Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lina 26924393
Ierakstīts
29.09.2022 в 15:23, Puss_magn сказал:

Kādu laiku atpakaļ biju piekāpis pie dāmas. Īsti nevarētu piekrist negatīvajām atsauksmēm. Ar visu to ka man ar komunikāciju krievu valodā iet kā pa celmiem tīri labi sapratāmies. Sākumā bija masāža, bija diezgan spēcīga nedaudz izkrakšķināja muguru :D bet man patika. Tad nu moments kad jārauj otrādi un nu tur MILF beibe ar cietajiem pupiņiem tīri Okey pastrādāja atļāva starp pupiem ar parīvēt tad jau šī iekarsa un piedāvāja minetu bez. Teicu ne ne gribu lai viss droši un nu lietussargs virsū padziļš minets un tad jau pāris pozās līdz izšāvu. Iegāju dušā pēc tam paaicināja vēl uz gultu sasmērēja savus pupus ar eļļu pabraukāja pa rīku kamēr dabūja augšā un ar pupu, roku palīdzību vēlreiz noraustīja un atļāva beigt uz krūtīm. Vispār nekādu steigu nejutu biju vairāk par stundu ciemos. Nekā slikta nevarētu pateikt. Par vizīti 80€.

Pilnīgi piekrītu atsauksmei. Man bija nu ļoti līdzīga pieredze

Meri Lin
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 8. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 8. novembris - Iemesls nav norādīts
01.11.2021 в 20:33, Inspektors Caps сказал:

Par šādu sviestu vajadzētu uzreiz banānu dalīt bez brīdinājuma.

Nu Tu pavisam nopietni to uztver… bija teikts, ka viņa vispār esot narkomāne. Tas bija mēģinājums mīkstināt iepriekš teikto, ņemot vērā esošo situāciju ar vakcināciju 😄 Nekādā gadījumā negribu teikt, ka nav jāvakcinējās un tam līdzīgu sviestu, pats esmu vakcinēts. Visiem jauku dienu!

Meri Lin
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 8. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 8. novembris - Iemesls nav norādīts
02.10.2021 в 21:07, beton777 сказал:

Ta izskatās. Drāžiju vinju meža pie mašīnas. Figūra labā, zobi sliktā stāvoklī un uz roka bija pēdas no adatām, var secināt ka Vinja narkomāne. Žēl, ļoti skaista sieviete sevi nogalina.

Tak tās ir pfizer 2 devu pedas

Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
14.12.2020 в 04:45, Pipars35 сказал:

Ja Kengaragā, mēģini pie Doles Nastju noķert. (28763038) Viņu grūti sazvanīt, bet ir laba👍

Oi, nē, kādreiz biju piebraucis, tas bija ārprāts... piedzerusies, gandrīz nestāvēja uz kājām, krokodiliņš, aizbraucu prom, pat jau negribējās neko 😄

Kira 201376**
Ierakstīts

Esmu bijis dažas dienas atpakaļ. Sākumā pirmajā viņas sludinājumā cena bija 6 sarkanie par stundu, paspēju sarunāt. Vēlāk jau lika 4 zīlus par stundu. Bildes ir viņas, bet tiešam ir taisītas kādus 6-7 gadus atpakaļ. Atradu viņas instagramu, pēc kura var saprast, ka viņai ir 34-35 gadi (precīzi neteikšu, jo nezinu, kurā mēnesī dzimusi). Viņa bija ļoti laipna, daudz runāja. Atnācu, uzreiz teica, ka labi izskatos. Iedeva tīru un sausu dvieli. Minetiņu taisīja bez gumijas, iepriekš pajautājot, vai gribu ar vai bez gumijas. Mineta laikā bija acu kontakts. Priekš 35 gadiem viņa izskatas ļoti labi, bet nu noteikti nevajag gaidīt to, kas bildēs. Lupas man nepatika, ļoti uzpumpētas. Vēderiņš jau mazliet karājas. Pupi patīkami. Skupstīja ķērmeni. Viņai ļoti patīk misionārs, stenēja. Cieši apskāvieni. Pēc dažu pozu maiņām piedāvāja beigt viņai mutē. Orālais bija tīri mehānisks, bez izdomas, pēc 15 minūšu mineta nobeidzu mutē. Pēc beigšanas uzreiz aizskrēja uz vannas īstabu. Kopumā iespaids neitrāls. Neatkārtošu pat par pirmreizējo cenu. Neitrāls novērtējums, nevis negatīvs, tieši mineta ar nobeigumu mutē dēļ.

Kristīna 19 Gadi Bolderajs
Ierakstīts

Biju pie viņas oktobrī. Tajā laikā viņa dzīvoja Kr. Valdemāra ielā. Nu ko varu par viņu teikt. Ļoti jauka meitenīte. Atbraucu pie viņas, iepriekš sarunāju laiku. Kad biju uz vietas, atkal piezvanīju, lai uzzinātu durvju kodu. Ļoti laipna. Kad jau biju dzīvokli, piedāvāja dušu. Ar viņu var parunāties. Uztaisīja masāžu. Pēc tam pasūkāja. Sūkāja ļoti labi, man patika. Minetu taisa bez prezervatīva, bet pats sekss ar prezervatīvu, bet par papildus maksu var arī bez. Pēc mineta viņa apsēdās virsū. Viņai patīk dažādas pozas. Anālo sarunāt nav iespējams. Uz laiku gandrīz neskatās, pirmo reizi paskatījusi pēc kādām 45 minūtēm. Naudu prasa uzreiz. Pašai ir prezervatīvu komplekts un lubrikants. Par stundu samaksāju 25 Ls. Pēc tam pateica, ka otrajā reizē būs atlaide 10 Ls, bet jau nebiju pie viņas vairs. Strādā it kā viena, dzīvoklī lieku cilvēku nebija, uz zvaniem atbildēja arī tikai viņa.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.