site=gribu&bn=gribu_eskortpakalpojumi&key=1377600967&first=1377608803&last=1377598631

Atraksti - pastÄstÄ«šu par iespÄ“jÄm :)

mazaa - mazaaaazam@inbox.lv 

Telefoni - 22471352 tagad ir ari tads 26275437

Vakar ieraudziju atkal so sludinajumu un atcerejos notikumus un savu pieredzi, kas bija kadu laiku atpakal, kad biju pie vinas.

Isak sakot, man jau patik sada auguma, izskata jaunavas, kas ir attelotas bilde. Nu sarakstijos, sazvanijos. Siki iepazinos pa tel, ko jaunava prot un ko neprot. Izprasnaju, tapec ka ir bijusi pierezde attieciga. Labi talak! Nu viss tik talu liekas ka ir ok.

Noprecizejam viesnicu, precizus laikus un sarunajam ka busim laicigi vai pat drusku pirms laika, jo laiku nosist man nepatik un brivo laiku varu ari interesantak pavadit, salidzinot ar tuksu gaidisanu.

Dodos uz viesnicu. Panemu nummurinu. Nosutu SMS kur esmu un ka gaidu vinu pec 10min, ka ieprieks vienojamies, ka busim punktuali.

Laiks aiziet jau pari norunatam 20min. Zvanu, kur ta nu dailava aizkavejusies. Vel 3min un vina bus klat. Vel pec 17min24sek vina pieklauve pie durvim. Drusku cemme ir, bet nu labi. Pasakums var sakties! Augums vingrs, man tikams un ir skaista, ja nesmaida!

Te nu sakas interesantakais. Ceru veci mani sapratis:

1. Nauda uz prieksu! Ok atgadinu vienosanos par ko vienojamies un ludzu nauda. Nekur jau neaizmuks!

2. Vina uz tumbackas un gultas malas sak kramet ara no savas somas visu savu aprikojumu. Tiri tehniski:

- noliek salvetes slapjas 3gab.; 

- vienu preziti;

- gelu, kas iefasets falsa izskata iepakojuma. (Staprcitu apvaicajos, ko vina ar to daris. Kad sapratu, ka tas nav ne sieviesu prezarvativs, ne vina doma to sev ieksa bazt akta laika, ne ka savadak par gelu izmantot, tad ok)

- uzlika sev pulksteni uz rokas;

3. Noradija ka nu es varu gultas otra puse nogulties

4. Pati nogerbas lidz apaksvelai un apgulas blakus

Baac! Pec sadas preludijas mans mazais ne tikai nolaidas, bet ari paslepaas ...

Labi esmu MENS un parvareju savu kautrigumu un lavu vinai mani iekvelinat. Mazo pamodinat uz darbinu. Ljaavaas vins sev preziti uzgjerbt.

Oralais 2/10

Kad mazais bija liels, varens un nu jau vingrojumiem un darbiem gatavs, vina saka vicinat un kratit pa gaisu to Gelas pudeli, kas atgadinaja falsu. Teicas ka gelas ir maz un vajag taa vinai darit. Nafig man kas tads ir jaredz!!!!

Kad nu krusturis novilkts, biskes novilktas. Starp citu dzimumzimes atbilst bildem, punktinu vietas sakrita! Sakam kerties pie lietas, kamdel vispar esmu ar vinu saticies. Te nu atkal jauni parsteigumi !!! Vinai vienai kajai esot saplisusas saites celgala un tapec vai nu misionaru poza vai gulus no aizmugures. Prasiju vinai, kapec vina strada so visu, ja pati nevar izpildit to ko no vinas sagaida? Uz ko bija atbilde, ka parejas pozas vinai ir neinteresantas un vinai tajas nekas nestrada.... Ka ta var neiet! Aiz dusmam vinu no aizmugures panemu un piedavaju pieklajigi vinai doties prom! Velti izterets laiks un materials.

Sekss 2/10

Nu ko var secinat no sadas pieredzes:

1. Pa telefonu nevar izprasnat un atrunat visas iespejamas neskaidribas. Vesela vai ir vai nav? Vai visi kauli kustias? Vai samakas ir par stundu vai reizi? Vai prot masazu? Un ja prot tad japarliecinas vai ta ir tikai domas ka prot, vai tomer tik tiesam prot? utt daudz jautajumu....

2. Ja pakalpojuma nav nekadi prieksmeti, kam ir nepieciesama prieksapmaksa, tad maksa tikai un vienigi pec pakalpojuma sniegsanas! ZB jau nauda uz prieksu un tad nogulas zvaigznite, dari ar mani ko gribi. Un kad iekarsti un velies darit ko gribi, tad sakas kaut kadi ierobezojumi.

3. Ar to kavesanu nezinu pat ka lai so lietu dailavas izkop. Ir bijusi gadijumi, kad ir bijis verts pagaidit, bet saja gadijuma vajadzeja doties prom. Bet sakuma man nebija sada pieredze.

Nu ta nu man tai diena gaja. Ceru ka no sa bus kads ieskats ari kadam citam jauneklim.

post-21930-0-19316400-1377668019_thumb.jpg

post-21930-0-47306800-1377668020_thumb.jpg

post-21930-0-99108300-1377668022_thumb.jpg

post-21930-0-14931300-1377668026_thumb.jpg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.