Viņai liekas ir fetišs pasaukt klientus pie sevis un tad pat neatbildēt. Man bija precīzi tā pat.
Yeah man arī, pēc tam gan uzrakstīja pēc 30min, teica ka tel gļukojot. Kr4 par šo naudu noteikti top 3 variants. Vienīgi kas nepatika - viņai preži reāli gumijnieki, laikam priekš analā, tik biezi ka maz jūt, bet ar visu to normāli izsūca pautus
Man feja demonstrēja numuru, kuram reitings šķiet 2.1 bija, 15 komentāri un 55 saglabājumi ne tajos labākajos vārdos 😂 uz fejas numuru 2 mēnešu laikā zvanījis 88 reizes. Bet par pašu varoni atrodams info Google sākot no feisbuka, instagrama, līdz linkedinam un kāzu bildēm 😂 drosminieks ibio
Rekur viena petit stirna. Dod arī šokolādes acī. Bet ar visiem dopiem saskrien baigais kāposts.rimmings - pieci nulle, anal - viens pieci nulle, un tad tur vēl un vēl. Kr4 beigās uz seši nulle nulle saskrien cipars...
Sarakstījos whatsapp. Tāme 7, vai 12 sarkanie. Sarunāju uz stundu.
Lokācija Imantas daudzstāvene. Visur zīmes ka zona un ar atļaujām. Mašīnu nomest pagrūti. Beigās atradu vienu vietiņu, ar risku ka būs talons stiklā kad atnākšu.
Uzbraucu augšā. Pati metene pajauna. Bet nevarētu teikt ka kautrīga. Uzreiz sāka pļāpāt, piedāvāja dušu. Bet nu viss pa vienkāršo. Dzīvoklis tāds normāls midzenis.
Gāju uz dušu un ieraudzīju toletes podu. Brille visa matos, pats pods pieliets ar rozā krāsas ķīmiju. Paskats pretīgs. Dvieli līdzi neiedeva, to es pats paņēmu no skapja augšas. Grīda vannasistabā netīra vājprātā.
Pēc dušas tā jau gaida gultā. Saka ka ja nu kas tad preži ir viņas somiņā. Nekur nebūšot jāiet tālu. Pēc mineta nebija vēlmes. Uzreiz ķēros pie lietas. Iedeva prezi, lai pats uzvelku. Kaut ko tādu es tikai mājās daru Vagīna diezgan šaura priekš manis. Pats process nekāds īpašs.
Pēc tam kad izšāvos, tā nometās blakus elsodama un tad arī ieraudzīju viņas zobus par ko te biedri minēja. Vismaz kreisajā pusē bija tikai katrs otrais zobs. Spraugas bija nu pizdec. Šito skatu es laikam nekad neaizmirsīšu.
Kaut arī biju uz stundu paņēmis, man nebija vēlmes ilgāk tur uzturēties. Noskalojos, pieklājīgi atvadījos un devos prom.
Es personīgi tur nekad vairs neiešu, bet bija interesanti vienu reizi paskatīties ķeksīša pēc.
Bļe čaļi, es lasu un ņirdzu. Man ir līdzīgas pieredzes bijušas savā laikā. Tgd ja kaut kas nav tā - saku bye bye and sos mein šlangen some ozer taim! Tapēc laikam esmu tik daudz šitlistos!
ar kurām tikies? 😅 divas par 500 izklausās ļoti ok.
Sanāk, ka 250 par meiču. Itkā jau nekas daudz, bet no viņu bisex tāds meh vien bija. Viena centīga un sūkā uz 7nieku. Otra zelē ļoti garlaicīgi. Rāmīši abām ir ok, feiss arī. Bet pati piša uz 5nieku. Tapēc pa 250 var dabūt entuziastīgākas meičas. Vienreiz pamēģināt var, bet tā lai ietu vēlreiz... moč tikai ar to tumšmataino, to varētu izcirst vēlreiz
Ierakstīts
Yeah man arī, pēc tam gan uzrakstīja pēc 30min, teica ka tel gļukojot. Kr4 par šo naudu noteikti top 3 variants. Vienīgi kas nepatika - viņai preži reāli gumijnieki, laikam priekš analā, tik biezi ka maz jūt, bet ar visu to normāli izsūca pautus