Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
26997578 evalaba02@inbox.lv
Ierakstīts

Ir ir pašreklāma. Dāma pat izklausās no kurzemes puses. Ar gramatikas un izrunas problēmām tāpat, kā viņas zelta "klienti" kas katrā topikā slavē. Man vairāk šeit jau šķiet kārtīga šizofrēnijas pakāpe. Un diezgan ielaista problēma daudzu gadu garumā. Bet ne man par to spriest. Ar šādu attieksmi pat nav velmes tērēt laiku lai ievemtu šajā topikā. Veiksmi "nedaudz apaļīgajai dāmai" biznesā! 

Covid pamatīgi iedevis pa finansēm, ja jau no apartamentiem galvaspilsētas centrā pārgājusi uz "šteli" auto pārdaugavas mikrorajonā. Krīze maukām jūtama tātad. 

26997578 evalaba02@inbox.lv
Ierakstīts

Tā pati bēdīgi slavenās Matīsa ielas pirmā stāva darbone kurai veselība un higiena galīgi pieklibo. Laikam pārvākusies uz pārdaugavu "laimi meklēt".

Šeit apspriesta no galvas līdz kājām. Ļeņ man meklēt pārējos topikus. 

25435624 Selīna 35
Ierakstīts

VĒLIES atpūsties!Anālais arī ir.Esu

, kaislīga tumsmatite

ar patīkamu apalļīgi sievišķīgu augumu.Zvani brauc

privāti, centrs, 27843865

KRISTINE (33) - kkristinee1@inbox.lv

Laikam jaunā Selīnītes reankarnācija. Adrese un balss tā pati, tikai par 2 gadiem jaunāka palikusi un matus nokrāsojusi.

Kristine 31 Purvciems
Ierakstīts

Ganga - te ir kāda kļūda, vai nu pāriniece vai vienkārši ar kādu jauc, bet Kristīne ir ap 170cm, nav 160.

Teksti arī vairāk atgādina citas..

Jā, saņemu privātu ziņu savā pastkastītē no pašas Justīnes, nav tā Kristīne. Man bija cita loģika, ar papēžiem 170cm bez-160:D

Atvainojos Justīnei un ja admins šo lasa, tad lūdzu izdzēs manu spontāno "ievēmienu" forumā. Apsolos laboties.

Kristine 31 Purvciems
Ierakstīts

Kautkur ir atklāts kāds jaunavības eliksīrs? Šai no 31 jau 25 palika. Un cena jau no 60 uz 70 eur. Kāds vispār pie meitenes iet? Lokācija tā pati-purvciems. Un numurs arī cits

Jauka blondīne uzaicinās tevi ciemos. Lokācija-

purvciems. Stundiņa 70 naudiņas. Neko bez gumijas

sarunāt nevaram, vari pat nepūlēties. Man 160/54/2(bez

papēžiem). Garās sarakstēs neielaižos. 28.31.82.94.

Bilde ir mana un svaiga :) Vairāk bildes nesūtu.

https://www.gribu.lv/view.gribu?site=gribu&bn=gribu_eskortpakalpojumi&key=1564326034&first=19&last=38

25435624 Selīna 35
Ierakstīts

Šai darbonei nav ne40gadi ne 50gadi.Gadi ir kā sludinājumā norādīti.Eju pie viņas pa70e tā ir stunda vairāk.25e ir domāts tiem kuriem nav laika.Un kuri uz ātro vēlas izšaut.

Atkal šitas briesmonis, vai pareizāk sakot briesmone pamodās. Nu tik ies vaļā sevis slavēšana. Selīnīt, tev personas dubūltošanās, vai šizofrēnija? Tādas kaites būtu pēdējais laiks ārstēt.

Nav Feja.
Ierakstīts

Sveiki biedri. Neesmu aktīvs klaiņotājs šeit, bet lasu ka esat gatavi maksāt fejām pa 200 eur, man mati stājas gaisā. Tas tā, bet ne par šo ir šis stāsts. Manā draugu lokā ir meitene kuru atstāja vīrs vienu, un nu meitene ir uz bezzizejas sliekšņa. Sarunas laikā teica ka pat esot gatava pardot kadu ne tik vajadzīgu orgānu dēl naudas kas šobrīd steidzami meitenei vajadzīga. Manos spēkos nav viņai palīdzēt. Varētu viņai ieteikt eskortu, bet diemžēl meitene ir pārāk pazīstama manai ģimenei lai no manis saņemtu tādu vēsti. Meitenei steidzami nepieciešami 800 eur. Varbūt kāds var neitrāli viņai piedāvāt piepelnīšanās paraugstundu? Varu nosūtīt viņas kontaktus. Privāti protams.

Matisa Iela
Ierakstīts

No rīta pie vienas ieskrēju Matīsenē. Bija ok. Ja tu par matīsa 31... Sagaidija blondīne mazliet pāri 25 un biku apvēlusies, bet izpildijums par 50 naudiņām bija ok. Virs vidusmēra...

Pērnavas Un Zvaigžņu Ielas Stūris.
Ierakstīts

Vakaros pēc darba intereses pec dazkārt izmetu līkumu pa Pērnavas ielas rajonu. Parasti nekā jauna, bet šoreiz piesaistija jauna būtne. Meitene-latviete-ap 20 līdz 22 gadiem. Formas tā neko. Par reizi 30e. Centos pierunāt bez gumijas, bet atbilde-dēļ 30e netaisās bojāt veselību. Meitene tālu no ierastajām narkomānēm kas tur jau gadiem stāv. Es pat teiktu ka labākais eksemplārs kas pēdējo 5 gadu laikā manīts šajā rajonā. Tel nr arī iedeva.

Par Atklātību!
Ierakstīts

->ganga

Pats vismaz ar viņu kopā dzīvo, jebšu - aizvedi uz vecpilsētu, un pats atkal uz Norvēģiju prom? Tādā gadījumā gan pazviegšu par 100% uzticību. Ar te ir zināma dāmīte, kas no laukiem regulāri brauc uz Rīgu, noīrē hatonu, un pelna piķi, ka pakaļa putās. Tā gan nav no mazpilsētas, tāpēc nesāc murgot par mājieniem, vienkārši piemērs no dzīves  :)

Ja nu nopietni - ir tādas, un ne viena vien, kas provē amatu atmest un pat gadus trīs-četrus noturas, bet beigās saprot, ka to piķi, pie kā pieradušas, ar normālu darbu nopelnīt nevar, jo reāli ta ne īsti tās izglītības, ne īsti to smadzeņu, un bankās par finanšu direktorēm kauču kā pretī neņem, a maximas pārdevējām asignāciju žūkšņus neviens ķešā nebāž. Un tad - attiet jūriņā! - viss pa vecam. Ir arī te ne viena vien, kas pamet arodu apprecotties, bet skat, tas pats - pēc pāris gadiem atkal ierindā. Kauču kā nevienu hapī endu nezinu.

Ja, dzivojam kopa. Ka jau teicu-nezinu ka bus talak, bet pagaidam neko nenozeloju. Meitene tagad ir iestajusies augstskola, jo vinai ir tikai videja izglitiba, septembri uzsaks macibas neklatiene. Tad jau vares ari labaku darbu atrast... Es tiesam loti ceru, ka ja ari mums nekas nesanaks, pie si aroda vina neatgriezisies, bet kas to lai zin, ja mums nesanaks tad ta jau vairs nebus mana problema. 

Par to ka vina tagad neko tadu nedara esmu parliecinats, jo lidz Rigai ir vairak ka 200km, Kartu ritu vinu aizvedu uz darbu un vakara braucu pakal, jo meitenei nav auto vaditajas tiesibas. Lai normali dzivotu vinai neka netrukst, Es pelnu labi salidzinajuma ar Lv algam. 

Par Atklātību!
Ierakstīts

es shito visu huinhju lasot gandriiz saaku vemt.......taada luuk ir mana attieksme, jau maukas lietoju lhoti sen - nelieliishos, un lasot sajuusmas rakstinhus un shnhukstus par muusu LV darboneem, kuras visas sheit galvaspilseetaa ir no gherevnhjaam, kuraam ir ja nesimti, tad tuukstoshi paarkaapushi paari....un veel taadaa iemiileeties - nu blhjee - steidzami pie psihologa un galvas daktera...

tas buutu saakumam......taalaak, visas vecaas pezhas, kas te reklameejaas jaugadus 15 - slavenaa Nata no ghertruudenes uttt, daudz vareetu nosaukt - slinkums, ir arii jaunaakaas ar ilgu staaazhu - nu kaada tur khiimija ???? tur ir tikai kaaposts....

Lexus, ja tev ir problemas ar kunga saturu, varbut laiks parbaudities tev pie arsta nevis citi jasuta....  :D Tada doma nav tev ienakusi prata? Ja neizproti sitoaciju varbut nebaz visas darbones viena maisa, katrai ir savs stasts kapec vinas ir pieversusas sai profesijai (ja to ta var nosaukt) ! 

Ja jau darbones lieto sen tev to taka vajadzetu saprast. Vai ari tu esi viens no tiem robotiskajiem klientiem kas atbrauc-izdara daramo-aizbrauc-un viss.  Nu un kada vinam ir pagatne, tagadne vai nakotne. Vinas ari ir cilveki kas savu iztiku pelna ka mak. Nedomaju ka kada to dara tikai darisanas pec vai tapec ka vinam tik loti gribas nonstopa pienemt klientus. Es sobrid nerunaju par darbonem kuram ir problemas ar psihisko stavokli vai atkaribam.

Uz Cēsīm? Es zinu vienu, kura tagad dzīvo Cēsīs un kuru vīrs mežonīgi pieskata, sākot ar e-pastu kontroli un telefona zvaniem. Bet varbūt arī tā kādam patīk dzīvot!

Kludies, tas pat nav uz Cesu pusi...  :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.