1. vārds un uzvārds var nebūt īsti - ja konta nr pareizs - aizies tāpat. Tad gan uzrādīsies īstais saņēmēja vārds, bet nauda jau tu-tū
2. Ko tu iesāksi? Iesi uz policiju rakstīt iesniegumu par to, ka gribēji par naudu nogrūsties, bet nesanāca? Diez vai. Atradīsi fb un rakstīsi draudu vēstules? Ja pietiek prāta - nerakstīsi, jo tad iesniegumu (un pilnīgi pamatotu) par tevi uzrakstīs tas saņēmējs. Izsekosi un sasitīsi seju? Tas būtu reālākais, bet 30 grašu dēļ reti kurš tā čakarēsies.
Veči! Jūsu seksuālā dzīve būs krāšāka ja beigsiet seksu pielīdzināt pačurāšanai. Uztver seksu kā notikumu, kā svētkus , palutini sevi, vienmēr palutini.
Jebatj! kaut kas nav labi ar šo komentu, to ielaikoja tikai meitenes
Man vienam liekas ka šo tekstu ir rakstījusi sieviete ?
.Esmu bijis pie šīs dāmas vecums atbilst sludinājumam bilde arī . Sniegums perfekts minjets ideāls viss līmeni , iesaku apmeklēt.Zazam laikam patīk klačoties bet pats tur nau bijis jo šī dama ir ļoti izvelīga,un pēc naudas nedzenas bet arī netirgojas.60 eiro ir par ko maksāt šai dāmai.Iesaku pašam paprovēt nevis klausīties klačas.Personīgi es apmeklēju viņu cik ir iespēja un pagaidām nemeklēju citus variantus jo ,šis ir pietiekami labs......
"Meklēju darbu Jēkabpilī,Krustpilī, Līvānos vai Aizkraukles rajonā.Ir liela darba pieredze būt par meistaru būvniecībā.41gads, esmu lietuvietis, runāju krieviski,lietuviski, saprotu mazliet angļu valodu, esmu strādājis Norvēģijā, Anglijā, Lietuvā.Vēlos dzīvot Latvijā- ģimenes apstākļu dēļ.
un atrod "Симпатичная студентка пригласит к себе в гости солидного и не жадного господина без тараканов в голове. Маньяков, хамов и прочих неадекватов, а также юношей-пионеров просьба не беспокоиться."
Ierakstīts
Nu, 0.01EUR var noziedot.